|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: čt srpen 20, 2015 4:10 pm Předmět: |
|
|
20.8. kvadricepsy lehce, prsa lehce, kardio
ooh yes yes yes!!!!
zas asi 4 hodinky spánku, ráno zvířátka, pak klienti, Anitka a konečně Tehehe po rychlym lehoučkym treninku mě sponzor zatáhl do auta a nechal mě si vybrat z nejnovější LABELLA MAFIA kolekce 2 legínky a topík  jedny jsou luxus na cvičení, druhy jsou brutalně sexy s prustřihama a sítkou a latexovym vzhledem...proste aaaaaaaaaaaaaaaa a top je uplně boží! Už brzo sem hodim nějaky videjko z treninku nebo fotku jak nadherny jsou! hihi...
HAckeny
15x samotny
12x +10kg
10x + 15kg
10x + 20kg
10x + 25kg
předkopy
15x 90lbs
15x 90lbs
15x 90lbs
15x 90lbs
15x 90lbs
incline bench na MP
15x osa
12x 30kg
10x 30kg
10x 30kg
8x 30kg
protisměrky
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs
kardio 15 min _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 20, 2015 5:15 pm Předmět: |
|
|
Cekam na slibovane sexi video a foto! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt srpen 20, 2015 5:28 pm Předmět: |
|
|
zatáhl do auta a bude z toho video jo? kdo je tady pak uchylak:D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt srpen 20, 2015 5:32 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | zatáhl do auta a bude z toho video jo? kdo je tady pak uchylak:D |
já nikdy netvrdila, že nejsem uchyl :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
21.8. Lehky zada, ramena, hamstringy
s koťátkem mojim Anittkou jsme hnedka musely vyfotit ty naše cvičební legínky....ty nase šexy blejsknem až zas někam spolu vyrazíme :D ale na Řezníka to už asi nebude.
BTW! VYČUNÍKOVANÁ FORMA - na jatka se mnou
přítahy vč v předklonu
12x 35kg
10x 45kg
10x 45kg
8x 50kg
8x 50kg
jsme se tam prdelily u zrcadla tři :D ANitka, jedna budoucí bikina a já...fitko přervaný....za náma přervaný :D :D Legíny maj uspech XDDD
shyby
8x
8x
7x
7x
7x
7x
přítahy vč k bradě
12x 25kg
12x 25kg
10x 20kg
10x 20kg
8x 20kg
upažování ve stoje s jč
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
pomaičku hezky procítěně s podržením, at to pálí jak kráva, uplně na kaši ramínka
zákopy
12x 80lbs
12x 80lbs
12x 80lbs
12x 80lbs
a dneska spánek luxus !!!! 6 hodin!!! opravdu nadšenost jak malá holka  dneska v práci zas do půlnoci a zejtra od ráda 12ctka směna a v neděli konečně vypadnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! yeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa aspon na 3 dny zmizim jahaha někam do hor. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 6:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 9:45 am Předmět: |
|
|
22.8. Kardio
zaspala jsem...asi vyčerpání už... hah co to řikam? :D nesmim si nic takovyho propustit, jeste ne....ještě musim vydržet!! takže ibalginy (roste mi moudrak, nemužu mluvit a mam oteklou pulku hlavy :D ), spalovač (protože jsem čuník), amina (protože nechci přijít o to malo svalu co mam) a hurrray na to!
20min schody
30min pas
v konstantní tepovce 144 tepůůůů
kurna poslední 12ctka směna a zejtra už volno.....uuaa.aaaaaa.joooo !!!  a spánek, spánek, spááneeeeeeeeeeeeeeeeeeek a pryč z tý smradlavý Prahy na hory a přírodaaa yeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 11:07 am Předmět: |
|
|
| citace: | | BTW! VYČUNÍKOVANÁ FORMA - na jatka se mnou |
Jedeš teď bulking unicorna?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 11:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
Tyvole, taky bych chtěl takhle rychle nabírat  .
ale žebra a plochý břicho bys měla i s devadesáti určitě !
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 12:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 12:38 pm Předmět: |
|
|
A tady už mam o 6kg mín :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 12:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so srpen 22, 2015 12:48 pm Předmět: |
|
|
Pdrlajs, nabírej svaly dál, seš hubená jak lunt.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|