Nějaký nový šprky? Já to už pár měsíců neviděl. Mám si najít něco nového, abych se přiučil? :-)
Nový asi ne. To já se spíš konečně zasvětil do fenoménu, který mě trochu děsí: nadopovaný jedinec, jehož devízami jsou pouze vulgarita a egocentrismus, se stává modlou mladých cvičenců
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
tohle je prostě nádhera...jak jde vidět že by to sam neudržel ani v negativní fázi...a spoter se při té mrtvole zatřesl pěkně v nohach to jde vidět....proste krasa...ego lift :D
jako je to borec, když ten vozík zvedne
proč asi má ten vozík kolečka? bo by ho málokdo zvedl, natož nosil po krámě, takže asi tak no
a že s ním dá ještě né jeden, ale rovnou dva dřepy, tak to fakt respekt!
...je to recese...
_________________ Don't waste your time or time will waste you.
celkem mě ty komenty pod videem zvyklaly. Podle toho že používá přímo ty "hlášky" nejmenovaného " borce " tak si myslím, že je to prostě prdel. Kdo by zvedal vozík a řval, že "je to lehký".
I když doba je divná, video pod ním klučina nadzvedává kládu a pak ji pouští na pneumatiku s diskem, boxuje hůř než moje manželka a pod videem jsou nadšené komentáře s prosbou o více takových a nejlíp delších videí
celkem mě ty komenty pod videem zvyklaly. Podle toho že používá přímo ty "hlášky" nejmenovaného " borce " tak si myslím, že je to prostě prdel. Kdo by zvedal vozík a řval, že "je to lehký".
I když doba je divná, video pod ním klučina nadzvedává kládu a pak ji pouští na pneumatiku s diskem, boxuje hůř než moje manželka a pod videem jsou nadšené komentáře s prosbou o více takových a nejlíp delších videí
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Dnes mne pobavil článek v MF Dnes. " Právě teď je ideální čas pořídit si auto či motorku .. Výběr značek je následující: Ferrari F12 Berlinetta 6.3 V12 cena 7 600 000,- , Lamborghini Huacan LP 610-4 cena 7 200 000,- , Kawasaki ninja H2 cena 689 900,- atd.. Favoritem je tedy Ferrari,ale bohužel v tomto okamžiku je pro mne rozhodujících 400tisíc, takže vážně přemýšlím o Lamborghini Huacan
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru