Zas tolik mu ten spotter nepřidal. Tenhle kluk je sice magor, ale sílu má.
Tos poznal podle toho, jak moc mel sparing nabehly zily na rukach? :) Kazdopadne nechapu, ze on jako byvaly zavodnik v PWL tohle bere jako platny vykon a jeste vykrikuje, ze je to lehky, pritom to sam evidentne nezvedl.
Jasně, není to platný výkon, ale pokud nevidím šejdrem, tak se u toho ten spotter ani nezapotácel, ani to nijak zvlášť nerval; možná mu přidal dvacet kilo, ale čtyřicet ne. A pořád je to hodně. Já dal sám se stopkou 165, takže ocením, že někdo zvládne víc. :)
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Zas tolik mu ten spotter nepřidal. Tenhle kluk je sice magor, ale sílu má.
Tos poznal podle toho, jak moc mel sparing nabehly zily na rukach? :) Kazdopadne nechapu, ze on jako byvaly zavodnik v PWL tohle bere jako platny vykon a jeste vykrikuje, ze je to lehky, pritom to sam evidentne nezvedl.
Jasně, není to platný výkon, ale pokud nevidím šejdrem, tak se u toho ten spotter ani nezapotácel, ani to nijak zvlášť nerval; možná mu přidal dvacet kilo, ale čtyřicet ne. A pořád je to hodně. Já dal sám se stopkou 165, takže ocením, že někdo zvládne víc. :)
no právě těch 165 vydřel bez rukou spotera, takže, tak nějak to bude s tím výkonem
V ty diskuzi me nejvic rozsekalo, ze ve skutecnosti vlastne Beran zkousel maximalku na pritahy v predklonu a Grznar mu jen daval dopomoc
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nedal by ani 200, spíš tak 180 na krev, totální panel a totální trapas jako vždy. :)
Velmi optimisticky odhad a nema absolutne ziadnu techniku, inak minule som videl ako ramy fuka 205 na serie po 8_10, to len tsk na okraj ku kulturistom...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ramy je docela úkaz nejen co se týče objemů, ale i co se týče síly. Moc ten profi BB sice nesleduju, ale přijde mi, že docela vyčnívá.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nedavno drepy 240 na tri serie po12, kai siel 220 na tri serie po 20 atd., celkom im ide karta.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
výkon hezkej, ale spíše by mě zajímal ten starý pán, co mu dělal záchranu/dopomoc
ve 3:35 je vidět, že pro něj je to pouze jednoručka, žádná dramatická váha
_________________ Don't waste your time or time will waste you.
výkon hezkej, ale spíše by mě zajímal ten starý pán, co mu dělal záchranu/dopomoc
ve 3:35 je vidět, že pro něj je to pouze jednoručka, žádná dramatická váha
"Conor Bless"
Už ani já, postarší kozervativní realista jsem nemohl uniknout fenoménu "Grznár" a bohužel musím konstatovat, že je smutný, že vzorem naší mládeže v posilovnách se stává prosypaný vulgární egocentrický primitiv.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Naposledy upravil Marky V. dne so srpen 01, 2015 7:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru