|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: so srpen 15, 2015 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | Maerlyn0 napsal: | Četl tu někdo Bouřkovou sezónu od Sapkowského? Já jestli má cenu si to kupovat |
Však si fanda zaklínače, ne? Tak co váháš. Ostatně horší než Paní jezera to přece být nemůže... |
Asi máš pravdu no Jen teď nejsem nejbohatší, tak to si člověk hnedka to fanouškovství pořádně zváží
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
Asi máš pravdu no Jen teď nejsem nejbohatší, tak to si člověk hnedka to fanouškovství pořádně zváží |
No tak jestli to je tak krutý, že si musíš rozmejšlet i knihu za 250kč, tak bych řekl, že i samotnej Sapkowski by ti odpustil, když si to stáhneš z uloz.to Nebo si můžeš přečíst jen pár stránek, ať máš jednodušší rozhodování
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | Maerlyn0 napsal: |
Asi máš pravdu no Jen teď nejsem nejbohatší, tak to si člověk hnedka to fanouškovství pořádně zváží |
No tak jestli to je tak krutý, že si musíš rozmejšlet i knihu za 250kč, tak bych řekl, že i samotnej Sapkowski by ti odpustil, když si to stáhneš z uloz.to Nebo si můžeš přečíst jen pár stránek, ať máš jednodušší rozhodování |
Krize je krize Ale koupím to, chci to mít doma
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 3:39 pm Předmět: |
|
|
Kniha za 250 Kč se ještě dá, jsou i za mnohem více. Taky bych si rád koupil něco o historii ... v PC se to nedá číst ani čtečky knih se mi nelíbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 5:14 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem dostal od kamaráda 2 knihy:
Hitler:tváře diktátora
Druhá světová válka v obrazech
Jelikož mám rád historii (díky mému minulému koníčku plastikovému modelářství) se na ně moc těším,zase se dozvím nové informace
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st srpen 19, 2015 7:50 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně doporučuji přečíst celou ságu Zaklínače :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
Tak do rúk sa mi dostala veľmi dobrá fantasy, aká už dávno nie, a to čítam skoro výhradne žánrovky pomaly 20+ rokov, určite odporúčam: Anthony Ryan: Píseň krve (v októbri ďalšia šas, jo). Klasické kulisy, no veľmi, veľmi podmanivé. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tak do rúk sa mi dostala veľmi dobrá fantasy, aká už dávno nie, a to čítam skoro výhradne žánrovky pomaly 20+ rokov, určite odporúčam: Anthony Ryan: Píseň krve (v októbri ďalšia šas, jo). Klasické kulisy, no veľmi, veľmi podmanivé. |
Nedávno jsem také četl, velmi slušná kvalita, četlo se to samo, ale podle mě tomu něco málo chybělo. Nicméně doufám, že další díl bude minimálně ve stejné kvalitě, spíš lepší, protože dobrých fantasy je poslední dobou poskrovnu.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: st srpen 19, 2015 9:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 1:54 pm Předmět: |
|
|
Zdravím nyní dočítám knihu : Silent Brotherhood
Nemá někdo na zapůjčení nebo na prodej knihy jako:
Příběh drogového krále
Doživotí (Autentické výpovědi doživotních vězňů)
Už nejsem vaše dcera
Temné královstv í
Už nežiji ve vašem světě
Dušemrdi
Mělké sibiřské hroby
Přísaha spisovatel Hassen Bajev
Odsuzuje se Dorel Levron spisovatel Dorel Levron
Dítě zvané To a Ztracený chlapec spisovatel Pelzer David
Prodaná spisovatel Zana Muhsen
Vězeň z Bangkoku spisovatel Fellovs Warren
Děti na zabití spisovatel Milada Golobová
Naposledy upravil Irminsul dne ne listopad 15, 2015 7:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 6:10 pm Předmět: |
|
|
Nedávno jsem dočetl James Clavell - Shogun. Určitě jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četl. Doporučuji !
V plánu mám ještě od stejnýho spisovatele Král Krysa, ale to až dočtu "Mozek a jeho duše".
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
to mám taky přečteno a teď marně tápu, jestli jsem četl i Gaidžina nebo ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
Životopis Mighty Atoma. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|