_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Jsem se jen pokoušel zastat krajana proti anglofilské lůze. Dú jú anderstént?
Tys mel pro me vzdycky zvlastni slabost Vasku
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Miluju tu tajnou kódovou řeč idnes. Formulace "starší mladíci" je opravdu na pulitzera :-D. I když možná to dělají kvůli tomu, aby si čtenáři byli jisti KDO je pachatelem. Když je to v ČR a jedná se o "mladíky", tak jsou to cikáni. Když je zpráva ze švédska (popřípadě anglie, francie, německa) a pachatel jednal " v pominutí smyslů" a nezmíní se jeho jméno, tak je potom taky skoro jisté, že to není nějaký Johan Johansson ale spíš Abdul Muhammad...
_________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Mě by zajímalo, kdo to chodí kontrolovat. Něco jako.... "Teď jsem Vás pane viděl! Jednu olivu jste sežral...už si to píšu!" Nebo přijde na jednu pizzu Dežo s celou rodinou....to se potom chudák nedoplatí!
V tomto případě, při standartní ceně 100 Kč za pizzu, bys zaplatil 98 Kč. 100 x 0,7 = 70 x 0,4 = 28 + 70 = 98 Kč. Kdyby přišel Dežo s family.... 100 x 0,4 = 40 x 8 = 320 + 100 = 420 Kč!!!
To je jasná diskriminace!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru