|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 7:36 am Předmět: |
|
|
minutu ticha za klasickou 1,9 Tdi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 7:38 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: |
Fakt je ten, že do rodinného auta, které ad jedna: tolik nenajede, ad dvě: většinou krátké trasy,
se diesel moc nehodí. |
A přitom většina lidí v těch oktávkách a MPV krabicích nějaký ten traktor má
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
Máme rodinné 2,0 HDi a najedeme v něm cca 20 000 km...spokojenost. Na rychlé dálniční přesuny dokonalé auto. do města a na dojíždění do práce bych bral nějakou atmosféru do 1,8 litru. Hondu civic třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: po květen 11, 2015 8:47 am Předmět: |
|
|
uvažuju o koupi malého auta do 30000,- uvažuji o "saxo,clio,micra,corsa atd.." někdo nějaký rady a zkušenosti ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po květen 11, 2015 9:31 am Předmět: |
|
|
Vůbec se v tom už neorientuju, ale já byl maximálně spokojený s Ford Fiesta, pětidveře, obsah 1,25. Malá spotřeba, živé, good.
Rozhodně doporučuju pět dveří, troje jsou na kočku. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: po květen 11, 2015 9:36 am Předmět: |
|
|
děkuji za odpověď mě asi i 3 dveře stačí z95% jezdím sám
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út květen 19, 2015 1:08 pm Předmět: |
|
|
Dotaz na podvodné prodeje.
Minulý rok jsem narazil na častý podvod, kdy někdo ze zahraničí prodává auto do čr s tím, že auto pošle přepravní společností, nezávazně, to vše zdarma, blabla.
Pak se ovšem vyskytne háček, kavka dostane email, že musí uhradit nějakou zálohu na vůz, či pojistku, blabla.
Známá nyní podobnou věc řeší, vyhlédla si auto a shodou okolností mi o tom vyprávěla. Nu a průběh to má totožný, skopčák auto prej pošle, blabla, nicméně už jí došel email od přepravky o potřebě složení zálohy 100 000Kč, atd. Hned mě napadly loňské podvody a chtěl bych jí o tom na netu ukázat víc. Nemohu to nikde najít, máte někdo info, linky, zkušenosti? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 19, 2015 1:14 pm Předmět: |
|
|
to je podvod jak brno :) to iste sa robi aj s prenajmami. kto na toto skoci... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út květen 19, 2015 1:21 pm Předmět: |
|
|
Tak jasně, že je to levota. Jen slečna holt potřebuje na vlastní oči si o tom něco počíst, proto to hledám. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 19, 2015 1:23 pm Předmět: |
|
|
to si musi precitat nieco o tom aby vedela ze davat 100k za auto ktore ani nevidela dopredu je blbost? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: út květen 19, 2015 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Dotaz na podvodné prodeje.
Minulý rok jsem narazil na častý podvod, kdy někdo ze zahraničí prodává auto do čr s tím, že auto pošle přepravní společností, nezávazně, to vše zdarma, blabla.
Pak se ovšem vyskytne háček, kavka dostane email, že musí uhradit nějakou zálohu na vůz, či pojistku, blabla.
Známá nyní podobnou věc řeší, vyhlédla si auto a shodou okolností mi o tom vyprávěla. Nu a průběh to má totožný, skopčák auto prej pošle, blabla, nicméně už jí došel email od přepravky o potřebě složení zálohy 100 000Kč, atd. Hned mě napadly loňské podvody a chtěl bych jí o tom na netu ukázat víc. Nemohu to nikde najít, máte někdo info, linky, zkušenosti? |
http://ekonomika.idnes.cz/podvodnici-s-ojetinami-lakaji-na-falesne-inzeraty-i-v-cesku-po2-/ekonomika.aspx?c=A100106_1313812_ekonomika_fih
to by ji nestacilo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st květen 20, 2015 10:26 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Dotaz na podvodné prodeje.
Známá nyní podobnou věc řeší, vyhlédla si auto a shodou okolností mi o tom vyprávěla. Nu a průběh to má totožný, skopčák auto prej pošle, blabla, nicméně už jí došel email od přepravky o potřebě složení zálohy 100 000Kč, atd. Hned mě napadly loňské podvody a chtěl bych jí o tom na netu ukázat víc. Nemohu to nikde najít, máte někdo info, linky, zkušenosti? |
Vygoogli se něco jako "nigerian scams"
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út září 22, 2015 7:06 am Předmět: |
|
|
Zdarec,
potrebuju radu, připadne vaše zkušenosti. Poohlížím se po novém autě, mám momentálně dva favority a nemůžu se rozhodnout, co je lepsi, na diskuzích je to vesměs podobné.
Ford Mondeo Combi 2011
Opel Insignia Combi 2011
Oboje ve dvoulitru a naftě. _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út září 22, 2015 7:10 am Předmět: |
|
|
Mondeo je lepší volba. Lepší motory, víc prostoru vevnitř. Mondeo předcházející generace bylo hodně dobré auto.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|