|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 31, 2015 9:31 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Objednal jsem kurýra na dovezení malé zásilky - www.messenger.cz - vytisknu adresu, zajdu o patro níž pro obálku, všeho všudy tak dvě tři minuty... a kurýr už dole čeká na vyzvednutí. Nechápu. |
Asi docela náhoda Jsou všude po Praze přes den a asi zrovna byl někde v okolí a do vysílačky mu zahlásili tvojí adresu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 31, 2015 9:36 am Předmět: |
|
|
Jo to věřím - taky bych asi nechápal, kdyby se to stalo mně.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červenec 31, 2015 9:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
Tak jo, jedny zniceny zada, jeden provetranej ucet, ale uz je to skoro hotovo.
Jeste do konce roku okna, asi polykarbonat, a elektriku a svetla s brachou.
Cast bude asi dilna a cast venkovni posezeni. I posilka by tam mohla byt po upravach.
Cestou z5 jsem obevil soucastny Hektoruv pelisek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so srpen 01, 2015 3:08 pm Předmět: |
|
|
Udělals to pěkně, jenom bych dal na místo toho hlavního trámu ocelové Íčko a tím by jsi se zbavil všech těch zavazejících sloupů a vzpěr a měl by jsi to úplně volné. Nebo aspoň BSH hranol dostatečných rozměrů a stačil byti jen ten sloup prostřední bez vzpěr (předpokládám že je to ukotvené ve zdi a nemůže to ujet do boku).
Na to už je sice pozdě, ale dalo by se to upravit i ještě teď tak, že by jsi z vnitřního boku toho trámu přišrouboval 2 předvrtané ocelové pláty které by se scházely a seděly na prostředním sloupu a ty 2 boční sloupy by si mohl dát v klidu pryč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 4:43 pm Předmět: |
|
|
Tak obrovske 11m icko by bylo hrozne drahy a na jedne strane je jen samostatne stojici stena 15ka.
Spis bych to videl na kompromis a misto 3 drevenych sloupku udelat 2, tak mozna priste )
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 12:47 am Předmět: |
|
|
Potěšila mě atmosféra u nás v posilovně. Skoro všichni se tam navzájem známe, podporujeme se, hecujeme, je sranda. Když někdo potřebuje sparinga - není problém. To samý s jištěním. Teď i společné akce jako je paintball, motokáry nebo beach.
Dnes přišel kámoš do posilky. Dozvěděl se, že jsem si dal PRko na deadlift, podal mi ruku a pogratuloval mi  . Připomíná mi to Golden éru.
To se pak i úplně jinak cvičí  .
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 7:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: st srpen 05, 2015 8:22 am Předmět: |
|
|
Včera jsem si udělal výlet a zároveň dobrý kardio. 23 km a cca 1650 kcal podle krokoměru. Mimochodem, poznává někdo z vás tuhle lokalitu ?
[/video]
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 8:24 am Předmět: |
|
|
podla fotky to bude asi australia, u protinozcov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: st srpen 05, 2015 8:30 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | podla fotky to bude asi australia, u protinozcov |
Proboha, jak tě napadla Austrálie ?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|