Jídelníček pro čistý objem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček pro čistý objem  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček pro čistý objem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Siamon

PříspěvekZaslal: st září 30, 2015 1:08 pm    Předmět: Jídelníček pro čistý objem Odpovědět s citátem

Ahoj chtěl bych znát váš názor na můj jídelníček když se snažím o čistý objem.
Muž, 16 let, 177cm, 60kg, posilovani 4x tydne + 2xkardio,

Snídaně: ovesné lívance (4x bílek + 80g ovesných vloček + lžička skořice)
banán
Svačina: celozrnný žitný chléb (65g), šunka krůtí (15g), eidam 20% (17g), jablko, mandle (10g)
Oběd: kuřecí prsa na vodě (150g), rýže basmati (150g), kukuřice (100g), olivový olej
Svačina: knackebrot (48g), jablko, lískové ořechy (10g)
Posilování
Večeře: protein, maltodextrin (50g)
Večeře 2: tvaroh (125g), těstoviny celozrnné žitné (150g)

Zatím sem díky němu celkově zpevnil ale nenabral.
Ocenil bych tipy na zlepšení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bolgi

PříspěvekZaslal: st září 30, 2015 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sunka 15g??? to je jeden platok hej? preboha mas 60kg na 177 cm, to si riadne vychrtly, nevymyslaj s nejakym cistym objemom ked mas 16 rokov. proste jedz kvalitne potraviny vo velkom mnozsvte, potrebujes na seba nalepit maso. a prejdi si toto forum s podobnymi dotazmi, najdes ich tu kopu a inspiruj sa
Tom3

PříspěvekZaslal: st září 30, 2015 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cisty objem jde delat na AS, naturalne to trva moooc dlouho, takze vubec nevadi nabrat i nejakej tuk, kterej pak muzes shodit.
Kureci na vode ale pobavilo.. a libi se mi jak to mas pekne navazeny na gramy (17g :D ), kolik ti to teda da b/s/t kdyz to mas takhle spocitany?
jachym

PříspěvekZaslal: st září 30, 2015 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevim, ty jídla když slyšim mi přijdou spíš jak z časopisu dieta - knackebrot, kučecí na vodě, pláteček šunky...

No a nevím co by ti někdo řekl, kdybys mu na otázku "Co jsi měl na večeři" odpověděl "Protein s maltodextrinem"
Fangorn

PříspěvekZaslal: st září 30, 2015 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro začátek bych místo vaječnejch bílků začal jíst celý vejce (žloutek je na něm to nejlepší, bílek je vedle něj jen takovej balast okolo) a hned potom přidal asi úplně ve všem. Navíc tam prakticky nemáš nasycený tuky, přidej si na tu snídani třeba kokosovej olej nebo si ty lívance aspoň udělej na másle.
Olegor

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2015 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já, být tebou, bych klidně na máslo hodil i ty vejce - hlavně celý. Dál mi přijde, že ti tam doost chybí nějaký tučnější maso a sachrů je taky dost po skromnu :-). Trochu přijde, vždyť je super se pořádně najíst ;-)

Rychle na stránku:

Přejdi na: