|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jenda66

|
Zaslal: út květen 26, 2015 6:27 am Předmět: Kompresní kalhoty |
|
|
Zdravím,
Chtěl bych se zeptat jestli je nějaký zásadní rozdíl mezi nike, reebok, UA ? Nebo jestli nevíte, kde bych se mohl podívat na madmaxy, jestli vůbec jdou koupit...
Klidně se podělte o zkušenosti s kalhoty. popř. doporučit nějaký přesný typ a jak vybírat velikost ... Díky :)
mně nejvíc padly do oka CrossFit CF COM TIGHT Z58492 Reebok
+edit: jde někde kromě goodliftu sehnat SBD knee sleeves ? přijdou mi enormně drahé přitom co vím, tak není rozdíl mezi SBD, Eleiko, Titan díky ;) jde o to, že se mi SBD libí víc (vzhled), ale pokud to nikde jinde nepůjde sehnat oželím to
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 11:08 am Předmět: |
|
|
SBD a Titan je nebe a dudy, SBD jsou pevný jako prase a mají i nějakej účinek že ti pár kilo přidaj ale zase neohybaj se tak snadno , a titan funguje pouze jako věc na prohrati kolene ja na stehno 78cm jsem si koupil ty nejmensi a vpoho je navliknu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po září 21, 2015 11:23 am Předmět: |
|
|
Poradíte mi, jaké kompresní kalhoty koupit? Moje Skins A400 jsou v posledním tažení, a váhám, jestli do nich jít znovu. Jsou sice super v každém směru, ale bojím se, že jak s nima budu přemisťovat, rychle mi odejdou; tepláky, co přes ně nosím, se dají vyměnit za pár stovek, ale tu kus obležení za 2500 se mi nechce vyměňovat dvakrát do roka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po září 21, 2015 11:54 am Předmět: |
|
|
rozdiel medzi nike a UA je celkom velky. nike combat seria je z tenkeho materialu, po mesiaci sa mi uz na dvoch paraju svy a loga zliezli po tyzdni. UA naproti tomu drzia uz skoro rok a pol v pohode, hrubsi a solidnejsi material (ako heatgear, tak aj coldgear). _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st září 23, 2015 9:53 am Předmět: |
|
|
Díky za odpověď; UA je Under Armour?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st září 23, 2015 9:58 am Předmět: |
|
|
Ano
A tiez na ne nedam dopustit.
EDIT: chcel som ist do dlhych nejakych elastakov, ale bojim sa, ze pri mrtvom tahu ich zosrotujem, nemate niekto nejake overene, co aj vydrzia? Dik. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|