Ode dneška je stopka podprdám? Mám na tom taky podíl? Odměna? :-)
už asi týden si to razím :D
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
dneska proběhla péče o duši a čistka spousty věcí co mě tížily
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Hackeny
nepropínat kolena, pěkně s prdelkou až na paty, pomalicku dolu, dynamicky hore
15x
12x +10kg
10x +20kg
10x +20kg
10x +20kg
Předkopy
15x 75lbs
15x 75lbs
15x 75lbs
15x 75lbs
Rugbyový dřepy s výrazem osy v zapření
10x 10kg
10x 10kg
nešlo už :D
Výpony na lýtka v sedě
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
Benchpress hlavou nahoru
15x 25kg
12x 30kg
10x 35kg
10x 35kg
8x 35kg
tvl co to je? :D :D :D :D bylo to strasne těžky....nenavidim vysoky opacka...kurna to mě to štvalo :D ale jo..trener ví co děla a ví že to potřebuju, tak prostě pojedu do chcipnuti
táák a na fotce můžeme vidět Pony Beast mode ON
na druhé fotce mou nádhernou svěřenkyni Anitku se kterou brzy začneme natáčej videjka pro sponzora (pán veprostřed ) a mě tlustýho poníka :D
prsa rozbitý , tak to pošolícháme ne?
na plánu zas byly jen minutový pauzičky mezi seriema....masakr
přítahy vč v předklonu
12x 30kg
10x 35kg
10x 40kg
8x 45kg
8x 45kg
do protažení, podržení v kontrakci, procítění pohybu
Shyby s dopomocí
8x
7x
7x
7x
7x
přítahy EZ k bradě
12x 20kg
12x 20kg
10x 20kg
8x 25kg
Upažování s jč ve stoje
každé opakování se stopkou a podržením pááálííí mě too doktoreeee
12x 4kg
12x 4kg
12x 4kg
12x 4kg
upažování s jednoruční kladkou v předklonu
12x 10lbs
12x 10lbs
12x 10lbs
12x 10lbs
uaaaaaaaaaaaaaaaaaa n euvěřitelna smrt tohle řvala jsem jak tygr :D a měla sluchatka tak mi to bylo jedno... už uplně chapu Borise :D
Tak ! :D Před tydnem jsem psala o rozjíždění spolupráce s trenérem Jirky Prochazky Pájou Šalitrošem ...a absolutně se oddala jeho radám, protože vim, že když se řídim sama tak jako jo sice jsem vyhrala mistrovství čr, ale vim, že forma mohla bejt ještě lepší takže budu hodna holka a poslouchat na slovo... první fotka je pořízená 2.8. a druhá dneska 7.8. . takže za 6 dní mi zmizel pupek, padly i boky, tvářičky :D juhuu nesmim polevit :) a za 5 týdnů budu zas vypadat tak abych se sobě líbila aspon trochu
dnešní trenink s ruskym sparringem :D hrozná sranda fakt...je na něm vidět ta zabejčenost a chut bojovat, ale intenzivní treninky se mnou mu dávaj zabrat... po prvním cviku si lehl na zem a mezi smrští kombinací slov suka, bljat a pizdec ..se na mě podíval a pronesl "Holka, ty magor, vždyt ja už na ty nohy neslyšim! " odpadla jsem... plakala...smichy...o to víc, když se mě ptal co řekl špatně a proč se směju.... no konec
výpony na lytka v sedě
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
kardio 40min
jinak..jako jedna z prvních jsem měla tu čest vyzkoušet nový energizery..větřina nakopavacu funguje diky taurinu a kofeinu jako základ..tohle vubec...tohle je na bázi metabolitů, takže člověk z toho neni rozstřelenej jak jsem čekala, ani mě nic nebrnělo, napak....okolí zmizelo, nevim co hralo za hudbu, luxusně jsem procítila celej trenink, nezadychavala jsem se coz je divny... (teda krom těch neslyšících nohou,..to se priznam to mě rozbilo :D a koho by ne ) .. na obalu je napsáno, že vlévá do života barvy :D tak se bojim jestli tam neni primes LSD :D ale hodně zajimavej pocit...teda pot ze mě totálně kapal a to se běžně při treninku nepotim :D pecička :)
Koukam, že vy mate o mym osobnim životě a praktikách dobrej přehled
10.8. benche, triceps, kardio
spanek 3 hodiny, vzhuru jsem byla uz od 5:10 a od brzkych rannich hodin klienti + umluva na natáčení treninkovýho seriálu ze života fitness lidí, pokud to klapne bude se to pravidelne "vysílat" na youtubku :D a bude to hrozna sranda....kazdy video ma mit sve tema a byt ukrute sexy a zaroven vkusne a s nadsazkou..tohle mi sedí :D a mym ukolem bylo sehnat co nejvic sexy holky ... tak fakt bude na co koukat
no a uplne vystavena supity na trenal
benchpress
10x osa
5x 40kg
2x 50kg
1x 55kg na povely
1x 60kg na povely
zlehoučka dneska
sledujte toho šoumena za mnou v červenym jsme fakt banda pacienů a proto je tak zbožnuju
Na trénink za mnou dorazil Kuba Antalík a jelo se hezky v tempu, ale pauzy byly delší než minuta přiznam se, to je člověk se kterym mi nevadí při tréninku prohodit par slov, jinak krom hecování mě štve když na mě někdo mluví ikdyž se snažim tvářit, že ne.
No tak doufam, že se mi podařiloo ho trošku namotivovat k tomu, aby se vratil na zavodni prkna a rozjel pripravu, a příště ho vytáhnu na nohy, (pokud se nebude vymlouvat na práci :D ))
13.8. lehky benche, nohy, zadek, kardio
Nevyspalá, v noci jsem až do pul 4 do rána čučela na perseidy na Letný, ale stalo to za to, fakt se nevyrovna nic tomu na několik hodin zmizet od lidí pryč, od stresu pryč, od starostí pryč a jen si užívat to jak v porovnání s vesmírem je všechno negativní uplně zbytečný :D :))
posledni dny trpim jak pes bolestma, žensky budou rozumnět :D ale trenink je trenink a nebýt jeho tak asi všechny pokoušu brzo
hackeny
15x¨
12x
10x + 10kg
10x + 15kg
10x + 20kg
pomaličku procítěně, široké rozkročení nohou, kolena nepropínat a a "vytáčet" je ven :) stopka ve spodní fázi a zaměření na zedeček.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru