,,... mlok... no jo, mlok to bude... i když, ten to asi není... jo, ale čolek by to mohl být... to jo, určitě to bude asi čolek...,,
,,kdepak dědo, rak je to... raka máte...,,
_________________ Don't waste your time or time will waste you.
To je můj nový objev, zrovna jsme to dotáhli k titulu na mistrovství světa.
Trénovali jsme opravdu tvrdě. Upozorňuju, že je to jen pro silný povahy.
Prostě hardcore!!!
To je můj nový objev, zrovna jsme to dotáhli k titulu na mistrovství světa.
Trénovali jsme opravdu tvrdě. Upozorňuju, že je to jen pro silný povahy.
Prostě hardcore!!!
...jsem mistr světa Evropy 2015...
_________________ Don't waste your time or time will waste you.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
V tomto případě, při standartní ceně 100 Kč za pizzu, bys zaplatil 98 Kč. 100 x 0,7 = 70 x 0,4 = 28 + 70 = 98 Kč. Kdyby přišel Dežo s family.... 100 x 0,4 = 40 x 8 = 320 + 100 = 420 Kč!!!
To je jasná diskriminace!
Dohľadaj si kto to je a pod., je to závodník, a úspešný v benči, aj so mnou sa tu na fóre vadil a naložil mi až až, ale ja to znesiem, nedá sa mu uprieť výkonnosť v dresoch i raw, v diskusii pod Grznárovými vysnenými 220 sa tiež zapojil a škaredo ho tam Grznár osočoval a pod., klasika, všetci vieme, že Grznár by nedal ani 180 sám, ale ok, tak mu chalanisko ukázal, že on aj dá aj 300 podobne ako Grznár, osobne ma to pobavilo.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dohľadaj si kto to je a pod., je to závodník, a úspešný v benči, aj so mnou sa tu na fóre vadil a naložil mi až až, ale ja to znesiem, nedá sa mu uprieť výkonnosť v dresoch i raw, v diskusii pod Grznárovými vysnenými 220 sa tiež zapojil a škaredo ho tam Grznár osočoval a pod., klasika, všetci vieme, že Grznár by nedal ani 180 sám, ale ok, tak mu chalanisko ukázal, že on aj dá aj 300 podobne ako Grznár, osobne ma to pobavilo.
Vzhledek k tomu, ze jsem videl Grznarovo video, tak mi tahle parodie prisla zabavna :)
včera večer vyšlo video bez hudby, dlouhé a tam jede bomby Petr Vogel... hele šíleny nařez co tam nakladaj, najděte jesi chcete vidět....brutalita.. to sem jeste nevidel ani u Branche
*nemuzu to sem postovat, protože mi to extrifit zakazal..
pardon ne extrifit, ale ronnie.cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru