Poraďte se suplementy

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poraďte se suplementy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Poraďte se suplementy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zacinamposilovat

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 2:01 pm    Předmět: Poraďte se suplementy Odpovědět s citátem

Já vím, že se mi budete chtít spíše vysmát, ale třeba mi někdo poradí s dávkováním doplňků. 2 roky hubnu, dole 40 kilo, váha se zastavila. Momentálně mám 172cm/74kg, už pár měsíců stojím.

Nedávno jsem změnila trénink (předtím jsem dělala více kardia):
3x týdně kruhový trénink s vlastní vahou cca 40 minut (dřepy bulharské, na 1 noze, kliky, shyby s dopomocí, prostě kalistenika) atd.-dává mi dost zabrat, i když se to nezdá, je to docela intenzivní
Víkend je PROBLÉM:
So i Ne prostě blbnu a absolvuju několikahodinové "kardio" - výlet na kole, intenzivní šlapání bez odpočinku, nebo třeba 20-30 km túru do hor s minimem přestávek. Takže je to záběr několik hodin v kuse s minimálním příjmem potravy.
Mám dojem, že mi v poslední době ubylo svalů: na nohách mám pořád stejně tlustou vrstvu tuku, ale obvod je o cenťák menší.
Proto bych chtěla nějaké doplňky, které by ty svaly ochránily.
Mám k dispozici BCAA, glutamin a kreatin - neznamená to, že budu jíst vše, ale napadá mě to takto:
BCAA: 5g+cukr pouze po kruháči, jindy ne
Kreatin: 5g se snídaní o víkendu před túrou a v netréninkový den // 5g+cukr 30 min před kruháčem
Glutamin: 5g se snídaní každý den
Cíl: nepřícházet nadále o svaly + hubnout tuk!!!
Co myslíte?

Poznámka pod čarou:
Jídelníček mám řekla bych vychytaný - komplexní sachry/bílkoviny/zdravé tuky, jedla jsem více, s klesající váhou jsem ubrala.
Příklad dnešního jídeláku (každý den trošku jinak)
5:00+7:00 50g ovesné vločky (tzn celkem 100g)+arašídové máslo+někdy 1ks ovoce
10:00+13:00 knackebroty+bílý jogurt 200g+zelenina
16:00 tuňák+tofu+rýže+zelenina
19:00 cottage+kukuřice/hrášek/mrkev
+eventuelně protein na doplnění bílkovin
piju jen vodu a eventuelně kafe
Hlad nemám, přecpaně se necítím je to cca 7500 kJ/100B/50T/200-250S, bazál bych měla mít 6-6300 kJ, takže pod ním nejsem ani zdaleka, kromě cvičení sedím celý den na zadku, ale myslím, že jsem v dostatečném deficitu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wondra

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chybí ti tam maso, jediná pořádná bilkovina je tam ?tunak? a něco málo z mléčných výrobků.

2x denně kus masa;-)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych zkusil malinko zvednout bílkoviny a trochu podstatněji tuky a ubrat sacharidy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: