Suplementace - protein

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Suplementace - protein  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Suplementace - protein
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mm12

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2015 8:31 pm    Předmět: Suplementace - protein Odpovědět s citátem

Zdravim všechny,

vim, že už to je omleté téma stokrát dokola, ale přesto. Jak by jste dávkovali protein - Whey Core 100 od Nutrendu/Whey 80 od Extrifitu (kupuju na střídačku po dvou 2,27kg) a Long 80 od Extrifitu.

Doposud jsem dával 30g po probuzení, 40g hned po tréninku a 30g Longu hodinu před spaním.

Mám 100kg - 75g bílkovin denně ze suplementů, denně i se stravou 150-200g bílkovin.

Otázka zní, vyměnili by jste např. ranní nebo po tréninkový protein např. za Hydro nebo něco jiného, nedávali ranní protein, nebo naopak přidali cca hodinu před tréninkem ještě 30g proteinu...

Do budoucna chci zařadit ještě bcaa - teď mi přišel litr tady z ronnie v akci od Nutrendu- návod píšou 40ml 30-60min před tréninkem a dávku hned po tréninku. Je to tak ok? Ten litřik tam pošlu - 25 dávek - cca 3-4 týdny a pak se uvidí...

Děkuji za jakkékoliv odpovědi, rady... Samozřejmě je mi jasný, že základ je správnej jídelníček a trénink.

Díky borci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mm12

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nutrend oproti Extrifitu- horsi rozpustnost, hrozne peny... tento Nutrend mam naposledy...
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvoje davkovani je v pohode, po probuzeni, po treninku a pred spanim je nejrozumnejsi doba na tekutou vyzivu.

Rychle na stránku:

Přejdi na: