Jidelnicek dobry ? Proc to neroste ?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jidelnicek dobry ? Proc to neroste ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jidelnicek dobry ? Proc to neroste ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Adikk

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 4:51 pm    Předmět: Jidelnicek dobry ? Proc to neroste ? Odpovědět s citátem

Zdravim vas vsechny, vim ze to tu je opakovane tema ale muzete kouknout na jidelnicek ?
Po pul roce cviceni kdy sem spise drzel dietu a shodil asi 7 kilo tuku bych ted rad presel na objem a neco zkusil nabrat, ale porad se mi to nedari. Co na to rikate ?
Trenink je 3x tydne. Po st pa. Muj vek 30 let

7:00 Snidane. 100g vlocky, 100g ovoce, 20g kokos, 25 g protein.

9:00 svacina 70g ryze, 100g masa+ zelenina

11:30 - 12:00 obed to same co svacina

14:30 svacina to same se obed a svacina

17:30 svacina 70g ryze, 100g 20% syr, zelenina

20:00 70g ryze, 4 vejce, zelenina

22:00 nocni protein 25 g

Vse je vazeno za syrova. V den kdy je trenink davam pred cvicenim 6g bcaa, po cviceni 6g bcaa + 10g malta + 25g hydro protein.

Moje vyska je 170 cm, vaha 70km. Po mesici tohoto jidelnicku, miry beze zmen ale pres bricho o 3 cm vice.

Nevite o necem co zmenit co zkusit ? Dekuji predem. PROSTE TO NEROSTE !!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dzanystr

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Půl kila masa, půl kila rýže, olej, ořechy, vločky, protein. Každej den. Porosteš.
Adikk

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedine co mi z toho roste je opravdu to bricho. Vubec to nechapu. Drzel jsem dietu abych bricho shodil a ted ho nabaluju zpatky.
Adikk

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedine co mi z toho roste je opravdu to bricho. Vubec to nechapu. Drzel jsem dietu abych bricho shodil a ted ho nabaluju zpatky.
Solferino

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono taky dost záleží na tom, co je to za trénink, který jedeš. Jinak soudě podle sebe tam při tréninku 3x týdně máš moc sacharidů, a pokud netrénuješ opravdu tvrdě, tak ten tuk přibereš. Zkus pro začátek odebrat z jídelníčku tu poslední 70tigramovou dávku rýže a dát si místo ní třeba jen rajče, a za další měsíc se uvidí :) Ale podle mě bude spíš problém v tréninku..
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono méně je někdy více, nějak nechápu proč jíš 8x denně, když máš 70kg. Já sice taky nemám zrovna co radit, ale jíst každou hodinu je 40 let starý dávno překonaný dogma.
Mnohem lepší přístup je pro průměrnýho cvičence jídlo 3x denně (100-150g přílohy, 200-250g masa a ráno místo masa vajca) + suplementace kolem tréninku.
Na druhou stranu po měsíci bys i na tomhle jídelníčku asi měl o něco povyrůst. Zkus rozepsat ještě trénink.
Při tolika jídlech bejvaj problémy s citlivostí na inzulín, ale tomu nerozumím, tak o tom radši nebudu psát, na to jsou tu mnohem povolanější osoby
DeGuise

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsi dlouhodobě v kalorickém deficitu, tělo si to pamatuje a když to otočíš, začne horečně nabírat. Tak jsme po tísíceletí naprogramovaní, zima hubneš, léto nabíráš. Hubnout se dá i inteligentně, především velmi pomalu. Čím rychleji shodíš, tím rychleji to nabereš. Další důvod nabírání tuku bude ta Tvá všudypřítomná rýže. Pokuď nepoužíváš druh basmati, nebo rýži natural, ty ostatní mají vysoký glykemický index a tím pádem fungují jako inzulínová pumpa.
Adikk

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ryzi pouzivam jedine basmati. Kdyz se chytne akce v makru, sezenu ji i levneji nez normalni.
Jinak dietu sem drzel pod dohledem jedne instituce na redukci vahy. 7kg jsem shodil za 4 mesice. Jedl jsem take dost a vaha sla dolu, ale byli to uplne jina jidla a jine porce.
Shodit mi slo ale nabrat svalovinu krom bricha opravdu nejde.
DeGuise

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch důvodů může být celá řada a jenom bysme spekulovali. Vypiš trénink a napiš hlavně počet sérií a váhy. Taky by pomohlo vyšetření, jestli nemáš nějakou metabolickou poruchu, vyšetření štítné žlázy a přípané intolerance na potraviny.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš celkově spočítaný příjem živin v jídelníčku? (B, S, T) Kolik živin jsi měl v dietě? Přibral jsi i nějaké kilogramy na hmotnosti nebo jen ty centimetry přes břicho?
Adikk

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tuky opravdu nepocitam. Ale moc jich nebude, vse pripravuji na miminalnim mnozstvi olivoveho oleje.
Sacharidy vychazi cca 350g
Bilkoviny 160g cca

A ted cviceni

Po drep 80kg
Predkopavani 45kg
Zakopavani 35kg

Ramena velka cinka nad hlavu 35kg
Predpazovani, upazovani v predklonu, v sede, stridam 10kg

St benc 65kg
Tlaky na sikme 20kg
Pullover 25 kg

Benc na uzko 45 kg
Kliky na bradlech 4x10 dve serie s dopomoci gumy
Franc. Tlak 25 kg

Pa shyby na siroko 4x10 dve serie s dopomoci gumy
Mrtvej 70kg
Pritahy tyce v predklonu, bud nadhmat nebo podhmat 45kg

EZ 35 kg
Kladiva 12kg
Normal jednorucky 12kg

Plus bricho davam tak jednou tydne

Serie jedu u hlavnich cviku 4 a 8 opakovani
U ostanich cviku 3x8

Technika je urcite v pohode, vse procituji a druhy nekdy az treti den svaly ktere cvicim se pekne ozyvaji. Nic jineho me neboli.

Nekdy menci pocet s vetsi vahou, nebo vetsi pocet s mensi vahou.

Co se tyce predesle diety, mel jsem napsany presny jidelnicek a vahy a porce jsem si nemusel hlidat, mel jsem jist tak akorat, hlavne se neprejidat. A vaha sla krasne dolu.

Po tomto jidelnicku zustava vaha beze zmen, bricho narusta a co se tyce mereni jednotlivych partii tak ty jsou take stale beze zmen. Dekuji predem za jakouko li radu.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snaž se ten pas měřit za stejných podmínek, 3cm ještě nemusí něco znamenat, nicméně 5g sacharidů na kg váhy a 3x týdně takový trénink, to se klidně může dít, že nabíráš tuk, ten trénink není moc náročný. Všímej si i formy v zrcadle, jestli se břicho zalévá tukem atd.
Adikk

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bricho merim vzdy ve stejny cas a na stejnem miste.

Tak rikal jsem si ze bych ve cviceni pridal a zkusil variantu
AB AB

Po, ut
St volno
Ct, pa

Rikam, nemam s tim az takove zkusenosti a proto se zde na vas obracim jestli nekdo poradi, ci rekne svuj nazor. Za to predem vsem kdo obetuje cas za precteni moc dekuji.
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Adikk napsal:
Bricho merim vzdy ve stejny cas a na stejnem miste.

Tak rikal jsem si ze bych ve cviceni pridal a zkusil variantu
AB AB

Po, ut
St volno
Ct, pa

Rikam, nemam s tim az takove zkusenosti a proto se zde na vas obracim jestli nekdo poradi, ci rekne svuj nazor. Za to predem vsem kdo obetuje cas za precteni moc dekuji.

Já osobně bych asi zkusil fullbody trénink a soustředil se na základní cviky na velké svalové skupiny. Hezký 60-80 min, trénink. Klidně vynech všechny cviky na ruce (bicepsy a tricepsy). Dej si každou cvičební jednotku dva cviky na záda, jeden až dva na břicho, jeden až dva na nohy (pokud dřepuješ, podle mě stačí jeden. Ale musíš si skutečně zadřepovat), jeden na prsa, jeden na ramena.

Ještě jedna věc. Abys mohl růst, musíš regenerovat. Tudíž hezky papat, hezky spinkat a nechlastat jak prase
Sice píšeš, že máš techniku dobrou, ale pokud znáš slušného trenéra, nebylo by od věci si ho na pár tréninků vzít. Nejen že ti odkontroluje techniku, ale také tě namotivuje.
Krokodyll

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mesic je docela kratka doba na hodnoceni. Jinak je proste mozny, ze nemas super genetiku a ze proste zmeny budou pomale, zvlast kdyz zacinas cvicit ve 30. Genetika a vek dela moc.
A tou technikou "urcite v pohode" bych si nebyl jistej, rada lidi to nevychyta ani za 10 let cviceni.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jidelnicek dobry ? Proc to neroste ? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: