31.7. "Rest day"
Respektive day kdy nebylo mozny trenink stihnout...zarizovani bzilionu veci uz od brzkeho rana a prace...prace..prace... tak jsem si alespon udelala radost Mladym Kokosem!! Urco znate takovej ten tmavo hnedej tvrdej kokosak ze? Tohle je neco uplne jinyho...pul litr dobroucky stavicky z nej a mekke "masicko" uvnitr..mmmmmmm💪👌👌👌 prekvapilo me o jak moc jiny nutricni hodnoty to ma.. doporucuji nastudovat a ochutnat...je to bozský
EDIT :
pokud by vas zajimalo jak jsem ten kokos rozbíjela tak ne jako chytrej clovek s nožem jako klín a bouchat do toho něčim.....
já s tím vylítla z Eaglu na předzahrádku a podala agresivní Touchdown oh yeah
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Naposledy upravil Zlata dne so srpen 01, 2015 7:57 pm, celkově upraveno 1 krát
1.8. Kvadricepsy, lytka, kardio Vyraz a' la #MojeNohyMiDalyVypoved nechodim. No po ere kdy jsem jezdila jen malo opacek a vyssi vahy mi Paja Šalitroš napalil vysoka opacka do chcipnuti. Natekly nohy jako dlouho ne. Palilo to neskutecne. Nevim kdo rval jako lev vic..jesli Boris vedle me nebo ja ..boze to byla bolest :D
Drepy
15x 30kg
12x 35kg
10x 40kg
8x 45kg
6x 50kg
4x 60kg
3x 70kg
15x osa
Pauzy minimalni...v podstate jej na prendani kotoucu
Tepovka 183
Predkopy
15x 75lbs
15x 75lbs
15x 75lbs
To uz jsem byla vztekla Emotikona grin nenavidim predkopy..a stejne tak pocitani do 15 💀
Vypady s osou
Boze proc
30x
30x
30x
Pauzy jen na utreni slz 😢😄☺
Vypony na lytka v sede
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
Kardio v tepovce 144 👌💗 luxus
A ted se "jde" pomahat na stavbu...
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Z toho videa jsem fakt brecel smichy, takhle me uz dlouho nic nepobavilo . Doufam, ze to dobre dopadlo
Jinak jsem zvedavej , jestli vydrzis cvicit podle rozpisu, protoze ty ses spis ta "pocitarka" a nejaky nalajnovany treninky nejsou pro tebe, ale zda se, ze by to mohl byt poradnej masakr idelane pro tebe oproti tem ruznym slavnym treninkum, co koluji po netu a kde odcvicis 5 serii kilometr pred selhanim a mas hotovo, takze bys vydrzet mohla :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Z toho videa jsem fakt brecel smichy, takhle me uz dlouho nic nepobavilo . Doufam, ze to dobre dopadlo
Jinak jsem zvedavej , jestli vydrzis cvicit podle rozpisu, protoze ty ses spis ta "pocitarka" a nejaky nalajnovany treninky nejsou pro tebe, ale zda se, ze by to mohl byt poradnej masakr idelane pro tebe oproti tem ruznym slavnym treninkum, co koluji po netu a kde odcvicis 5 serii kilometr pred selhanim a mas hotovo, takze bys vydrzet mohla :)
hihi dopadloto nedobre...nebo vem me to pozitivně... no..kuchyn se nestihla...takze jsem zas jedla jen konzervu a par orechu a proteinak... biiidaaaa tohle.. ale aspon shodim to na co jsem se vyžrala :D ale za to mame z pulky koupelnu a záchoooooood jupiiiiiiii :D :D:D uz nemusim na pole
no...bude to zahul. ty nohy teda jo, kor kdyz to mam presne napsany i s procitenim, a jeste ten kluk dodal, ze to žadna holka nevydržela 6 tydnu, že to vzdaly po par dnech, že je to oc hardcore takže výzva ten chlapec vi jak na mě...
Pullover s jednoruckou
15x 10kg
12x 12.5kg
10x 15kg
8x 17.5kg
Krasne do protazeni...co nejpomalejsi nejprocitenejsi pohyb..nahore zatnuti v kontrakci
Francouzsky tlak v sede s jc za hlavou
15x 10kg
12x 12.5kg
10x 15kg
8x 17.5kg
6x 20kg
Fuuuuaaarrrkkk
Triceps kladka
15x 50lbs
15x 50lbs
15x 50lbs
Brisko
Ve sit ups 3x 15
Pritahy kolen ve visu 3x 10
Mohamedky sikmo s lanem 3x 16¨
Kardio 15min v tepovce :))
Vydatny trenink..ty benche me rozbily
když se koukneš pozorněji :D tak jednon ramínko mám natrhlé
když se koukneš pozorněji :D tak jednon ramínko mám natrhlé
Mas recht
Prave je natrhle
Urcite od nejakeho zvrhlika
Ale dekuju ti za zavazek co se tyce pristi fotky
No od toho benchovani :D kéžby od zvrhlíka :D na mě už se nikdo nevrhá,asi stárnu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru