|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mravenec1

|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Grimley napsal: | Dneska padlo 2x103kg na BP úzkým úchopem a co víc, natočil jsem si to, takže navečer si to pěkně postnu do logu |
Tymto by som sa nechvalil hehe |
tomu nerozumim, podle mě dobrej výkon, hlavne protože to nedam
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | Turakam napsal: | | Grimley napsal: | Dneska padlo 2x103kg na BP úzkým úchopem a co víc, natočil jsem si to, takže navečer si to pěkně postnu do logu |
tomu nerozumim, podle mě dobrej výkon, hlavne protože to nedam |
Turakam to bere tak, že cokoliv dáš hůř, nebo stejně jak on, tak je to shit výkon
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 9:27 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Mravenec1 napsal: | | Turakam napsal: | | Grimley napsal: | Dneska padlo 2x103kg na BP úzkým úchopem a co víc, natočil jsem si to, takže navečer si to pěkně postnu do logu |
tomu nerozumim, podle mě dobrej výkon, hlavne protože to nedam |
Turakam to bere tak, že cokoliv dáš hůř, nebo stejně jak on, tak je to shit výkon |
Hehe, to celkom sedi. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 10:56 pm Předmět: |
|
|
Tak oproti tym povestnym 50 kg jednorukam to zas az taky vykon nie je _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá srpen 14, 2015 1:48 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Grimley napsal: | Dneska padlo 2x103kg na BP úzkým úchopem a co víc, natočil jsem si to, takže navečer si to pěkně postnu do logu |
No, zase tak moc lidí v posilce nevídám, který by dali 100 kg na bench úzkým úchopem
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po srpen 17, 2015 8:37 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Tak oproti tym povestnym 50 kg jednorukam to zas az taky vykon nie je |
Tak jestli vazi 70kg tak to je peknej vykon
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 9:11 am Předmět: |
|
|
Dneska rano jsem navazil 95
Kazdopadne stejne tady mate moc prisny oko, nerikam, ze jsem v nasi posilce za kinga, ale 100ku na uzkej benc tam kazdej nedava. Ani nevim proc to tak resim, jen jsem napsal, ze z toho mam radost, to, ze davate vic a vazite min nez ja mi tu radost jaksi nekazi, jen to moc nechapu, tu vasi argumentaci, spousta i tezsich lidi u nas v posilce zveda min a me tu shazujete, jak kdybych se se svou vahou chlubil 60kg na benci _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 17, 2015 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 9:35 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Dneska rano jsem navazil 95
Kazdopadne stejne tady mate moc prisny oko, nerikam, ze jsem v nasi posilce za kinga, ale 100ku na uzkej benc tam kazdej nedava. Ani nevim proc to tak resim, jen jsem napsal, ze z toho mam radost, to, ze davate vic a vazite min nez ja mi tu radost jaksi nekazi, jen to moc nechapu, tu vasi argumentaci, spousta i tezsich lidi u nas v posilce zveda min a me tu shazujete, jak kdybych se se svou vahou chlubil 60kg na benci |
Nevim, kde ti lidi cvici, ale bud v klidu, tohle je v internetovych duiskuzich uplne normalni. Ty tve vykony nejsou zase tak bidne. Ono staci zajit do normalni komercni posilovny a hned clovek vidi , jaka je realita. Troufam si rict, ze u nas a to je nejnavstevovanejsi posilovna v Brne, si 75% lidi nenalozi na bench, mrtvolu a drep pres 100kg. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 9:41 am Předmět: |
|
|
Blue Gym me láká ale abych řekl pravdu dost by mě tam vnitřně sraly ty kotouče
A jinak kdo chodí pravidelně do fitka moc dobře ví že 100 si tam na bench nakládá málo kdo.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 11:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po srpen 17, 2015 11:19 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Dneska rano jsem navazil 95
Kazdopadne stejne tady mate moc prisny oko, nerikam, ze jsem v nasi posilce za kinga, ale 100ku na uzkej benc tam kazdej nedava. Ani nevim proc to tak resim, jen jsem napsal, ze z toho mam radost, to, ze davate vic a vazite min nez ja mi tu radost jaksi nekazi, jen to moc nechapu, tu vasi argumentaci, spousta i tezsich lidi u nas v posilce zveda min a me tu shazujete, jak kdybych se se svou vahou chlubil 60kg na benci |
Bud v klidu. Je to jen popichovani. Mne a myslim, ze prakticky ani nikomu jinemu tu neslo o to te shazovat.
Dulezity je prekonavat predevsim svoje hranice a delat si tak radost. Jestli ty hranice budou svetovy, narodni nebo "jen" osobni rekordy je celkem jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|