Michalův deníček

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Michalův deníček  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Michalův deníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal96

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2015 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po včerejší časové tísni jsem musel odložit trénink na dnešek.

Trénink č. 8

2. den tréninku FREIMEN'S FEST!

Čtvrtek (měla být středa) - píši jen pracovní série

Dřepy
8 sérií x 4 opakování x 100 kg - při rozcvičce jsem si myslel, že stovečku nevytáhnu ani jednou :D nakonec jsem to s menší rezervou zvládl, u poslední série jsem si vzal opasek a dal 6 opakování. Mám radost

Tlaky na rovné lavici s JČ
6 sérií x 6 opakování x 30 kg JČ - tady jsem se moc taky necítil, tlaky s jč moc často nejezdím, spíše výjimečně. Bál jsem se koordinace, ale při ''těžší'' váze mi přijde, že ty činky lítají samy, dráha krásná a procítění parádní!

Shyby širokým úchopem
4 série x 8 opakování x Míša - u shybů jsem se snažil co nejvíce technicky, netahal jsem bradu nahoru (v prolomení 90 stupňů mi přijde, že zabírají více ramena než záda), shyby jsem moc nezařazoval, takže slušná změna i záda se pěkně prokrvila

Doplňkové cviky 1b
Upažování s JČ ve stoje - vzal jsem si 3kg kotouč. Snažil jsem se striktní techniku dodržet, a procítění bylo úplně o něčem jiném než když tam rvu na úkor techniky vyšší váhu

Upažování v předklonu s JČ - tak samo jako ve stoje

Výpony ve stoje s VČ - lýtka jezdím spíše na legpressu, takže jsem těžko držel rovnováhu, spíše jsem bojoval sní než s váhou, ale lýtka napumpované. Jsem ten typ, který má péro hrubší než obvod lýtek :D :D Bůh mi tam dole ubral no :/

Pocity:

Tvrdý, procítěný a zničující trénink. Zatím velká spokojenost. U hlavních cviků mi vyhovuje jet více sérií a méně opakování. Je to i dobře poskládané, cviky myslím. Uvidíme za dva dny co se bude dít s nohama, to mě čeká mrtvý tah :D Bude sranda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2015 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je videt, ze to cviceni neberes jen jako nejakou povinnost v honbe za vysledky, ale zaroven ses do toho i poradne zazranej a pekne tu vyjadrujes i sve pocity ze cviceni. Takove logy mnohem radeji sleduji nez kdyz nekdo napise jen pocet serii, opakovani a vahou se kterou cvicil
Michal96

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2015 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky chlape snažím se to dělat trochu zajímavější, mam to stejně taky mě nebaví číst jen série cviky a kila. Proste něco o tom nebo diskuze o věcech které mají smysl :-) a cvičím hlavně protože mě to baví, vidím zlepšení a žene mě to dál. Tvůj log poctivě sleduju a vždycky čumím :-D masakr
Michal96

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2015 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink č. 9

3. den tréninku FREIMEN'S FEST!

Sobota (měl být pátek) - píši jen pracovní série

Mrtvý tah
8 sérií x 4 opakování x 120 kg - dneska to byl boj s nohama, po dřepech jsem kvičel jak bolely, při prvním opakování neskutečná bolest. Byl jsem ale nahecovaný a šlo to super!

Čelní dřepy
6 sérií x 6 opakování x 60 kg - na více jsem se nezmohl, hlava se motala, totálně vyšťavený, ale pěkně jsem to procítil

Bench press hlavou nahoru
4 série x 8 opakování x 54 kg - tady už jsem byl fakt mrtvý, ale šlo to celkem pěkně, rezerva byla takže zvedání vah u příštího bude určitě. Podseknuté akorát

Doplňkové cviky 2a
Bicepsový zdvih s VČ - ruce jsem moc často nejezdil, nějak mě to nebaví. Napumpované ale krásně

Tricepsový zdvih za hlavou s JČ - nějak to neumím procítít, příště určitě větší váha, velká rezerva, ale protáhl jsem to pěkně :D

Břicho ve visu na hrazdě - umíral jsem na úchop, u 7 opakování jsem se skoro neudržel, vždycky jsem to ale dotáhl na 15 opakování aspoň

Pocity:

Dneska to bylo spíše o vůli. Nohy vůbec neposlouchaly, ale byl jsem plný energie a trénink mi hezky sedl. Po prvním týdnu tohodle tréninku můžu říct, že je to snad největší makačka. Fakt super, doporučuji. Snad budou podle toho i výsledky :D jídlo se snažím co nejvíce dodržovat, takže uvidíme na konci 8 týdenního programu. Zdar a sílu!
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kdyby se ti u drepu po tezkych mrtvolach a v tomhle pocasi hlava nemotala, tak bys to asi pekne flakal , takze je to v poradku :)
Michal96

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2015 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tak kdyby se ti u drepu po tezkych mrtvolach a v tomhle pocasi hlava nemotala, tak bys to asi pekne flakal , takze je to v poradku :)

Tak počasí se zatím ještě dá oproti tomu co bylo nedávno :-D už se těším na zimu trénink v mikině, kapuce hore a tepláky to bude :-D
Michal96

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink č. 10

1. den (2. týden) tréninku FREIMEN'S FEST!

Pondělí - píšu jen pracovní série

Bench-press
8 sérií x 4 opakování x 82 kg - paráda, první dvě série vypadaly, že nedokončím :D ten rozjezd je vždycky nejhorší, ale potom to krásně šlo, tlačilo se pěkně

Přítahy VČ v předklonu
6 sérií x 6 opakování x 62 kg - pěkně zahřátý, plný síly, moc dobře se trénovalo, cítil jsem se fajn. Procítil jsem bolavé záda ještě ze soboty :D

Leg-press svislý
4 série x 8 opakování x 140 kg - tady jsem cítil velkou rezervu oproti minulému pondělí, na poslední sérii jsem vytáhl 20 opakování (zkurvené cardio :D ), takže příští týden určitě zvedám o více než 7 kg :D

Doplňkové cviky 2b
Přítahy VČ k bradě - tento cvik mi nijak extra nesedí, cítím to pěkně, ale radši dávám menší váhu, nějak se mi nelíbí u toho rameno, které mi nějak divně u tohoto cviku pracuje a semtam mi v něm nepříjemně cukne :/

Lýtka na leg-pressu - pěkné procítění, jde poznat, že lýtka jsem moc často necvičil. Stačí mi dětská váha a v lýtkách mi doslova hoří :D

Pocity:

První týden tohoto typu tréninku jsem měl za sebou, do včerejšího tréninku jsem šel celkem rozlámaný. Na to, jaké jsou pauzy mezi tréninky, tak to bolí permanentně :D. Parádní trénink včera. Super nálada během tréninku byla. Dobře se trénovalo.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michal96 napsal:
první dvě série vypadaly, že nedokončím
Zvaž, zda je dobré mít druhý týden takové problémy. Pamatuj, netrénuješ na selhání, trénuješ na to, abys byl silný!

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Michal96

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Michal96 napsal:
první dvě série vypadaly, že nedokončím
Zvaž, zda je dobré mít druhý týden takové problémy. Pamatuj, netrénuješ na selhání, trénuješ na to, abys byl silný!

No takhle, v tom tréninku má být víkend volný, ale já ve středu nestihl trénink, takže jsem to měl posunuté na čtvrtek, tím pádem pátek zase na sobotu. Ale včera jsem šel jakoby byl víklend volný. Nebyl jsem rozehřátý ani pořádně víš :) Ano, máš pravdu! do selhání jsem nejel ;) špatně jsem to asi napsal
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, sám víš líp :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

stejnak si to ale moc nepodsekl hele...to je vidět.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli se řídil tím, co je psáno, tak se ani nedivím. Podsekl jsem to dost podobně jak Michal a byl jsem rád za 4 týdny.
Michal96

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jo podsekl, řídím se totiž tím, že na poslední sérii musím dát o dvě opakování navíc tzn. u benche jsem dal třeba 6x, akorát u toho legpressu mi to nějak nedalo :D Váhy budu u benche zvedat o 2kg na týden, u dřepu snad 4 kg, a u mrtvolu taky 4 kg. Uvidíme
Michal96

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2015 5:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink č. 11

2. den (2. týden) tréninku FREIMEN'S FEST!

Po těžkém a dlouhém dni jsem se nakonec nějak dopracoval do posilovny. Nemohl jsem to zase posunout na zítřek a přes zákaz jít do posilovny (tam kde cvičím se večer nemůže-nemělo by) jsem nakonec šel. Hladový a unavený. V hlavě jsem si furt opakoval ''přes překážky ke hvězdám'' :D

Středa - píšu jen pracovní série

Dřepy
8 sérií x 4 opakování x 104 kg - mazec, u rozcvičky jsem si myslel, že těch 104 nevytáhnu ani jednou. Uvažoval jsem o pásu, měl jsem odrovnané spodní záda (klasika), ale vydrbal jsem se na to a odjel jsem to bez. Parádní hecovačka.

Tlaky s JČ na rovné lavici
6 sérií x 6 opakování x 32 kg - tady už byla poznat únava, i přesto to šlo pěkně. Procítěně, technicky, krásné pálení.

Shyby na široký úchop
4 série x 8 opakování x Michal - na ty shyby už není žádná síla :D poslední sérii jsem dal na 5 opakování a pak 3. Nikdy jsem je neměl rád

Doplňkové cviky 1a
Tady mě honil čas, takže jsem dal vše do jedné velké série

Bicepsové zdvihy s JČ ---) Bench-press na úzký úchop ---) Zkracovačky

Pocity:

Uff, cítil jsem se po dřepech dobitý jak cigánská hračka. Masakr trénink, nečekal jsem takové tempo. U dřepů pauzy cca 1-1,5 minuty. Nebyl moc čas, nechtěl jsem tam být do 10, takže honem honem. V pátek se těším na mrtvolu, snad to nebude při takových podmínkách jako ve středu. Uvídíme
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2015 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

přiznam se, že sem četl jen dřep a že jsi...... ....e to nevytahneš..
tohle bys pocitovat neměl...
malo jsi to podsekl
sorry vim ze to pisu po nekolikaty, ale je to pravda
ještě to trpíš s odrovnanejma zádama
..zvaž to... nemel by ses cítit zrušenej ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Michalův deníček Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: