Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 790, 791, 792 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mikex2

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2015 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty máš tu fotku hlavou dolů ? Mně se ukazuje normálně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Humanic145

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam radost z prvniho treninkove videjka :-)
[/youtube]
Judson

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

33C v kuchyni, to je bozi, skoda, ze je to asi jen vyjmecnej rekord.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

Tvl nevyhrezly se ti ty plotny i do hlavy?

Mne vubec nevadi , ze je venku horku, to spis naopak, klidne at se jeste otepli, ale co mi fakt vadi jsou extremne vyhrate byty, hlavne tady v cihlovych to je nesnesitelne. A co je jeste horsi jsou vyhlidky, protoze ty tepla jen tak nepolevi, sice se trochu ochladi, ale porad to bude nad 30 a jeste asi docela dlouho a az se pak nekdy ochladi vyrazneji, tak se to teplo v bytech bude stejne drzet jeste pekne dlouho.
reegis

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem dokončil 5 týdenní deadlift program. 9 měsíců zpět bylo 140kg moje 1rep max a k tomu ještě hroznou technikou. Včera 5x5 140kg s 1,5 minutovýma pauzama. Síla tam je, tak jsem zvědavý za dva týdny, kdy budu zkoušet 1 rep max znovu.

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi pěkná technika! Málo koho vidím ve fitkách, že by dbal na pravidlo neutrální zakřivení páteře během celé dráhy pohybu, kvalitní set-up apod. Fakt hezký.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyvole, takovy dive in pro cinku jsem jeste nevidel :D Ja se u ni vzdycky srovnam, pripravim a ty se proste ohnes a hned narovnas, akorat v rukach uz drzis 140kg Kazdopadne sila tam je. Proc to nepolozis po kazdem opak. do mrtva?
Btw podle tve ikony jsem cekal alespon nekoho trochu vic opaleneho a ne takoveho camemberta
CIZO

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Judson napsal:

Tvl nevyhrezly se ti ty plotny i do hlavy?

Mne vubec nevadi , ze je venku horku, to spis naopak, klidne at se jeste otepli, ale co mi fakt vadi jsou extremne vyhrate byty, hlavne tady v cihlovych to je nesnesitelne. A co je jeste horsi jsou vyhlidky, protoze ty tepla jen tak nepolevi, sice se trochu ochladi, ale porad to bude nad 30 a jeste asi docela dlouho a az se pak nekdy ochladi vyrazneji, tak se to teplo v bytech bude stejne drzet jeste pekne dlouho.

Dokud nemáte v ložnici i v noci 32 - 33 stupňů a to 14 dní v kuse, nevíte co je vedro. Takhle blbě mi nebylo už hodně dlouho. Ještě že se brzo jedeme zchladit na Sardinii, tam bude líp.

Derek Poundstone
Lunreal

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jn pred zateplenim strechy jsem taky mel celou noc vic jak 31C a absolutne jsem se nevyspal, jen s vetrakem co na me celou noc foukal : ( Ted uz mam v noci jen 29C a sice se parkrat za noc vzbudim zpoceny, ale da se to prezit...
CIZO

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Jn pred zateplenim strechy jsem taky mel celou noc vic jak 31C a absolutne jsem se nevyspal, jen s vetrakem co na me celou noc foukal : ( Ted uz mam v noci jen 29C a sice se parkrat za noc vzbudim zpoceny, ale da se to prezit...

Budu muset trošku popohnat ty kolíky ze společenska vlastníků bytů, protože o tý izolaci střechy žvaní už dva roky a nepohlo se to ani o centimetr. Případně si s nima promluvím o tom, že platit měsíčně litr do fondu oprav, když tam je v zimě zima (což mi nevadí, ale Ikee nadšením zrovna do stropu neskáče ) a v létě vedro, to se mi opravdu nechce.

Derek Poundstone
Petey

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v novom dome mam aj v tychto horucavach konstantnych 23 stupnov...a vdaka tomu ze robotnici su pomali a blbi (podlahu prerabali 3x) spim v byte kde mam 32. Je to super pocit
Hulkie

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
v novom dome mam aj v tychto horucavach konstantnych 23 stupnov...a vdaka tomu ze robotnici su pomali a blbi (podlahu prerabali 3x) spim v byte kde mam 32. Je to super pocit

myslím, že v přízemí ano, ale v patře těžko:)
xnewstedx

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:

Btw podle tve ikony jsem cekal alespon nekoho trochu vic opaleneho a ne takoveho camemberta

V Irsku sme este leto nemali
Petey

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Petey napsal:

myslím, že v přízemí ano, ale v patře těžko:)

aj hore
Grimley

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám dneska kromě novýho telefonu radost i z novýho tarifu. Nic nepotěší víc, než aktivní a milá paní v t-mobilu, která koukla, že mám velkou spotřebu dat na netu, takže mi to nějak okoučla a mám neomezený volání a smsky jak jsem měl standartně, ale k tomu 10GB net do mobilu za 749, takže za mě spokojenost :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 790, 791, 792 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: