DMAA (1,3 dimethylamine / geranium) moje a vase zkusenosti

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DMAA (1,3 dimethylamine / geranium) moje a vase zkusenosti  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> DMAA (1,3 dimethylamine / geranium) moje a vase zkusenosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Akulla

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 4:19 pm    Předmět: DMAA (1,3 dimethylamine / geranium) moje a vase zkusenosti Odpovědět s citátem

Zkusil jsem tento pololegalni stimulant, ktery je v EU zakazany. A musim rict, ze oproti klasickym NO produktum je mnohem ucinnejsi.
Podle chemicke struktury se pomerne dost podoba amhetaminu nebo metamhetaminu (pervitin), ale ucinek je zcela odlisny, nedostavaji se pocity euforie, nemate vyjete oci, zcvrkly zaludek a totalni nechut k jidlu.
Osobne jsem zkusil 50mg cisteho dmaa bez dalsich vylepsovaku (kofein atd.) a po 30. minutach zacal trenink na biceps predlokti ramena. Ze tato latka funguje jsem poznal tak, ze obvykle vahy, ktere zvedam, mne prisli proste lehke tak jsem nahodil dalsicj 15 az 20% a zacal pravy a intenzivni hardcore trenink. Obvykle jedu serie 4x10, tady jsem to zvedl na 5x10 Je ovsem pravda, ze se mi trenink tak nejak prodlouzil z mych obvyklych 90 na 2 hodiny 15 min. Ale proste jsem se citil o dost mene unavy, tak jsem jel :D
Na internetu jsem cetl, ze se po nem neda usnout a po par hodinach nastava takzvany "crash". Rekl bych, ze jsem nic takoveho nezaznamenal, po 1,5 hodine jsem se normalne najedl, velke jidlo a pred spanim jeste sendvice se zelenym cajem. cvicil jsem v 19 00 a spat sel kolem 2 00

Akorat jako velky minus musim uvest relativne velkou bolest hlavy, po treninku a pak jeste skoro cely nasledujici den (hlavne v oblasti spanku). K veceru jsem zase cvicil (zada,triceps) , ale dmaa uz jsem nezral, dal jsem si jednu kapsli inosinu a odmerku NO nakopavace Iron Pump Arnold Schwarzenegger. Cviceni bylo celkem dobre, ale samozrejme ne tak intenzivni jako den predtim.

DMAA hodnotim jako jeden z nejsilnejsich nakopavacu co jsem mel, co se tyce vykonu a vydrze, je bezesporu dale, nez NO nakopavace nebo klasicky inosine (ktery v podstate velice dobre napumpuje, ale zase tolik sily nepridava) Ohledne kofeinu, ten na me nepusobi temer nijak, 200 mg kofeinu pred treninkem a ucinek temer zadny. A to bezne nepiju kavu.

Jen skoda, ze osobne pro me , ma vedlejsi ucinky v podobe bolesti hlavy. Mozna to chce snizit davku na 25 mg (bude treba rozpulit kapsuli a vysypat prasek na 2 rovne dily). A pak to treba zkombinovat s kofeinem. No nevim, budu jeste experimentovat, zkouset a pak dam vedet co a jak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
člověk

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kde jsi ho sehnal?

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Rainier

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S DMAA mám taky nějaké zkušenosti, hodně jsem jej bral před běháním ráno na lačno, když se mi hodně nechtělo, běhání pak bylo tak nějak "zvířecí", po 10km jsem nedokázal přestat a běžel bych klidně až na druhý konec světa, kolikrát jsem končil na 15 nebo 17km a to jsem šel domů jen proto, že jsem měl takový divný pocit v žaludku (na lačno).

Pak jsem ho bral i před posilkou a jak říkáš, váhy šli brutálně nahoru, počet opakování taky a připadal jsem si jak zvíře, běhal jsem od čínce k čínce a nemohl přestat. Větěinou se z tréninku např. ramena+nohy stal trenink ramena+nohy+záda+biceps+...+všechno ...

A nejlepší na tom bylo, že žádné crash stavy, žádná bolest hlavy a ani žádná svalovka.

ALE!!! Obrovský pozor, asi po půl roce jsem se dostal do stavu, kdy jsem nedokázal sportovat bez DMAA, když jsem šel běhat, tak po cca 5km jsem znechucený došel domů, to samé posilka, bez šťávy, bez motivace, bez odhodlání. A trvalo mi to dobrý půl rok než jsem se vrátil do starých kolejí. A další nevýhoda, že veškeré legální suplementy ti budou připadat jak čajíček, jediné co mě teď tak trochu nakopne je napalm, jinak jsem vyzkoušel skoro všechny a většinou jsem 30 minut po vypití NO zralý jít si na 20 minut lehnout...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo...bez NO už našinec prakticky nejde ani ven se psem jak je to těžké:o))))

Jak by napsal kouba...muhehe:o)
to je on

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chodíte cvičit a přitom jste jak banda feťáků :-)

... děkuji za citaci deadlifte :-D

p.s. doporučil bych trénovat duševní sílu; fyzicky zdatný dokáže být i slaboduchý jedinec ...
Akulla

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
A kde jsi ho sehnal?

V Rusku se daji legalne koupit v internetovych shopech, priblizne za 700 Kc dostanes 60 kapsul po 50 mg. Ja jsem bral konkretne znacku HURMA PHARMA NUTRITION. V EU to nesezens, leda ze bys objednal nejaky balicek z USA. Zkusil bych sehnat napriklad od CLOMA PHARMA, ktera prave vydava v mesi grmamazi 200 kapsli po 25mg, protoze si prave myslim, ze na zacatek davat hned 50 mg neni moc rozumne, zvlast kdyz nejsi vysportovane hovado se 110 kily napriklad

prave mnohymi je doporucovano uzivat samotne dmaa a michat ho max. s kofeinem. V kombinaci s Nockem muze pry byt zdravi nebezpecny, o tom jsem psal zde:

https://forum.ronnie.cz/nejucinnejsi-dmaa-1-3-dimethylamylamine-jake-davkovani-t35793.html
Hulkie

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

všichni prodejci, kteří prodávají v UK efedrinové tablety s obsahem 30 mg ve skutečnosti prodávají geranium.
http://wedinos.org/db/samples/search
zadej si do okýnka ephedrine a uvidíš...
většina výsledků obsahuje methylhexamine...
Akulla

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
všichni prodejci, kteří prodávají v UK efedrinové tablety s obsahem 30 mg ve skutečnosti prodávají geranium.
http://wedinos.org/db/samples/search
zadej si do okýnka ephedrine a uvidíš...
většina výsledků obsahuje methylhexamine...

myslim, za samotny efhedrine se uz neprodava. Leda ho koupit ve vyrobkach urcenych pro spalovani tuku, tady ten by mel byt dobrym nakopavacem pred treninkem:
https://www.a1supplements.com/cloma-pharma-laboratories-asia-black-25

no mozna mas pravdu, ze misto efedrinu tam sypou dmaa, bez chemicke expertizy se to asi tezko dozvime
Hulkie

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Váňo, ta stránka je plná chemických analýz. Použij google translate, jestli tomu nehovíš.
Akulla

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Váňo, ta stránka je plná chemických analýz. Použij google translate, jestli tomu nehovíš.

proc hned ty rasisticke narazky?

jinak jsem ani nepochopil, proc jsi to sem daval, ja jsem chtel predevsim rozebirat dmaa a jeho ucinky na pripadne uzivatele, kteri meli moznost tento stimulant vyzkouset.

Proc do toho pletes efedrin? Nehlede na to, ze by mel mit podobne stimulacni ucinky, respektive kombinace efedrinu kofeinu a aspirinu
Hulkie

PříspěvekZaslal: st září 16, 2015 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se. Pobavilo:)
Proto, že jsi psal, že to nejde sehnat. Stačí napsat do google "buy EPH pay paypal" a vyskočí ti několik stránek, které to prodávají. Na můj vkus trochu draze.
ryvaru

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

říkal jsem si, že bych taky zkusil dmaačko co říkáte na tohle? http://www.nutrivitashop.com/products/10pu1dmusp-html?variant=1957863809
donkeydawg

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jde to z US, jsem zvědavej jak to dotáhneš sem, resp přes celnici, přijdeš jak o prachy tak o zboží
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak z 5 g nadavkujes 25 mg
Tom3

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Comes with Free 10mg Micro Scoop with every order. Je to dmaa fakt tak super? Co se da od samotnyho ocekavat?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DMAA (1,3 dimethylamine / geranium) moje a vase zkusenosti Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: