|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: út září 22, 2015 7:32 am Předmět: |
|
|
mondeo..neviem ako generacia 2011 ale mondea mavali ocelove ramena namiesto hlinikovych na oploch co znamena ze vydrzia ovela dlhsie na rozjebanych cestach. Dalsi rozdiel ze mondea zvykli mat rozvodovu retaz takze odpadala vymena rozvodov v dohladnej buducnosti. Ford je aj krajsie auto ked to uz musim napisat :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út září 22, 2015 7:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lino
|
Zaslal: út září 22, 2015 9:32 am Předmět: |
|
|
Ford Mondeo je skvělé auto a nedám na něj dopustit. Za dobré prachy, obvykle rozumná spotřeba, průměrné ceny servisu a hlavně mi příjde že je nesmrtelný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út září 22, 2015 4:52 pm Předmět: |
|
|
Tak ted uz jen precist dostatek recenzi na mondeo.... chci do toho dat max 300 tisic. Chtel bych zkusit sehnat Titanium verzi.... motor naftak bud 2.0 nebo 2.2 ... nasel jsem mondeo z 2013 v Titanium verzi, motor 2.2, 147 kW za 299 tisic, nalitano 135 tisic km.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út září 22, 2015 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út září 22, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | http://www.tipcar.cz/inzerat/mazda-6-22-mzr-cd-executive-cz-19335944.html
Jeste si pohravam s myslenkou na Mazdu, to hodne lidi taky chvali |
No nevim, dat 300k za stary auto...
Lidska hloupost zrejmne je nekonecna
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út září 22, 2015 6:16 pm Předmět: |
|
|
Tak dat za novy 700 a za tri roky ho prodat za 300 je podle me vetsi blbost.... auto proste zastarava...nejvetsi picovina je koupit uplne novy auto :) a tri roky stary auto podle me neni stary :D (navic to neberu na zadnou pujcku, takze se nestane, ze bych splacel pujcku a auto uz nebylo :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út září 22, 2015 6:27 pm Předmět: |
|
|
Dnes už bych si auto nekoupil, ale pronajmul. Odpadavaj veškerý servisy, výměny gum, starosti s nehodama, krádežema a nikdy mu auto nezestárne a neztratí na ceně. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 22, 2015 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | http://www.tipcar.cz/inzerat/mazda-6-22-mzr-cd-executive-cz-19335944.html
mazda 6 *THUMBSUP*
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út září 22, 2015 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Dnes už bych si auto nekoupil, ale pronajmul. Odpadavaj veškerý servisy, výměny gum, starosti s nehodama, krádežema a nikdy mu auto nezestárne a neztratí na ceně. |
To zní jako krásný sen. Zdá se, že ten člověk nebo firma, které ti auto pronajme, na něm hrubě prodělá
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út září 22, 2015 6:51 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Grimley napsal: | http://www.tipcar.cz/inzerat/mazda-6-22-mzr-cd-executive-cz-19335944.html
No nevim, dat 300k za stary auto...
Lidska hloupost zrejmne je nekonecna |
Kolik aut už jsi koupil, provozoval, atd.?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út září 22, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Tom.K. napsal: | | Dnes už bych si auto nekoupil, ale pronajmul. Odpadavaj veškerý servisy, výměny gum, starosti s nehodama, krádežema a nikdy mu auto nezestárne a neztratí na ceně. |
To zní jako krásný sen. Zdá se, že ten člověk nebo firma, které ti auto pronajme, na něm hrubě prodělá |
to rozhodně ne, ale nedávno jsem se rozhodoval, že auto vyměním. Když jsem si spočetl co mě auto stálo a za co bych ho ted prodal, k tomu veškeré náklady na servis + 4 sady pneumatik + zákonné pojištění tak mi vychází částka 5900 měsíčně. A to nemám havarijní pojištění a nepočítal jsem drobné investice jako stěrače atd. To je taky pár tisícovek navíc. Kolega má operák na Octávku 2.0 TDI s DSGéčkem, nestará se o nic a platí měsíčně 6900. Takže co je lepší? Mít doma pak starej krám a zase vrazit další statisíce do novýho nebo tohle? Za mě je to jednoznačný, příště už beru operák. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út září 22, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
Akorát to vyjde dvakrát tak draho, jako když si to auto koupíš a za 5 let ho prodáš
300 tisíc je hromada peněz. Za to může mít fungl novou fabii, rapida a podobně, ale 3 roky starý auto je v pohodě. Horší by bylo, kdyby těch 300 tisíc chtěl vrazit do 10 let starého sedmičkového bmw...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út září 22, 2015 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Hulkie napsal: | | Tom.K. napsal: | | Dnes už bych si auto nekoupil, ale pronajmul. Odpadavaj veškerý servisy, výměny gum, starosti s nehodama, krádežema a nikdy mu auto nezestárne a neztratí na ceně. |
To zní jako krásný sen. Zdá se, že ten člověk nebo firma, které ti auto pronajme, na něm hrubě prodělá |
to rozhodně ne, ale nedávno jsem se rozhodoval, že auto vyměním. Když jsem si spočetl co mě auto stálo a za co bych ho ted prodal, k tomu veškeré náklady na servis + 4 sady pneumatik + zákonné pojištění tak mi vychází částka 5900 měsíčně. A to nemám havarijní pojištění a nepočítal jsem drobné investice jako stěrače atd. To je taky pár tisícovek navíc. Kolega má operák na Octávku 2.0 TDI s DSGéčkem, nestará se o nic a platí měsíčně 6900. Takže co je lepší? Mít doma pak starej krám a zase vrazit další statisíce do novýho nebo tohle? Za mě je to jednoznačný, příště už beru operák. |
Většinou je to limitováno nájezdem. Sám si teď auto pronajímám, ale nájemce to má vždycky spočítané tak, aby vydělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út září 22, 2015 7:34 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | Akorát to vyjde dvakrát tak draho, jako když si to auto koupíš a za 5 let ho prodáš
300 tisíc je hromada peněz. Za to může mít fungl novou fabii, rapida a podobně, ale 3 roky starý auto je v pohodě. Horší by bylo, kdyby těch 300 tisíc chtěl vrazit do 10 let starého sedmičkového bmw... |
Ve fungl novém Mondeu máš uložených 700 tisíc. Ve tříletém dejme tomu 300. Užitné vlastnosti se nijak radikálně nezhorší. A i kdyby se to sralo, jakože Fordy jsou docela v pohodě, ten rozdíl na opravách nezaplatíš...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|