|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 8:51 pm Předmět: |
|
|
Drizztov cyklus z Forgoten realms, čítal niekto? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne po červenec 13, 2015 9:56 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 9:12 pm Předmět: |
|
|
nakupeny si chcel povedat _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 9:28 pm Předmět: |
|
|
Stolety starik, ktery vylezl z okna a zmizel
-dostal jsem to na Vanoce, nedavno jsem to z nudy zacal cist a celkem me to chytlo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 9:37 pm Předmět: |
|
|
1. Moučný mozek
2. Život bez pšenice
3. Cukr náš zabiják
4. Revival od Kinga
Taky čekám na Trůn lebek od Bretta. :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 4:39 pm Předmět: |
|
|
Chemie potravin od pana Velíška, snad to k něčemu bude.
A od Aristofanese jednu známou knihu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: so srpen 15, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
Mám rozečteno :
Zapomeňte, že jste měli dceru.
Je to o pašeračce drog, co přežila thajské vězení. Doporučuji si to přečíst,to samé jako bych doporučil Děti ze stanice zoo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so srpen 15, 2015 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: | | Gohan napsal: | | Blackoff napsal: | | Gohan napsal: | | Abych si zkrátil čekání na 4. knížku ze série Demon Cycle od V. Bretta tak jsem začal číst Lightbringer sérii od Brenta Weekse. Načínám třetí knížku a zatím se mi to dost líbí. |
Taky už jsem docela netrpělivý ale už se to blíží... |
Jojo..já už Lightbringera dočetl tak jsem nakousl trilogii The Night Angel taky od Brenta Weekse
Ale 31. března už tady skoro je, ale pak zase dlouhé čekání na další díl, ach jo.. To samé s Lightbringerem..že já jsem se na to čtení nevysral |
Včera jsem našel na netu, že české vydání Trůn lebek bude až v říjnu Nedávno jsem dočetl předcházející tři s tím, že navážu hned čtvrtým dílem. Takhle to budu muset v září číst znovu, abych si to osvěžil |
To já ho už dočetl v angličtině a teda za mě nic moc
Teď čtu The Name of The Wind od Patrick Rothfuss.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 15, 2015 1:17 pm Předmět: |
|
|
Jasné aMeno vetra jekrasne originalna fantasy, uz teraz kultová. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 15, 2015 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | Četl tu někdo Bouřkovou sezónu od Sapkowského? Já jestli má cenu si to kupovat |
četl jsem všechny, myslím, že pokud máš těch knížek více, tak celek je must have :)
jinak mě bouřková sezóna bavila víc než paní jezera, další knížky už si moc nepamatuju, četl jsem je 2+ roky zpět
momentálně čtu Game of Thrones, aktuálně druhý díl - A Clash of Kings
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: so srpen 15, 2015 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | Četl tu někdo Bouřkovou sezónu od Sapkowského? Já jestli má cenu si to kupovat |
Však si fanda zaklínače, ne? Tak co váháš. Ostatně horší než Paní jezera to přece být nemůže...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|