|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: út květen 05, 2015 5:19 pm Předmět: |
|
|
Zdarek. Akorat mam maturity a s kanosem domlouvame brigadu v Holandsku. Ma to byt prace v nějakých masozavodech pres ajob. Chtej za zprostředkování cca 300€. Na co si dat pozor?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: út květen 05, 2015 5:35 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Zdarek. Akorat mam maturity a s kanosem domlouvame brigadu v Holandsku. Ma to byt prace v nějakých masozavodech pres ajob. Chtej za zprostředkování cca 300€. Na co si dat pozor? |
Nevím jak v Holandsku, ale v Anglii je braní peněz za zprostředkování ilegální a jedná se dost často o ojebávky. Nevím jak v Holandsku, ale podle mě, v Anglii se vyplatí vyjet na vlastní pěst a bez kámoše a izolovat se od Čechů. Tvoje angličtina bude někde jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út květen 05, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
Smutna pravda je v tom ze dat 300 eur za "zprostredkovani" prace neni nejhorsi volba, mas vse zarizene, nestaras se priletis mas bydleni i praci, behem 2 mesicu nasetris vymenis bydleni, praci a hotovo.
Ja takhle jel, chytl sem dobrou praci, kde sem se behem roku vymakal z minimalky na jednou tolik, vymenil jsem jen bydleni a hotovo. _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
lub007
|
Zaslal: st květen 13, 2015 11:38 am Předmět: |
|
|
lenze casto sa stava, ze zoberu poplatok, ale ubytovanie absolutne nezodpoveda tomu co prezentovali, a robota to bude ta najhorsia za ovela menej nez by si si sam zarobil...ja by som radsej skusil ist na vlastnu pest, pripravil sa na to, tj nasetril nejake prachy na zaciatok, napr 2000€, pozistoval ceny byvania, a podla anglictiny a kvalifikacie potom hladal job
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út červenec 21, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
Nazdar. Je tu nekdo sledujici tenhle topic, co bydli, at uz trvale nebo jen treba brigadne, v londyne? Jedeme tam 3 lidi koncem zari, alespon na pul roku se pokusit vydelat nejakej peniz. Zajimalo by me, jestli nevite o nejakem ubytovani, nebo kde ho sehnat. Urcite bude neco i na netu, ale nevim kde
Dal by me zajimala prace, jeli jste na slepo s tim, ze obejdete par mist a budete doufat? Nechceme nic zarizovat pres agenturu, pac to jsou vetsinou zlodeji. Dik za kazdy tip. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne září 06, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
Takze uz coskoro MANCHESTER...
Co je najhorsie, okrem letenky nemam nic a to som tam o 2 tyzdne  Nemam vobec cas na pripravu...Nejake tipy, triky, rady  ? Pozna to tam niekto? Ja som este v UK nebol
Kde je dobre otvorit si studentsky bankovy ucet?
Na co dat v UK pozor pri hladani privatneho ubytka?
Health insurance maju studaci automaticky zadarmo, ci?
To len keby bol dakto v obraze _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne září 06, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Nazdar. Je tu nekdo sledujici tenhle topic, co bydli, at uz trvale nebo jen treba brigadne, v londyne? Jedeme tam 3 lidi koncem zari, alespon na pul roku se pokusit vydelat nejakej peniz. Zajimalo by me, jestli nevite o nejakem ubytovani, nebo kde ho sehnat. Urcite bude neco i na netu, ale nevim kde
Dal by me zajimala prace, jeli jste na slepo s tim, ze obejdete par mist a budete doufat? Nechceme nic zarizovat pres agenturu, pac to jsou vetsinou zlodeji. Dik za kazdy tip. |
V londyne bydlim uz druhym rokem, predtim sem byl v manchesteru nejakou dobu vyhni se agenturam jako je easylondon, bohemia world atd.
Bankovni ucet si otevres az potom co budes mit potvrzeni o bydleni a zaridis si national insurance number coz je zadarmo, pojisteni mas jakmile mas tohle cislo a osstri te ikdyz nemas zamestnavatele _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne září 06, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
to uz je pase, nakonec jedu na dovolenou do turecka
e: nevite nahodou nekdo jak je to tady s dokladama? jestli si muzu vzit s sebou pas (ten musim), ale i obcanku s ridicakem.. aby me nemeli za nejakyho utecence _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne září 06, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bangthegang
|
Zaslal: pá září 11, 2015 12:08 am Předmět: |
|
|
Rozmýšlím mezi Anglií a Irskem, byl by to "pobyt" tak max. půl roku, spíš méně. Líbí se mi obě země tak se nemužu rozhodnout kterou. :/ Zatim jsem se doslechl že po novu v Irsku k vydání PPS je třeba nejdříve "příslib" zaměstnavatele že vás vezme, pak vyřídit PPS a pak teprve začít pracovat.. to mi přijde strašně zdlouhavý a celkem mě to odrazuje. profákám tam přes měsíc jen tak.. v Anglii se může pracovat už od doby co přijde 1. dopis s potvrzením že se NIN vyřizuje, ne ? Zase, Irsko je asi celkově levnější ? Která země je "klidnější" ?  O UK, konkretně Londýně neslýchám zrovna moc pozitivní věci co se týče bezpečnosti a podobně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: pá září 11, 2015 12:15 pm Předmět: |
|
|
Téma moc zajímavé, ze začátku i dobré čtení. Potom se nějak podupala diskuze a člověk se nic nedozví o zahraniční práci a pocitech a tak :D mám v plánu taky odjet. Nejspíš anglie manchester nebo irsko dublin. Plánuji to začátkem léta příští rok. Kamarád byl toto léto přes agenturu, to jsem měl jet s ním ale nějak jsem dostal strach za gentury a celkově od toho upustil. Co myslíte? lepší odjet na slepo nebo přes agenturu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá září 11, 2015 3:54 pm Předmět: |
|
|
OT started
Kdyby nějaký londýňan měl volné lůžko pro dva nocležníky v říjnu, klidně pm
OT finished _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá září 25, 2015 5:25 pm Předmět: |
|
|
Tak som v tom zasratom Manchestri. Ludia tu ziju veuveritelnej spine a bordeli a mnohi este za to platia poriadne palky. Zial som bez ubytka, skusam, co sa da, ale ini studenti to povacsinou uz rozchytali. Daco sa mi rysuje, ale asi az o mesiac, mesiac a pol. Predstava, ze dovtedy budem kocovat po hosteloch a pod. mi nie je celkom prijemna :)
Aj ked zaklad bolo prezit prvych 24 hodin, ked bude viac casu, este mozno napisem, co to bolo za rodeo.
Ak by mal niekto tip na kratkodobejsie, ci dlhodobejsie byvanie v tejgto bublajucej stoke, dajte vediet.
PS - a este je tu aj draho _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|