|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ...poznam, kde je chyba
me jsi rekl, ze mam kaslat na zelezo a vratit se k baletu |
vsak jo, zachranil jsem ti plotynky :D
Ale ne, tenkrat jsem tomu jeste nerozumnel a jen jsem bezmocne koukal na tvuj excelentni kocicak pri 100kg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 6:31 pm Předmět: |
|
|
to bylo s dopomoci ne?:D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Gohan napsal: | | Draper napsal: | | Zase bych z toho nedelal zbytecny dramata. Samozrejme ze zkuseni lifteri te to asi nauci nejlepe, ale zalezi, jak moc seriozne to chces. Pokud ti staci jen prumerne seriozne :D , tak tohle bych zvladl i ja, protoze myslim ze u tohohle cviku to mam v hlavne srovnane jako u niceho jineho a zvladl bych to i predat dal. Uz nekolikat me nekdo v posilovne pozadal o kontrolu trechniky a vzdy okamzite vidim, kde je chyba. |
Tak kdy se mam stavit do blue gymu? |
Az se ochladi o 30 stupnu :-)
ehm ted jsem si vzpomnel na tu PM, kterou jsem asi omylem zazdil |
Jojo, omylem
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Pokud se chce někdo naučit tahat, měl by jít k lifterům. To je docela elementární dedukce.
Tady to směřuje směrem - chceš KB?, lift?, stravu?, vyvrtat zub?, opravit auto?, vyasfaltovat silnici? - oslov KB5...no konec.
Nemohl bych se učit zvedat od někoho kdo zvedne méně než já, i když to má třeba teoreticky zvládnuté - cosi to pak značí.
edit - raptormira je dle výkonů taky "slušný oddíl" :o) |
Elementární dedukce, jo? Čoveče, já ti viděla spoustu lifterů, co tahali tak, že bolelo na to se jen dívat :-) Ale i dost těch, co tahají hezky.
Že někdo zvedne víc než ty, ještě neznamená, že tahá dobře..a už vůbec ne, že tě to bude umět dobře naučit.
Ale i kdyby - co znamená "zvedne víc než ty"? Absolutně? V poměru k TH? Jaký je podle tebe slušný výkon - je to třeba dvojnásobek TH u ženské a dvaapůlnásobek TH u chlapa?
Ale je to debata s prominutím o h., protože pokud si něko myslí, že se naučí správně tahat za jeden až pět tréninků, na 99% se plete.
Takže já to chápu tak, že mu to sice někdo může ukázat, případně mu říct, jestli dělá nějakou úplně do nebe volající kravinu..ne naučit. Většině lidí to stačí, nechtějí víc. A je to v pořádku. Takže prosím vás, vy, kterým to takhle stačí, vy do KB5 nechoďte :-D
Ona pořád panuje taková představa, že KB5 se rovná JEN kettlebell. Není tomu tak.
On to asi daymoon myslel dobře....A já se do toho zapojila jen proto, že si myslím, že teď zrovna v Brně tu velkou činku v gymu nemají. A proto, že vím, že tahat u nás umíme ;-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: |
Ale je to debata s prominutím o h., protože pokud si něko myslí, že se naučí správně tahat za jeden až pět tréninků, na 99% se plete.
Takže já to chápu tak, že mu to sice někdo může ukázat, případně mu říct, jestli dělá nějakou úplně do nebe volající kravinu..ne naučit. Většině lidí to stačí, nechtějí víc. A je to v pořádku. Takže prosím vás, vy, kterým to takhle stačí, vy do KB5 nechoďte :-D
|
Tak ja si myslim, ze vetsine lidem tu pro jejich ucely bude stacit odstranit prave ty "do nebe volajici kraviny" a to zvladne i ten, kdo ma v tomhle cviku zvladnute zakladni trehnicke veci a je si alespon trochu jisty _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | PetkaB napsal: |
|
Tak ja si myslim, ze vetsine lidem tu pro jejich ucely bude stacit odstranit prave ty "do nebe volajici kraviny" a to zvladne i ten, kdo ma v tomhle cviku zvladnute zakladni trehnicke veci a je si alespon trochu jisty |
Přesně to jsem přece napsala. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
OK
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Pokud se chce někdo naučit tahat, měl by jít k lifterům. To je docela elementární dedukce.
Tady to směřuje směrem - chceš KB?, lift?, stravu?, vyvrtat zub?, opravit auto?, vyasfaltovat silnici? - oslov KB5...no konec.
Nemohl bych se učit zvedat od někoho kdo zvedne méně než já, i když to má třeba teoreticky zvládnuté - cosi to pak značí.
Juras ještě soutěží? Jinak kousek za Brnem je Kuřim - velmi slušný lifterský oddíl...je to cca 5 km od Řečkovic? 20 km pod Brnem pak Rosice - taky slušný oddíl. Tam bych hledal.
Ponechám stranou dohady o tom jestli v KB5 instruktoři tahat umí nebo ne. Nicméně co jsem nikdy nepochopil je představa, že trenér čehokoli musí být lepší než já. Za svůj krátký život jsem se setkal se spoustou trenérů různých sportů, včetně reprezentačních trenérů. Jsem si jistý, že všichni svěřenci, především u těch vyšších výkonnostních úrovní, jsou lepší v daném sportu než jejich trenéři. Zvednou více, zaběhnou lépe, lépe plavou, skáčou, hrají atd. Viděl jsem spoustu lidí tahat ohromné váhy prasotechnikou, znamená to, že bych se od nich měl učit?
Dobrý trenér nemusí být dobrý sportovec a obráceně. A to jsem si myslel, že s těmito názory se setkávám jen u dětí
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 8:23 pm Předmět: |
|
|
Juras ještě soutěží? Jinak kousek za Brnem je Kuřim - velmi slušný lifterský oddíl...je to cca 5 km od Řečkovic? 20 km pod Brnem pak Rosice - taky slušný oddíl. Tam bych hledal.
Raptormira je KST Kuřim
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 8:33 pm Předmět: |
|
|
Kdyby nahodila video techniky mrtvýho tahu z nějakýho zajímavýho úhlu, tak by to určitě ohlas mělo. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 8:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 8:46 pm Předmět: |
|
|
mrtvy tah je zrovna cvik u ktereho neni az tak extra co resit, tam bude stacit se poradit s par lidma kteri seriozne tahaji nejakou dobu, nejake guru ktere zvedne 3x bw coz znamena asi 148,2kg bych do toho netahal
draper,zlata, nechcete si objednat nejaky utulny pokojicek? treba www.booking.com _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|