|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Siamon
|
Zaslal: st září 30, 2015 1:08 pm Předmět: Jídelníček pro čistý objem |
|
|
Ahoj chtěl bych znát váš názor na můj jídelníček když se snažím o čistý objem.
Muž, 16 let, 177cm, 60kg, posilovani 4x tydne + 2xkardio,
Snídaně: ovesné lívance (4x bílek + 80g ovesných vloček + lžička skořice)
banán
Svačina: celozrnný žitný chléb (65g), šunka krůtí (15g), eidam 20% (17g), jablko, mandle (10g)
Oběd: kuřecí prsa na vodě (150g), rýže basmati (150g), kukuřice (100g), olivový olej
Svačina: knackebrot (48g), jablko, lískové ořechy (10g)
Posilování
Večeře: protein, maltodextrin (50g)
Večeře 2: tvaroh (125g), těstoviny celozrnné žitné (150g)
Zatím sem díky němu celkově zpevnil ale nenabral.
Ocenil bych tipy na zlepšení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bolgi
|
Zaslal: st září 30, 2015 1:29 pm Předmět: |
|
|
Sunka 15g??? to je jeden platok hej? preboha mas 60kg na 177 cm, to si riadne vychrtly, nevymyslaj s nejakym cistym objemom ked mas 16 rokov. proste jedz kvalitne potraviny vo velkom mnozsvte, potrebujes na seba nalepit maso. a prejdi si toto forum s podobnymi dotazmi, najdes ich tu kopu a inspiruj sa
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st září 30, 2015 2:43 pm Předmět: |
|
|
Cisty objem jde delat na AS, naturalne to trva moooc dlouho, takze vubec nevadi nabrat i nejakej tuk, kterej pak muzes shodit.
Kureci na vode ale pobavilo.. a libi se mi jak to mas pekne navazeny na gramy (17g :D ), kolik ti to teda da b/s/t kdyz to mas takhle spocitany? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st září 30, 2015 8:06 pm Předmět: |
|
|
No nevim, ty jídla když slyšim mi přijdou spíš jak z časopisu dieta - knackebrot, kučecí na vodě, pláteček šunky...
No a nevím co by ti někdo řekl, kdybys mu na otázku "Co jsi měl na večeři" odpověděl "Protein s maltodextrinem"
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: st září 30, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
Pro začátek bych místo vaječnejch bílků začal jíst celý vejce (žloutek je na něm to nejlepší, bílek je vedle něj jen takovej balast okolo) a hned potom přidal asi úplně ve všem. Navíc tam prakticky nemáš nasycený tuky, přidej si na tu snídani třeba kokosovej olej nebo si ty lívance aspoň udělej na másle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olegor
|
Zaslal: st říjen 07, 2015 7:15 pm Předmět: |
|
|
Já, být tebou, bych klidně na máslo hodil i ty vejce - hlavně celý. Dál mi přijde, že ti tam doost chybí nějaký tučnější maso a sachrů je taky dost po skromnu :-). Trochu přijde, vždyť je super se pořádně najíst ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|