|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majk91
|
Zaslal: út září 08, 2015 2:38 pm Předmět: Gainer Gold dávkování - překlep? |
|
|
--
Přečti si pravidla fóra a pak sem teprve piš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: út září 08, 2015 2:41 pm Předmět: |
|
|
gainery a proteiny se nedavkuji podle toho, co je napsany na obale
mel bys vedet duvod proc sis to koupil _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Majk91
|
Zaslal: út září 08, 2015 2:43 pm Předmět: |
|
|
Odpovídáš na něco, na co jsem se vůbec neptal...
Jinak moc dobře vím, proč jsem si ho koupil Ale přece jen nějaké orientační číslo na tom obalu většinou je, aby to člověk dělal +- správně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út září 08, 2015 2:47 pm Předmět: |
|
|
ne, davkovani se odviji od vlastni potreby, je uplne jedno co je na obale _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: út září 08, 2015 2:53 pm Předmět: |
|
|
Majk91
Dávkování je vždy odvislé od Tvého cíle a protože toto je objemový gainer, jehož recepturu jsem navrhoval osobně, můžeš v případě potřeby (ektomorf) jít až na 1,2g na kg váhy, nejlépe rozdělených do dvou dávek v intervalu 20-30 minut. Osobně bych Ti doporučoval to počítat na svou celkovou váhu, nebo pokuď nemáš příliš vysoké procento podkožního tuku, tak na kg beztukové váhy. Jestli je tam uvedeno na kg svalové hmoty, je to samozřejmě pitomost a uvědomím o tom výrobce, aby zjednal nápravu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majk91
|
Zaslal: út září 08, 2015 3:28 pm Předmět: |
|
|
DeGuise - Díky za info. Právě mě to celkem zaskočilo a chtěl jsem se jen ujistit, že se jedná o chybu a ne o nějaký "speciální gainer".
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 08, 2015 6:36 pm Předmět: |
|
|
Proste se na gainer divej jako na sacharidy a ty taky davas podle potreby (fyz. aktivity, rychlosti metabolismu atd), zadna jina veda v gainerech neni, tak proc z toho delat vedu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|