Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 788, 789, 790 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
papaya

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2015 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Forma jak řemen a ten výsledek parádní!! :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2015 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem videl poprve na zivo zraloka, i kdyz jen maleho, tak 1 - 1,5m. V zoo v Hodonine.
tyboo

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2015 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Zoo ve Zlíně si můžeš pohladit rejnoky. To je sranda..
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2015 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Forma jak řemen a ten výsledek parádní!! :-)

Díky.. příští rok by ses mohl taky přijít podívat a pořádně to tam potahat
Irminsul

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2015 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem si domluvil na středu trénink u mě v posilovně se zápasníky z vedlejšího města. Jelikož jedu neutrálně a jsem lehká váha oproti nim bude to super výzva. Chtějí cvičit hrudník.Nyní trénuji sám takže bench u mých 85 kilech bude hodně slabý, uvidíme. Snad zatlačim alespoň 130-140.Těším se. Když to nevyjde přijedu k nim na nohy :-D
Judson

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera v Brne u Lidlu u Zvonarky jsem behem asi 20 min nakupu zapomel u auta otevreny dvere dokoran... a nic se neztratilo
mikex2

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Vcera v Brne u Lidlu u Zvonarky jsem behem asi 20 min nakupu zapomel u auta otevreny dvere dokoran... a nic se neztratilo

To mi připomíná, jak jsem jednou vybíral z bankomatu 10000. Tak jsem byl zamyšlenej, že jsem vytáhl kartu z bankomatu, strčil ji zpátky do peněženky a peníze jsem tam nechal. Asi za 10 minut jsem si zkontroloval peněženku a letěl zpátky rychleji než Bolt. Peníze tam kupodivu byly a to je ten bankomat na centrálním náměstí a chodí kolem něj plno lidí.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:
Judson napsal:

To mi připomíná, jak jsem jednou vybíral z bankomatu 10000. Tak jsem byl zamyšlenej, že jsem vytáhl kartu z bankomatu, strčil ji zpátky do peněženky a peníze jsem tam nechal. Asi za 10 minut jsem si zkontroloval peněženku a letěl zpátky rychleji než Bolt. Peníze tam kupodivu byly a to je ten bankomat na centrálním náměstí a chodí kolem něj plno lidí.

To se divím, bankomat by je měl vtáhnout zpět po nějaké krátké době.

Ono jinak podle mě je docela jedno jestli necháš někde otevřené nebo zavřené auto nebo cokoli jiného. Když jde někdo něco ukrást, tak to vezme tak jako tak, pro profíka je většina zámků a zabezpečení otázka pár desítek sekund. Ochrana je to možná proti náhodnému pobudovi a pravděpodobnost že půjde takový zrovna kolem, když někde něco necháš nezajištěné je dost malá. Myslím že i když nebudeš zamykat celý život byt, pravděpodobnost že ho kvůli tomu někdo vykrade je limitně 0, zloději nekradou tak, že by chodili a náhodně tahali za kliky, kde je otevřeno.

Naposledy upravil Spazik dne čt červenec 30, 2015 10:29 am, celkově upraveno 1 krát
Petey

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zamky su len pre slusnych ludi, ti neslusni si otvoria aj tak
cipinek

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
zamky su len pre slusnych ludi, ti neslusni si otvoria aj tak

a proto jsou zámky otevírací...
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Ono jinak podle mě je docela jedno jestli necháš někde otevřené nebo zavřené auto nebo cokoli jiného. Když jde někdo něco ukrást, tak to vezme tak jako tak, pro profíka je většina zámků a zabezpečení otázka pár desítek sekund. Ochrana je to možná proti náhodnému pobudovi a pravděpodobnost že půjde takový zrovna kolem, když někde něco necháš nezajištěné je dost malá. Myslím že i když nebudeš zamykat celý život byt, pravděpodobnost že ho kvůli tomu někdo vykrade je limitně 0, zloději nekradou tak, že by chodili a náhodně tahali za kliky, kde je otevřeno.

Některé starší bankomaty to nevtahují a ani nemají kameru.
Judson

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Juhu.... dneska jsem si sel po 10ti letech zaplavat, do kryteho bazenu.
A dobry, nezapomina se to, jen hrozny krece do lytek me chytali a mohl jsem jen prsa, protoze kopani pri kraulu neslo kvuli zadum.
Jinak kdybych dal tech 80 kc misto za bazen za posilku, uzil bych si to lip )
prochm

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Juhu.... dneska jsem si sel po 10ti letech zaplavat, do kryteho bazenu.
A dobry, nezapomina se to, jen hrozny krece do lytek me chytali a mohl jsem jen prsa, protoze kopani pri kraulu neslo kvuli zadum.
Jinak kdybych dal tech 80 kc misto za bazen za posilku, uzil bych si to lip )

Také jsem byl na začátku prázdnin poprvé asi po 10 letech na bazéně a tak mě to plavání chytlo, že teď chodím pravidelně 2x týdně. K tomu posilování je to super doplněk. Krásně se při tom plavání uvolním a protáhnu. Ze začátku jsem si při tom trochu natáhl třísla, když jsme s mladym závodily ale jinak v pohodě.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Spazik napsal:

Některé starší bankomaty to nevtahují a ani nemají kameru.

To je pravda, mě se před několika lety stala podobná věc. Vybíral jsem pár tisíc. Vzal peníze, dal do peněženky a jdu pryč. Po padesáti metrech mi něco říká, že bych si ty peníze měl přepočítat. Podívám se a vidím že chybí dva litry. Doběhl jsem k bankomatu a byly tam. Tuším že to bylo v Kaprově, naštěstí v tom výklenku za výstupem do metra a ne u toho co je přímo v ulici. Třeba se mi vrátilo to, co se mi jednou stalo v McDonaldu, předemnou nějakej cizinec co se evidentně nevyznal v českejch bankovkách a při placení a tak si je vykládal na stůl a hledal čím zaplatí. Potom zaplatil, dostal tác a odešel. Já tam přišel, nikde nikdo a zůstala tam ležet tisícovka. Prodavač tam zrovna nebyl, přišel kouká na ty prachy a říká co jako za to budu chtít. V tu chvíli mi došlo, že si myslí že to jsou moje prachy a tak jsem to vzal a donesl to tomu chlápkovi. Jeho nevěřícnej výraz když jsem mu jí vracel s tím že si jí tam nechal, stál určitě za víc než za tu tisícovku.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2015 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Objednal jsem kurýra na dovezení malé zásilky - www.messenger.cz - vytisknu adresu, zajdu o patro níž pro obálku, všeho všudy tak dvě tři minuty... a kurýr už dole čeká na vyzvednutí. Nechápu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 788, 789, 790 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: