I obyčejně levná konvice? Docela mně trápí vodní kámen ve varné konvici a tak. Ale určitě máme docela kvalitní vodu. Jo s těmi minerály jsem to už taky slyšel, pokud je to opravdu tak.
Tve, nedávno jsi tu psal, že vegani jsou buzíci, protože nejedí maso a teď by sis chtěl filtrovat pitnou vodu... Dokud ti voda při obrácení skleničky vzhůru nohama vyteče ven, tak se to dá pít.
I obyčejně levná konvice? Docela mně trápí vodní kámen ve varné konvici a tak. Ale určitě máme docela kvalitní vodu. Jo s těmi minerály jsem to už taky slyšel, pokud je to opravdu tak.
Jednou za čas to vyvař kyselinou citronovou co koupíš za pár korun v drogerii nebo octem (pak je třeba to tak 2-3x vyvařit jen vodou, ať zmizí ten odér octa). Nic nefiltruj.
Spolubydlící si čistí svojí lahev a zároveň naší rychlovarnou konvici vodou s octem (trochu vody, hodně octa), tak, že tu "směs" nejdřív vyvaří v rychlovarný konvici, a potom tam i trochu nechá. Působí to tam tak hodinu, dělá to vlastně každý den, potom to stačí jen vylít a 2-3x vypláchnout (ani to nevyvařuje znova). Ten kámen zmizí úplně :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru