33C v kuchyni, to je bozi, skoda, ze je to asi jen vyjmecnej rekord.
Tvl nevyhrezly se ti ty plotny i do hlavy?
Mne vubec nevadi , ze je venku horku, to spis naopak, klidne at se jeste otepli, ale co mi fakt vadi jsou extremne vyhrate byty, hlavne tady v cihlovych to je nesnesitelne. A co je jeste horsi jsou vyhlidky, protoze ty tepla jen tak nepolevi, sice se trochu ochladi, ale porad to bude nad 30 a jeste asi docela dlouho a az se pak nekdy ochladi vyrazneji, tak se to teplo v bytech bude stejne drzet jeste pekne dlouho.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Včera jsem dokončil 5 týdenní deadlift program. 9 měsíců zpět bylo 140kg moje 1rep max a k tomu ještě hroznou technikou. Včera 5x5 140kg s 1,5 minutovýma pauzama. Síla tam je, tak jsem zvědavý za dva týdny, kdy budu zkoušet 1 rep max znovu.
Velmi pěkná technika! Málo koho vidím ve fitkách, že by dbal na pravidlo neutrální zakřivení páteře během celé dráhy pohybu, kvalitní set-up apod. Fakt hezký.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Tyvole, takovy dive in pro cinku jsem jeste nevidel :D Ja se u ni vzdycky srovnam, pripravim a ty se proste ohnes a hned narovnas, akorat v rukach uz drzis 140kg Kazdopadne sila tam je. Proc to nepolozis po kazdem opak. do mrtva?
Btw podle tve ikony jsem cekal alespon nekoho trochu vic opaleneho a ne takoveho camemberta
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
33C v kuchyni, to je bozi, skoda, ze je to asi jen vyjmecnej rekord.
Tvl nevyhrezly se ti ty plotny i do hlavy?
Mne vubec nevadi , ze je venku horku, to spis naopak, klidne at se jeste otepli, ale co mi fakt vadi jsou extremne vyhrate byty, hlavne tady v cihlovych to je nesnesitelne. A co je jeste horsi jsou vyhlidky, protoze ty tepla jen tak nepolevi, sice se trochu ochladi, ale porad to bude nad 30 a jeste asi docela dlouho a az se pak nekdy ochladi vyrazneji, tak se to teplo v bytech bude stejne drzet jeste pekne dlouho.
Dokud nemáte v ložnici i v noci 32 - 33 stupňů a to 14 dní v kuse, nevíte co je vedro. Takhle blbě mi nebylo už hodně dlouho. Ještě že se brzo jedeme zchladit na Sardinii, tam bude líp.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Jn pred zateplenim strechy jsem taky mel celou noc vic jak 31C a absolutne jsem se nevyspal, jen s vetrakem co na me celou noc foukal : ( Ted uz mam v noci jen 29C a sice se parkrat za noc vzbudim zpoceny, ale da se to prezit...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Jn pred zateplenim strechy jsem taky mel celou noc vic jak 31C a absolutne jsem se nevyspal, jen s vetrakem co na me celou noc foukal : ( Ted uz mam v noci jen 29C a sice se parkrat za noc vzbudim zpoceny, ale da se to prezit...
Budu muset trošku popohnat ty kolíky ze společenska vlastníků bytů, protože o tý izolaci střechy žvaní už dva roky a nepohlo se to ani o centimetr. Případně si s nima promluvím o tom, že platit měsíčně litr do fondu oprav, když tam je v zimě zima (což mi nevadí, ale Ikee nadšením zrovna do stropu neskáče ) a v létě vedro, to se mi opravdu nechce.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
v novom dome mam aj v tychto horucavach konstantnych 23 stupnov...a vdaka tomu ze robotnici su pomali a blbi (podlahu prerabali 3x) spim v byte kde mam 32. Je to super pocit
v novom dome mam aj v tychto horucavach konstantnych 23 stupnov...a vdaka tomu ze robotnici su pomali a blbi (podlahu prerabali 3x) spim v byte kde mam 32. Je to super pocit
Já mám dneska kromě novýho telefonu radost i z novýho tarifu. Nic nepotěší víc, než aktivní a milá paní v t-mobilu, která koukla, že mám velkou spotřebu dat na netu, takže mi to nějak okoučla a mám neomezený volání a smsky jak jsem měl standartně, ale k tomu 10GB net do mobilu za 749, takže za mě spokojenost :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru