Filtrace vody

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filtrace vody  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filtrace vody
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 5:52 pm    Předmět: Filtrace vody Odpovědět s citátem

Používá někdo třeba filtrační konvici? Provádíte nějakou úpravu doma pitné vody?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 7:36 pm    Předmět: Re: Filtrace vody Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Používá někdo třeba filtrační konvici? Provádíte nějakou úpravu doma pitné vody?

Nedělal bych to ani omylem. Odfiltrovává to i potřebné minerály, co jsem tak četl.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I obyčejně levná konvice? Docela mně trápí vodní kámen ve varné konvici a tak. Ale určitě máme docela kvalitní vodu. Jo s těmi minerály jsem to už taky slyšel, pokud je to opravdu tak.
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2015 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tve, nedávno jsi tu psal, že vegani jsou buzíci, protože nejedí maso a teď by sis chtěl filtrovat pitnou vodu... Dokud ti voda při obrácení skleničky vzhůru nohama vyteče ven, tak se to dá pít.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2015 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
I obyčejně levná konvice? Docela mně trápí vodní kámen ve varné konvici a tak. Ale určitě máme docela kvalitní vodu. Jo s těmi minerály jsem to už taky slyšel, pokud je to opravdu tak.
Jednou za čas to vyvař kyselinou citronovou co koupíš za pár korun v drogerii nebo octem (pak je třeba to tak 2-3x vyvařit jen vodou, ať zmizí ten odér octa). Nic nefiltruj.
Olegor

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2015 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spolubydlící si čistí svojí lahev a zároveň naší rychlovarnou konvici vodou s octem (trochu vody, hodně octa), tak, že tu "směs" nejdřív vyvaří v rychlovarný konvici, a potom tam i trochu nechá. Působí to tam tak hodinu, dělá to vlastně každý den, potom to stačí jen vylít a 2-3x vypláchnout (ani to nevyvařuje znova). Ten kámen zmizí úplně :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 08, 2015 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Denně je to zbytečné. Stačí se podívat, zda je dno OK a pokud je, tak nevařit v octu an v ničem jiném.
PAVUK

PříspěvekZaslal: so srpen 08, 2015 3:17 pm    Předmět: Re: Filtrace vody Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:

Pouzivam. Voda chutna lepe a vydrzi chutnejsi delsi dobu nez neprefiltrovana.
K odfiltrovani zadoucich latek napr.:
Filtrační konvice berou vodě minerály, tvrdí vědci
Odstraní vodní filtr BRITA z vody také všechny cenné a životně důležité minerály?
Pokud vodni kamen neni velky problem, tak bych jenom kvuli tomu filtracni konvici nekupoval. Jak bylo psano vyse, jde jej lehce odstranit.
smetak

PříspěvekZaslal: so srpen 08, 2015 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam doma aquamat od sumavskyho pramene a super

Rychle na stránku:

Přejdi na: