Zaslal: út září 29, 2015 4:55 pm Předmět: Problém s doplněním glykogenu
Dobrý den, měl jsem chřipku před měsícem a ztratil jsem všechnen svalový glykogen. Snažím se jíst 600 gramů sacharidů denně, ale moje svaly jsou stále měkké a neprokrvené (jakobych vůbec nejedl). Co se to sakra se mnou je? Krevní obraz je v pořádku. Může by to být problém v neurotransmiterech v mozku? Únava CNS nebo tak něco? Nemůžu ani napumpovat a bolí klouby. Vždycky jsem byl žilnatý a tvrdý jako skála.
Jestli tě bolí klouby, tak tělo asi ještě není na 100% vyléčené, nebo jsi začal příliš ostře. Nevím, jak dlouho jsi necvičil, ale je dost možné, že ti šly dolů i nějaké svaly, nejen glykogen, který doplníš relativně dost snadno.
Spíš bych to viděl, že mi v tělě něco chybí nebo tak. 600g sachrů denně a pořád jsem měkkej a svaly nejsou ani trochu tvrdé. Podle mě je problém v CNS nebo tak.
Zaslal: út září 29, 2015 6:52 pm Předmět: Re: Problém s doplněním glykogenu
controll napsal:
Dobrý den, měl jsem chřipku před měsícem a ztratil jsem všechnen svalový glykogen. Snažím se jíst 600 gramů sacharidů denně, ale moje svaly jsou stále měkké a neprokrvené (jakobych vůbec nejedl). Co se to sakra se mnou je? Krevní obraz je v pořádku. Může by to být problém v neurotransmiterech v mozku? Únava CNS nebo tak něco? Nemůžu ani napumpovat a bolí klouby. Vždycky jsem byl žilnatý a tvrdý jako skála.
Zaslal: út září 29, 2015 7:29 pm Předmět: Re: Problém s doplněním glykogenu
Maerlyn0 napsal:
controll napsal:
Tak ty seš jinej doktor.
snížená hladina ketachoaminů způsobuje celkovou únavu, takže je logicky by to mohlo zapříčinit i sníženou svalovou pumpu.
Zaslal: út září 29, 2015 7:33 pm Předmět: Re: Problém s doplněním glykogenu
controll napsal:
Maerlyn0 napsal:
controll napsal:
Tak ty seš jinej doktor.
snížená hladina ketachoaminů způsobuje celkovou únavu, takže je logicky by to mohlo zapříčinit i sníženou svalovou pumpu.
Naprosto správně. Ketachoaminy se vzbouřily, atakovaly CNS, ta následně zablokovala svalový glykogen a tudíž ho všechen vysereš, dřív než se dostane do cílových lokací.
Zaslal: út září 29, 2015 8:06 pm Předmět: Re: Problém s doplněním glykogenu
Hulkie napsal:
controll napsal:
Maerlyn0 napsal:
controll napsal:
Tak ty seš jinej doktor.
Naprosto správně. Ketachoaminy se vzbouřily, atakovaly CNS, ta následně zablokovala svalový glykogen a tudíž ho všechen vysereš, dřív než se dostane do cílových lokací.
Ketachoaminy se nemohou vzbouřit, pouze vyčerpat. Nazývá se to adrenální vyčerpání.
Jinak CNS nemůže zablokovat svalový glykogen, to je nesmysl. CNS může maximálně uzavřít přívod krve do kapilár a to může způsobit žádnou nebo nedostatečnou svalovou pumpu.
Adrenal fatique je něco, s čímž evidence based medicine snad ani neoperuje. A nejsou to ketachoaminy ale katecholaminy.
Napiš komplet jídelák a řekni lékaři, že tě bolí klouby.
Já bych řekl, že už se nikdy nedostaneš do formy jako před chřipkou.
Zvážil bych, jestli má můj život ještě nějaký smysl a pak bych šel ke kolejím jako Džambulka.
(ne vysokoškolským)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru