alkohol a hubnuti

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - alkohol a hubnuti  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> alkohol a hubnuti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dejvinho

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2015 11:42 am    Předmět: alkohol a hubnuti Odpovědět s citátem

Cau, vcera jsem byl po dlouhe dobe pit, rekl jsem si ze se teda vozeru po dlouhy dobe, uvaril jsem si i sebou jidlo 400g brambor a kureci, to jsem snedl cca ve 4 rano nez jsme jeli domu, ale kdyz jsem potom doma stoupnul na vahu byl jsem zdesen, mel jsem o 2 kg min nez normalne, a to jsem ani netancoval a nedelal nic narocnyho tak se chci zeptat jestli to je fakt jen voda a glykogen? pac jsem mel i jinnej tvar bicepsu coz me taky zaujalo, a v zrcadle jsem vypadal strasne, tak doufam ze neni mozny ze jsem upalil nakou hmotu, jentak ze zvedavosti se ptam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2015 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nastartoval jsi proces sebedestrukce, do 2 hodin počítám ze se rozplyneš
Tom3

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2015 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem byval den po chlastu nejvic vysekanej
dejvinho

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2015 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ne tak fakt se ptam ze zvedavosti jak to je, pac moje telo vypadalo fakt jinak, a + ta vaha, a hlavne tvar tech bicaku sem cumel jak blazen
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2015 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že ráno máš vždycky o kilo nebo dvě méně než večer a navíc alkohol dehydratuje, protože inhibuje produkci ADH, který je zodpovědný za resorpci vody v ledvinách. Tu vodu natáhneš zpátky, hmotu jsi určitě nespálil.
dejvinho

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2015 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Já myslím, že ráno máš vždycky o kilo nebo dvě méně než večer a navíc alkohol dehydratuje, protože inhibuje produkci ADH, který je zodpovědný za resorpci vody v ledvinách. Tu vodu natáhneš zpátky, hmotu jsi určitě nespálil.
ja to prave porovnaval s ranni vahou..jojo to jsem chtel slyset, dik

Rychle na stránku:

Přejdi na: