.... tak to bohužel šlo po zlym. až pak za mnou přišel sekritak :D :D že mi děkuje, že to tam rovnam po svym, že nemusi nic dělat....
Borec prezil?
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
.... tak to bohužel šlo po zlym. až pak za mnou přišel sekritak :D :D že mi děkuje, že to tam rovnam po svym, že nemusi nic dělat....
Borec prezil?
nikdo na me doma zatim nezvonil tak asi jo
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
16.8. Legday
Unava jak blazen..ale po par seriich jsem se vzpamatovala a zas najela jak kralicek Duracell :D
Drepy
15x osa
12x 30kg
10x 40kg
8x 50kg
6x 60kg
4x 70kg
2x 80kg
15x osa
Predkopy
15x 90lbs
15x 90lbs
15x 90lbs
S podrzenim nahore 2s
Smrt
Vypady s osou
14x
14x
14x
14x
Kardio 20min v tepovce 144 :)
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
17.8. Prsa, triceps
odmítám tvrzení, že jsem normální dneska spánek necelý 2 hodiny od brzkého rána klienti, + moje Anitka, + můj trenink a čeka mě 11,5 hodiny v práci a až do konce týdne kolotoč. Pak snad někam vypadnu aspon na dva dny, protože mi to nepřijde jako udržitelný tempo tohle.
bench
15x osa
12x 30kg
10x 35kg
8x 40kg
6x 45kg
4x 50kg
2x 60kg
12x 40kg
smrt teda :D :D :D
dneska spánek necelý 2 hodiny od brzkého rána klienti, + moje Anitka, + můj trenink a čeka mě 11,5 hodiny v práci a až do konce týdne kolotoč
A jako zombie treba nekdy navypadas? :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
dneska spánek necelý 2 hodiny od brzkého rána klienti, + moje Anitka, + můj trenink a čeka mě 11,5 hodiny v práci a až do konce týdne kolotoč
A jako zombie treba nekdy navypadas? :D
před 2minutama jsem vypadala takhle
ehm... nevim, co na to mam napsat, abych naspadl do kategorie mistnich nadrzenejch prasaku
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
ehm... nevim, co na to mam napsat, abych naspadl do kategorie mistnich nadrzenejch prasaku
copak se Ti nelíbí na naší kategorii?
Bud kreativni:
napis, ze je jako basen, kterou nikdo neslozil, nebo symfonie, kterou nikdo nehral, ze ti pripomina obraz, ktery jsi nikdy nevidel a jidlo ktere jsi jeste neochutnal...
(tohle zabrat proste musi!)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
19.8. zada, biceps, kardio konečněěěěěěěěěě deadliiiift!!!
furt se do ty mrtvoly ne a ne poradne poskladat :/
jinak na videjku to neřvu já ale Boris ve vedlejší místnosti, občas si střihnem duet
6x 70kg
6x 70kg
6x 70kg
6x 70kg
6x 70kg
6x 70kg
6x 70kg
6x 70kg
stahování kladky na hrudník s veslovacim adaptérem
12x 55lbs
12x 70lbs
12x 85lbs
12x 85lbs
12x 85lbs
12x 85lbs
bicepsový zdvih s osou
15x 20kg
12x 20kg
10x 20kg
8x 20kg hodně procítěně pomaličku
6x 20kg to samy
koncentrovany bic zdvih s podržením v kontrakci na spodni kladce jednoruč
15x 20lbs
15x 20lbs
15x 20lbs
kardio 30min :)
jinak dneska spánkovej rekord za tenhle tyden :D naspáno 4 hodiny a považuji to za luxus :D :D prosim at uz je neděle...ze srdce prosim :D celou ji prospim (krom treninku), kupodivu, ale jeste energii mam ani humor mě neopouští.
U toho 4. opakovani to znelo jak kdyz zamnouka kocka :D
Jinak ses si vedoma nejakych zasadnich chyb u toho MT? Podle me hodne slusna technika, pozitivni vliv PWL okoli na tebe je patrny
U toho 4. opakovani to znelo jak kdyz zamnouka kocka :D
Jinak ses si vedoma nejakych zasadnich chyb u toho MT? Podle me hodne slusna technika, pozitivni vliv PWL okoli na tebe je patrny
hihi že jo??!!
zásadní asi ne.... nemam techniku kálejícího psa :D což beru jako nejvíc mega chybu u mrtvýho tahu vůbec, ale jinak nejdou mi nohy a samotný zdvih jakoby v souhře, nevim jak to popsat, ale když se dívám na svoje vide a na Davida Lupače, tak on to prostě dělá krásně a já jsem oproti němu strasnej paskvil :D a tohle fitko bych nevyměnila ani za zlatý prase za nic na světě. Se snažim bejt jako houba...takovej SpongeBob :D a vsáknout do sebe to dobrý co tu ty zvířata dělaj
Bud kreativni:
napis, ze je jako basen, kterou nikdo neslozil, nebo symfonie, kterou nikdo nehral, ze ti pripomina obraz, ktery jsi nikdy nevidel a jidlo ktere jsi jeste neochutnal...
báseň, kterou nikdo nesložil nemusí automaticky být ta nejlepší báseň na světě, ale možná se jí může přibližovat...
Bud kreativni:
báseň, kterou nikdo nesložil nemusí automaticky být ta nejlepší báseň na světě, ale možná se jí může přibližovat...
vy jste mi ale romantici
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru