výběr jídelníčku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - výběr jídelníčku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> výběr jídelníčku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
delikvent

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 5:23 pm    Předmět: výběr jídelníčku Odpovědět s citátem

Zdravím, chci si od online trenéra objednat jídelníček na míru , ale nevím jestli vybrat jídelníček ''nabrání svalové hmoty'' nebo ''spalování tuků'' jelikož postavu mám hubenou ale přes břicho něco přes 90cm , který je vzhledem k tělu fakt v nepoměru. Díky za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 6:05 pm    Předmět: Re: výběr jídelníčku Odpovědět s citátem

delikvent napsal:
Zdravím, chci si od online trenéra objednat jídelníček na míru , ale nevím jestli vybrat jídelníček ''nabrání svalové hmoty'' nebo ''spalování tuků'' jelikož postavu mám hubenou ale přes břicho něco přes 90cm , který je vzhledem k tělu fakt v nepoměru. Díky za odpověď

Online trener je na pytel, zajdi si za trenerem nebo lepe vyzivovym poradcem ve tvem okoli, nez ti napise jidelnicek, mel by s tebou provest konzultaci, mel by te videt, mel by vedet jak ses do ted stravoval, jestli nemas alergie, jake potraviny ti chutnaji atd. Takovy ten jidelnicek, co pisou kluci tipu supertrener nebo Fredy Krygl, ti napisu za pet minut a zadarmo. Radeji usetrenych 500 kc, nebo kolik si uctuji, vloz do koupi nejake knihy, treba sporzovni vyziva od NancyClark nebo Fitness vyziva.
delikvent

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako 1500 za jídelníček na týden od výživového poradce mě nepříde nějak levný, navíc tyhle jídelníčky jsou bez suplementů

edit: i tréninkový plán dělí na nabrání hmoty a spalování tuků ,takže bych odpověď rád znal
Izman

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2015 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

delikvent napsal:
jako 1500 za jídelníček na týden od výživového poradce mě nepříde nějak levný, navíc tyhle jídelníčky jsou bez suplementů

edit: i tréninkový plán dělí na nabrání hmoty a spalování tuků ,takže bych odpověď rád znal

Snad nebudu moc spamovat :D

Ale docela se i darilo shazovat traslavou hmotu se sacharidovyma vlnama a vykonost sla docela nahoru pri pouziti treninku od Ciza :D

https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html

za 9 mesicu slo dolu 15Kg (ze 122 na 107) a vykonost sla nahoru tak ze na drep jsem daval 10x120kg

Celkove jsem shodil 22kg tuku.

Co mohu doporucit tak si zajdi za cca 100 na zmereni tuku v tele. (BMI moc prehledu neda). Pokud mas jen pupek a nikde nic jinyho tak se vyprdni na silene hubnouci jidelnicky a zacni cvicit. Casem se ti pneumatika sama spali.

Co se tyka suplementu tak nic se nema prehanet :D ty zatebe praci neodvedou a pokud to prezenes zbytecne si budes nicit zdravi.

I kdyz musim priznat ze nikdy jsem se nedokazal dokopat k tomu abych se pri svych 190cm dokazal dostat na predpisovych 85 :D
sk

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2015 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

delikvent napsal:

princip trenera/vyzivoveho poradce kteremu zaplatis je mimo jine v tom, ze kdyz neco nevis tak se ho zeptas...
delikvent

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2015 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takže není blbost zkusit jídelníček na nabrání svalové hmoty, s tím že cvičením břicho splaskne a zpevní se ? ( samozřejmě při rozumné stravě ) mimochodem ze suplementů plánuju jen protein a multivitamin

Rychle na stránku:

Přejdi na: