|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 7:59 am Předmět: |
|
|
Tak,od vcera v Primorsku:) zatial som bol utahany,tak dnes este bez behu. Ale rychly prieskum ukazal cca 1000m asfaltku popri mori,hned pri nej pozvaranu rebrinu a hrazdu a bradla :) tak aspon nejaka udrzovacka bude - fotky a treningy samozrejme budem posielat. Predbezne to vidim na zhyby,kliky na bradlach a bulharske drepy, uvidime. S jedlom som uz zacal: makrela a kalmare tam uz padli,plus som narobil skody na svedskych stoloch :D a teraz... Na plaaaaaaz! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 20, 2015 7:43 am Předmět: |
|
|
Tak teda pre vsetkych okrem Diamanta
Fullbody + beh
Zhyby:
3x10xCarabas
Kliky na bradlach:
3x10xCarabas
Bulharske drepy (tematicke ):
3x10
Vyskoky z drepu na murik:
3x10
Kliky hlavou dole (nie HSPU, asi len 3-4 schodik zdola na rebrine):
3x10
Zdvihanie kolien vo vise:
3x10
Beh: cca 2km
Hodnotenie treningu: No, co tu hodnotit, ze  Ide len o udrziavacku, nic ine tu nevymyslim. Kazdopadne (zas pre vsetkych okrem Diamanta, ktory nenavidi plaze) cvicenie pri mori ma svoje nepopieratelne caro - dnes je pod mrakom, fuka vietor, vlny hucia, vzduch je perfektne slany... Cvicilo sa dobre, ale je pravda, ze kondicka je mizerna. Par dni a budem v pohode - som tu s malou neterou, co znamena, ze permanentne kardio. Vcera cely den na slnku, zabudol som sa natriet, takze cerveny ako Ficova kravata  Ale zas ukazalo to brusaky jak nic ine.
Tak hadam udrzim nejake tie svaly a pripadne zlepsim formu, co sa tyka brucha - napokon, so stravou to tu nie je marne. Dole moj vcerajsi obed a Soraya s ranajkovym vyberom  (slintam nad jednym aj druhou  )
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 20, 2015 7:32 pm Předmět: |
|
|
No to musis mat hodne smutny zivot, ked uvazime, kolko ludi po celom svete byva pri mori
Ale aby som medzi vas priniesol trosku radosti, dovolenkovej pohody a chuti do jedla, prosim, grilovana makrela + sopsky salat. Moja dnesna vecera. Za tym este cesnakova parlenka a tocena zmrzka  Na pitie len voda! A rakia...
Uvidime ako zajtra s treningom, prave tu prebieha burka, ktora by neduziveho, slabeho, maleho a chuduckeho cloveka, ako som ja, mohla odniest az do Rumunska, keby sa nedrzal klavesnice! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 7:47 am Předmět: |
|
|
Ramena / Ruky / Beh
Beh 2km
HSPU:
3x5
Upazovanie s JC flasami:
3x15x???kg
Biceps - zhyby uzkym podhmatom:
3x10xCarabas
Biceps v stoji:
3x10xskala
Kliky na bradlach:
3x15
Tricepsove extenzie za hlavou:
3x8xskala
Beh 2km so zavaziami
Hodnotenie treningu: Pobrezie po burke vyzera ako po biblickej potope. Vsade sa valaju kusky rias, sieti aj rybarov. Hrazda nastastie ostala nedotknuta a tak som si mohol supnut trening. Okolo hrazdy hromada miestnych dokonca aj o siedmej rano, kedy som siel cvicit ja + par turistov. Bezcov by som ani nezratal (nebolo ich taK vela, ale preco by som ich mal preboha ratat!).
HSPU o rebrinu bolo spociatku take divne. Tazko sa mi hladala opora medzi prieckami a ked som urobil prvy klik, patami som zavadil o priecku a nijak raz som nevedel, co s tym, pretoze som clovek nekreativny a bez fantazie  Potom som nejak zahakol nohy, co sa ukazalo aj ako vyhoda - ked som uz nevladal, zahaknutou nohou som sa trochu potiahol, cize by sa to dalo nazvat HSPU s dopomocou (obcasnou). Inak ale cvik masaker a bude sranda, ak sa z dovolenky vratim s lepsou klikovou a zhybovou a brusnou formou  O kondicii nepochybujem, beh totiz siel tak o 50% lepsie ako vcera, kedy si telo len s namahou spominalo, ze existuje na svete nieco ako beh a nie, naozaj to nezahrna mrtvy tah.
S5 k treningu: Z pollitrovych flias od vody naplnenych pieskom som vyrobil nieco ako 2-3kg jednorucky, s cim som robil upazovanie. Nabuduce pridam asi opakovania, myslim, ze by sa par navyse este voslo
Zaradil som do treningu novu crossfitovo-TRX-kruhovo-funkcnu-prevratnu-multifunkcnu-progresivnu pomocku. Tou je asi 15kg skala. Dnes pouzita na bicepsove zdvihy aj na tricepsove extenzie. Okrem toho, ze sa chujovo drzi ma aj ine vyuzitie! Lezi v piesku, alebo je mokra alebo ma ostre hrany. A som si isty, ze s nou urcite vydumem este nieco dalsie!
Na zaver som dal este 2km behu, tentoraz s flasami v rukach. Cele dobre.
Som prave po ranajkach a sice je pocasie, ake je a zodpovedni plavcici striehnu na turistov ako moj pes, ked krajam maso, ale skusime so Sorayou nejaky vylet popri pobreziu medzi skaly mimo ich dosah a tam sa pripadne smarim do vody a skusim este nieco zaplavat. Drzte palce a hadam pribudnu nejake fotky. Ked bude Diamond posluchat a dobre papat! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 7:52 am Předmět: |
|
|
Dalsi fullbody trening z dazdiveho ufukaneho Primorska (urcite to sposobil kliatbami a zariekanim zavistivec Diamond, ktory mi nedopraje ani sexi opalenie, pretoze by som mal lepsiu formu ako on a to ani nie som kulturista, len chudak!  )
Beh 2 km
Zhyby:
3x10xCarabas
Mrtvy tah s balvanom:
3x6xbalvan a dlane na cucky
Bulharske drepy:
3x13xVladka
Drepy s vlastnou vahou:
3x10
Kliky na bradlach:
3x10xCarabas
Kliky s nohami na rebrine:
3x10
Beh 2km s flasami
Hodnotenie treningu: Trening nalacno hned po prebudeni. Na oblohe olovo, vietor taky, ze bulharske deti pustajuce povodne sarkana sa spolu s nim vznasali ponad hotel a postupne mizli medzi oblakmi, kde sa do nich pustili hladne cajky. Prekvapivo ale nebola zima - kym sa clovek nespotil a nezaliala ho vlna a neschladil ho jemny morsky vetrik o sile dvoch tretin Katriny.
Zhyby treti den po sebe a ono sa to nezda, ale celkom to citit  Ale tak 3 desiatky este zvladnem - aj po miesanych drinkoch a vinku, co som si v ramci diety vcera doprial (a obriu palacinku plnenu balkanskym syrom o hmotnosti urastenej dogy). Mrtvy tah bol srandovny, nasiel som balvan (to je od tej istej znacky ako skala, len trochu iny rozmer a tvar, viac ergonomicky a celkovo velmi efektivny na cvicenie, lebo zapaja stabilizatory, ale treba ist najprv na, samozrejme plateny, kurz niekam k profikom...) tak 40 kilovy a s tym som parkrat zamaval. Celkom prdel, nedal sa poriadne drzat, takze dlane dovidenia a cely "cvik" som skoncil s dorezanymi rukami  Ale v hornej faze chrbat stlaceny, takze pro forma dodrzana. Dalsim pouzitym nacinim bola moja mala neter Vladka. Ta moze mat tak 20kg, nahodil som si ju na krk a zmakol s nou bulharske drepy. Vzhladom na jej stabilitu ala cernobylsky reaktor som tiez objavil stabilizacne svaly, o ktorych som nemal ani ponatia  No a na zaver troska klikov. A beh.
Samozrejme zas cely breh plny bezcov a trenujucich, ma to svoju zvlastnu prijemnu atmosferu - a beh sa zlepsuje, kondicka ide hore zo dna na den, co je fajn, lebo uz som bol hrozne zdechly a doma som sa nevedel prinutit k takemuto niecomu. Navyse sa k cviceniu konecne dokopala aj spachtoska Soraya _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 1:35 pm Předmět: |
|
|
Gurmanfest pokracuje!
Moj dnesny obed - polovica kurcata grilovaneho na uhli, k tomu pol kila sopskeho salatu a hranolky (nesfotene, doniesli neskor). Zozrane vsetko, zabite zmrzlinou
Fotka predtym a potom:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 7:30 am Předmět: |
|
|
Ramena a ruky. A beh.
Beh 2 km
HSPU:
3x6 ale dlane uz na totalku
Upazovanie s JC, totiz akoze s flasami teda:
3x20
Kliky na bradlach:
3x10xCarabas
Kliky nauzko s nohami na rebrine:
3x10
Zhyby uzkym podhmatom:
3x6xCarabas
Biceps v stoji so skalou:
3x10xskala
Hodnotenie treningu: Vyzera to konecne na lepsie pocasie. Hadam sa dostaneme aj do vody bez toho, aby nas vlny dolamali a odniesli az do Sozopolu.
Behat sa mi moc nechcelo a zhybov uz mam plne zuby  Plus som si rozmrdal dlane na strku, ale tak bez bolesti nie je poriadny trening! Ale aj tak dam zajtra asi volno - beh a zhyby ma uz pekne seru, rad si od nich oddychnem, zrovna tymto dvom disciplinam som nikdy neholdoval a teraz ich mam denne.
HSPU fajn, ale ruky uz fakt riadne zosuchane a dorezane. Zem je nerovna a samy piesok a strk. Ale ramena z toho citit fajn, takze spokojnost.
Kliky na bradlach + kliky nauzko pekne napumpovali tricak (pri klikoch som nasiel kusy plochej dlazdice a klikoval som na tom, nech usetrim dlane) a zhyby som dal len 6ky, ale podrzane a dolu nekonecne pomala negativka.
Som rad, ze sa tu da trenovat aspon takto a zaroven je to myslim aj celkom pekny dokaz, ze ked sa chce, da sa!
Zaverecny beh som uz nedaval, siel som sa radsej nazrat - a dnes teda ranajky stali za to  Skoda, ze take nemavam aj doma.
Pocitam, ze dnes uz aj nieco zaplavam, co ratam zase do treningu, hadzanie Vladkou do vody je tiez pekna sportova disciplina, takze o ploche brucho sa veru nebojim!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 3:23 pm Předmět: |
|
|
Frajerka ma kolko? Tak 40 kil? Mozes ju pouzivat ako jednorucku hehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 3:26 pm Předmět: |
|
|
Odkazuje, ze uz ma 50  A na to som ja este zatial slaby, takze na nu musim pouzivat obe ruky _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
Zistenie dna - dopijat odstatu vodu v pohari sa nevyplaca. Vysledkom je paradna nevolnost a zaludocne krce - takze dnes bez treningu a jedla. No, teraz si idem skusit dat polievku  Co uz, ked som kkt.
Ale na plazi som bol!
Zistenie dna 2: Sice nie moje, ale maly tucnucky chlapcek prisiel na to, ze nie je dobry napad vytahovat vo vetre slnecnik z piesku  Vytiahol, zaplachtil par metrov a potom uz len ryl rypakom piesok, zatialco slnecnik sa vznasal vdial do romantickych tajomnych neprebadanych krajov! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|