Zkušenosti s produkty firmy Myo-Tec - hlavně Royal Protein

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zkušenosti s produkty firmy Myo-Tec - hlavně Royal Protein  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zkušenosti s produkty firmy Myo-Tec - hlavně Royal Protein
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tom.rada

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2015 12:45 pm    Předmět: Zkušenosti s produkty firmy Myo-Tec - hlavně Royal Protein Odpovědět s citátem

Dobrý den,
jaké máte zkušenosti s produkty firmy Myo-Tec?- Obzvlášt s Royal Protein.
Jde o českou firmu, která nabízí Royal Protein, Royal Mass, a další Royal ... produkty

Šel jsem do obchodu s tím, že potřebuji dobrý zdroj bílkovin, nejen po tréninku, ale třeba i na dny, kdy pro nedostatek času nemám čas připravit si/zajít na jídlo s vhodným obsahem bílkovin. Prostě si dám v práci tohle s dalšími potravinami, co dodají sacharidy a tuky.

Prodavačka mi radila, že bude vhodný mix rychlých a pomalých bílkovin a zmiňovala právě produkt Royal Protein od Myotecu a také Peptide Fusion od Reflexu.

Značka Reflex je mi známa, ale je výrazně dražší, než ten Royal Protein.

Bohužel na webu jsem o kvalitě Myotec produktů nic moc nenašel, tak se ptám tady.

Trochu mne totiž znejistilo to, že myo-tec je značka od firmy ForActiv, v jejímž kamenném obchodě jsem nakupoval. Zjistil jsem to ale až zpětně po nákupu, když jsem o tom Myotecu hledal něco na webu.

Takže si teď nejsem jistý, jestli mi to netlačili jenom proto, že je to od nich. Nejde o to, jestli je ten Reflex o dvě procenta lepší super třída, ale jestli ten Royal Protein není nějaká srač*a, která mi spíš ublíží, než pomůže.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tom.rada

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2015 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo?
Hulkie

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2015 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, nikdo ti tu reklamu nesmazal, což se divím, obzvlášť jak jsi to pěkně zvýraznil tučným písmem...
tom.rada

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2015 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, proč by to měla být reklama.
Kde jinde se zeptat na produkt než ve fóru o výživě a suplementaci?
Když mi někdo napíše, že je to humus, tak ok.

Chci jen vědět, co je to zač, když o tom nemůžu nikde ve fórech nic moc najít.

Tomáš
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2015 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já dobírám pixlu royal protein mango,

co k tomu říct, protein jako každej jinej, tím že je to mix i kaseinu, tak to má takovou tužší konzistenci, mě to nijak nevadí, příchuť není nějak výrazná, a nevědět, že to je mango, tak to neuhádnu... podruhý za sebou nekoupím, přeci jen není úplně nejlevnější, ale na zkoušku dobrý, a časem až zas budu protáčet značky a chuti, tak se k němu třeba vrátím

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zkušenosti s produkty firmy Myo-Tec - hlavně Royal Protein
Rychle na stránku:

Přejdi na: