vaha : 102 (1,7kg dole oproti vcerajsku asi to bude viac menej voda ale dobre sa nato rano pozeralo)
dneska kondicka :
anglicaky 8s po 7 medzi pauzami svihadlo
( zadychanie na konci na maximum sila odysla nebolo to az take tazke nabuduce dam 8 op ale zda sa mi to ako kratky trening za den musim ktomu daco este pridat asi silovy box na mechu abo kopi ale snad to daco tuku spali )
trening :
5kol svihadlo po 2min , 1m pauza (nabuduce uz dam asi 3 min 2 min zbehnu dajak rychlo)
5kola tienovi box po 3 min , 30 sec pauza
10 kol box na mechu po 3 min , 30 sec pauza
fajne prepoteny zamakal som si pekne cas hodina desat
(stale pred treningom si hovorim ze dam este to a to ale ked to docvicim som vizmikany uplne zadychay a uz nevladzem mozno ked budem mat aspon 95 90 kg uz bude lepsie )
tak sa musim priznat ze som tyzden necvicil ani nedrzal dietu jak som chcel vaha 102 o kilo to islo hore mal som od brata pozicani xbox a mastil som diablo 3jku ale od zajtra pokracujem este v prisnejsej diete a v drsnejsich treningoch
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru