|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michal96
|
Zaslal: st září 23, 2015 6:48 pm Předmět: |
|
|
Trénink č. 19
Druhý splitový trénink, zvolil jsem nohy+ramena a na závěr pokus o lýtka, ale dal jsem dvě série výpadů a myslel jsem, že mi to urve nohy. Dolámaný, zničený.. nový trénink-nové pocity a nové drcení těla pimpam
Mišmaš split by me
Středa - nohy (''těžce''), ramena (''lehce'')
Nohy
Předkopy
Takové to zahřátí kolen, dal jsem asi 6 rozcvičovacích sérií s tím, že poslední dvě byly prakticky pracovní. Už tady jsem to cítil jak to pěkně bere.
Dřepy
4 x 8 x 70 kg - tady jsem upřednostnil techniku, stehna hořela, bomba pocit. Po všech sériích jsem myslel, že se mi rozervou gatě.
Zakopávání
4 x 8 x 4 cihličky (asi 20kg?) - pěkně zmáčknout, podržet a pomalu dolů. U třetí série se začaly ozývat křeče. Super pocit
Výpady s JČ
3 velké série cca 10 výpadů na jednu. Vždycky první váha 22kg+22kg, potom hned 12kg+12kg a na to jen tělo. Dal jsem tři kola a hotový jsem byl. U posledního kola jsem se svalil na zem a skoro se rozbrečel
Ramena
Tlaky na ramena s VČ v sedě bez opření
4 série x 8 opakování x 20 kg :D - zase důkladně technicky. Hned ze začátku jsem začal cítit v rameni takové jakoby křeče. Měl jsem strach přihodit, takže jsem dal na tu techniku no.
Předpažování
4 série x 8 opakování na každou ruku x 8 kg - parádní cvik, ramena v jednom ohni
Upažování v sedě
4 série x 10 opakování x 4,5 kg - zase technika nad váhou
Pokus o lýtka
Výpony na legpressu
2 série a dost :D nohy nevydržely. Neposlouchaly, ale měl jsem dobrý pocit.
Pocity:
Trénink se mi moc líbil, dlouho jsem necítil takhle dobře prokrvené nohy. Ramena taky šly, pojedu je dvakrát do týdne, zařadím je ještě na poslední tréninkový den. Zítra nebo pozítří dám záda+něco vymyslím. Měřil jsem si své skvosty :D 40 bicátko, 39,5 lýtko :D :D 64 stehno. Nevím kolik jsem naměřil naposled, teď radši zapíšu ať za měsíc splitu vidím výsledek. Váha cca 87 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Michal96
|
Zaslal: út září 29, 2015 5:39 am Předmět: |
|
|
Čus, nedostal jsem se dříve k počítači, takže to nějak shrnu.
V pátek jsem si dal záda + biceps, žádné velké váhy, na prokrvení, procítění, super trénink. V sobotu jsem si dal ramena + lehce břicho.
Včera jsem byl taky, to už si pamatuji co jsem jel :D
Trénink č. 21
Split
Pondělí - prsa, triceps
Prsa
Bench-press hlavou nahoru
4 série x 10 opakování x 54 kg - zdálo se mi to nějak těžké, ten vrchní bench je zlo :D procítil jsem to ale pěkně, pomalé opakování, dole i nahoře sekundu podržené.
Tlaky s JČ na rovné lavici
4 série x 10 opakování x 34 kg - jooo tak tohle byl masakr, váha sedla, čuměl jsem, že jsem to vytáhl 4x10, paráda. Technika byla taky dobrá.
Peck-deck
4 série x 10 opakování - tenhle cvik se mi začíná líbit čím dál více. Kozy mi rvaly už při první sérii, snažil jsem se to co nejvíce stlačit, a pomalu pouštět.
Cvik na středy s dvěma kotouči na rovné lavici
4 x 10 x 10kg - nemůžu si tenhle cvik vynachválit, ale jen takový doplněk na dojetí.
Tricepsy
Francouzské tlaky s JČ na rovné lavici v supersérii
4 série x 8 opakování x 12 kg / 4 série x 12 opakování x 8 kg - nejdřív se odjede první série s 8 opakováními a potom hned na to 12 opakování s lehčí váhou. Doporučuji, hodně slušně to bere, tricepsy v jednom ohni.
Horní kladka s uchopením lana
4 x 12 x 10 kg - taková pumpovačka na závěr tréninku.
Pocity:
Joooo, ten split se mi začíná zase líbit, našel jsem papír s rozepsaným tréninkem na míru dělaným pro mě od kamaráda trenéra, takže se budu snažit jet podle toho. Asi 3/4 roku zpátky mi seděl dobře, poznal jsem i nějaký posun vpřed. Uvidíme co to udělá teď. Jíst se budu snažit jak jen to půjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: st září 30, 2015 9:05 am Předmět: |
|
|
Trénink č. 22
Je to zajímavě poskládaný split, štvě mě, že nezahrnuje mrtvolu, dřepy a klasický bench, není to zaměřené na sílu, je to takový klasický split pro pumpičky. Dřepy ale nevynechám, bench oželím a mrtvolu taky.
Split
Úterý - záda, biceps
Záda
Přítahy T-osy
4 série x 10 opakování - hezky pomalu, technicky, nahoře podrženo. Středy zad prokrvené parádně. Celkově vrchní záda plus křídla procítěné.
Přítahy horní kladky širokým úchopem na hrudník
4 série x 12 opakování - zase technicky, pohyb v lopatkách. Po první sérii jsem si myslel, že odletím. Fakt dlouho jsem neměl tak dobře prokrvené křídla. Takový ten pocit když nemůžete dát ruce pořádně k sobě-k nezaplacení :D
Přítahy VČ v předklonu
4 série x 12 opakování - nejsou to takové ty klasické přítahy, je to předklon vodorovně s podlahou (záda) a pohyb se provádí jen ve ''zmáčknutí'' lopatek k sobě, a zase od sebe. Nic víc, nic míň. Pumpa jako blázen
Pullovery na horní kladce
4 série x 12 opakování - nějak mi ten cvik nesedí, cítil jsem to slušně, ale spíš jen z minulých cviků. Nahradím to shyby.
Biceps
Zdvihy s VČ v mírném předklonu
4 série x 10 opakování - biceps se zvětšuje
Kladiva s JČ
4 série x 10 opakování na každou - biceps exploduje
Pocity:
Trénink super, rychlý, energický. Záda nafouklé, biceps taky. Tohle si od splitu představuji. Za měsíc půjdu za trenérem do fitka, uvidíme jestli uvidí malou změnu. Zkritizoval mi totiž silovo-objemové tréninky, že po nich nerostu tak jak bych rostl s jeho :D Jsem zvědavý. Tento split už jsem odjel a zpevnilo se mi vše, i menší nárůst byl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 30, 2015 9:16 am Předmět: |
|
|
Tak si ten split prizpusob tak, aby tam tyhle cviky byly ne? ja nevim, proc se drzet nejakych presne predepsanych treninku navic kdyz je to kulturisticky split a ne silovy trenink
Myslim, ze clovek, co uz nejakou dobu cvici, tak s timhle nemusi mit problem si s tim ruzne pohrat tak, aby ho to bavilo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: st září 30, 2015 9:34 am Předmět: |
|
|
Drapere, mě to baví, takhle už jsem to jel a sedělo mi to pěkně, to jsem dokonce vynechal i dřepy. Vysvětlil mi proč tam ty cviky nejsou, je to prakticky na míru dělané pro mě tenhle trénink. Vím, že si to můžu upravit a držet se jen kostry, není vůbec problém si to poskládat to ne. Tenhle trénink jedu i kvůli toho, aby si tělo trochu odpočinulo od těžších, komplexních cviků. A hlavně ať nejedu furt to samé. Jak jsem psal, pojedu to měsíc, za měsíc uvidím výsledky, pokud ne, tak najedu na něco silovějšího.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 5:30 am Předmět: |
|
|
Trénink č. 23
Split
Čtvrtek - nohy, triceps
Dřepy
2 série x 8 opakování x 100 kg
2 série x 8 opakování x 80 kg - už tady jsem nohy cítil propumpované, hezky se dřepovalo, technika hloubka všechno parádní
Předkopy
4 série x 12 opakování - paráda
1 shazovaná série (celkem asi 5 za sebou) - jo tak tady to byl mazec, hořely mi nohy, více to bolelo v pauze na shození váhy než při sérii takže jsem byl zmatený a nevěděl jestli jet v kuse nebo to někdy odložit :D
Zakopávání
5 sérií x 10 opakování - vždycky u druhé nebo třetí série začínám chytat křeče, masakr, ale čím častěji to jedu tak to je lepší
Triceps
Kliky na bradlech
3 série x 8 opakování x já+10kg
Stahování horní kladky
3 série x 12 opakování
Pocity:
Trénink parádní, atmosféra super, byl jsem s bráchou. Trénovalo se dobře, v tempu, váhy taky ušly. Prokrvený celý jsem byl. Líbí se mi to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: so říjen 03, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
Trénink č. 24
Split
Pátek - benchpress, ramena
Bench-press
Chtěl jsem zkusit maximálku, pomalu jsem přidával, vytáhl jsem 104kg s rezervou. Zkusil jsem 110 a pase. Takže pondělí budu odpočatý, zkusím znovu. Mělo by to vyjít.
Ramena
Tlaky s VČ za hlavu
2 série x 10 opakování x 30 kg
2 série x 8 opakování x 40 kg
2 série x 6 opakování x 50 kg
2 série x 8 opakování x 40 kg
A nakonec 2 série před hlavu se 30 kg
Upažování
4 série x 12 opakování - neumím to procítit, nebaví mě celkově moc ramena. Není to jak u ostatních partií kdy to cítím krásně. Ramena prostě furt nejdou odjet pořádně jak bych si představoval.
Zapažování
3 série x 12opakování - tady už je to lepší, pěkně procítěné
Potom jsem se rozhodl odjebat pořádně trapézy. Takže jsem začal chystat velkou osu
Pomalu jsem zvedal váhu. Dostal jsem se na 130 kg. Dal jsem 4 série, a potom dvě série ještě s jednručkama. Maximální počet opakování. Trapézy v jednom ohni. Paráda
Pocity:
Musí to růst. Už si konečně i hlídám více stravu. Snad budou výsledky. Partie budu mít určené, ale váhy a takové budu přizpůsobovat náladě. Takže takové cik cak to bude. V pondělí kozy a ruce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: st říjen 07, 2015 5:55 am Předmět: |
|
|
Trénink č. 25
Prsa
Pondělí
Bench-press
Ze začátku pokus o váhu. Neúspěšný :D cítil jsem se celkem na sračky i když jsem se těšil a věřil tomu. 3 x pokus o 106 :D Potom jsem si dal 4 série po 60 kg. Pomalu, dole stopka, nahoru taky pomalu. Parádní, napumpované.
Bench-press na nakloněné lavici / Rozpažky na nakloněné lavici (Supersérie)
4 série x 12 opakování - zase pomalu, důraz na techniku, důraz na procítění. Po první sérii jsem myslel že mi kozy vybuchnou.
Peck-deck
4 série x 12 opakování - procítění
Protažení
Trénink č. 26
Záda
Úterý
Shyby
Ani nevím kolik sérií, ani kolik opakování. Tak nějak podle pocitu.
Cigán
4 série x 10 opakování - technicky, čistě zádama, pohyb v lopatkách, minimální zapojení ruk. Cítil jsem to pěkně. I když směšná váha, ale o tom to není
Stahování horní kladky před sebe
4 série x 12 opakování - vzal jsem si úzký úchop, cítím to lépe než na široko.
Přítahy v předklonu s VČ
Takové zkoušení všech úhlů, pozic a nevím ještě čeho. Celkem asi 5 sérií po 12 opakováních
Pullovery na horní kladce
4 série x 12 opakování - musím najít ten správný pohyb. Cítil jsem to, ale věděl jsem, že to ještě není ono.
Krčení ramen s VČ
4 série x 6-8 opakování
Pumpička na ručičky
4 supersérie triceps+biceps
Tricepsový zdvih JČ za hlavou v sedě - nevím jak se to přesně jmenuje :D
+
Bicepsový zdvih s VČ
Pocity:
Paráda, spodní záda trochu ztuhlé po tom benchi. Ale nic co by mě omezovalo. Trénink svižný, technický. Dobře se trénovalo, i když jsem se po práci cítil na sračky, jak kdyby na mě šla horečka. Vyspal jsem se na hodinku a hned bylo lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: pá říjen 09, 2015 5:29 am Předmět: |
|
|
Trénink č. 27
Nohy
Čtvrtek
Na začátek jsem si dal shyby, ať se zahřeju, a zlepším se konečně v nich :D
Dřepy
Rozcvičovací série
2 série x 8 opakování x 100 kg
2 série x 10 opakování x 80 kg
Nohy dobře napumpované už po dřepech, nezničil jsem to silově, pomalejší opakování, technika ok (snad) :D
Leg-press zaměřený na hýždě
4 série x 10 opakování x 134 kg
Celkem záhul, dostal jsem se do dobré polohy vždycky a pěkně pomalu, plný rozsah
Předkopávání
4 série x 12 opakování
Tak tady co nejpomaleji nahoru, hore podržet a dolů v klidečku. Nohy nevěděly co to má znamenat, brečely, ale hlava říkala, že tomu musím dát. Po 2 sérii jsem začal padat na zem :D aspoň jsem tam trochu vytřel
Zakopávání
4 série x 12 opakování
Po druhé sérii začaly velit křeče :D ale dobře se jelo
Výpady s JČ
2 velké série poskládané s jedné těžší, druhé lehčí a třetí nejlehčí :D
Pocity:
Dlouho jsem takhle nezničil nohy, nenapumpoval a nevím co ještě. Tvrdé jako beton, červené jak rajče. Parádní trénink. Mám radost i dneska, nohy jdou cítit jako čert :D ale furt tvrdé. Dneska mě čekají ramena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: po říjen 12, 2015 5:56 am Předmět: |
|
|
Trénink č. 28
Ramena
Pátek
V pátek proběhly nějaké ramena, moc si to nepamatuji, ale vím, že jsem se na ně těšil a chtěl jsem překonat tu nechuť k nim a trochu je prokrvit :D Dalo se to, bavily mě. Byly tam supersérie tlaky s vč za hlavou + upažování, potom nějaké jednoručky, nakonec trapezy a trochu ruce.
Včera jsem poprvé poznal ten blažený pocit, když po týdnu prakticky bez jednoduchých cukrů a nevím čeho, jsem si naložil na oběd palačinky s pikaem :D To byla paráda. Potom dvě hodiny bolelo břicho, ale nelitoval jsem toho :D Snažím se konečně dávat stravu dohromady, finance vycházejí, času je málo, ale na uvaření se vždycky najde. Líbí se mi to. Jak jsem to tak počítal, bílkovin mi vychází cca 180 g, sacharidů do 150g? a tuků nevím, to nemám nijak napočítané, alem nebojím se jich. To by mělo fungovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: po říjen 12, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
Hodil jsem si do tabulek kalorických takovou kostru čeho se držím přes týden. Aspoň minulý celý a dneska mám nachystané přesně tohle. Něco se mění, ale základ zůstává.
Podle tabulek to vychází na 259 g bílkovin, což je celkem hovadina podle mě. Sachru 104g, a tuků 141 g.
Cítil jsem celý týden pocit sytosti, energie jsem měl dost, na tréninku vždy pumpnutý parádně. Takže zatím to sedí pěkně, uvidíme co to bude dělat měsíc v kuse třeba
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: út říjen 13, 2015 5:26 am Předmět: |
|
|
Trénink č. 29
Kozeny
Pondělí
Celkem dost jsem se těšil, takový motivovaný, sice unavený, ale motivovaný :D Kopnul jsem tam kafe a hurá bouchat.
Ze začátku na rozjezd jsem si dal kliky v supersérii se shyby.
Bench-press
Pomalý rozjezd, nějaké série s 80 kg, 90 kg byla jedna serka, potom zase dolů.
2 série x 6 opakování x 70 kg
2 série x 10 opakování x 60 kg
2 série x 10 opakování x 54 kg :D - pumpnuté jako kráva, stačilo benche :D
Tlaky na rovné lavici s JČ
4 série x 12 opakování x 22 kg - zase taková procítěná vlna sérií, endorfin v těle. Možná i estrogen (měl jsem rukavice, nějak mě tahá zápěstí :D ), ale jelo se pěkně.
Rozpažky na nakloněné lavici
4 série x 12 opakování x 12 kg - asi 2 série mezitím jsem si dal i vrchní bench klasický, na takové to dokrvení :D
Čas letěl jako voda, na trénink jsem měl hodinu, a měl jsem chuť trochu prokrvit ruce, takže během 5 minut jsem jim dal co chtěly. Biceps s velkou činkou + kliky na úzko. Super
Pocity:
Byl to dobrý trénink, nálada super. Zatím ten split parádní, cítím se lépe. Při tréninku to šlape dobře, vidím na sobě i menší zlepšení. Jsem zvědavý jak dlouho to vydrží. Teď je to takový jiný impuls, dlouho jsem to tlačil silově.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: st říjen 14, 2015 9:49 am Předmět: |
|
|
Trénink č. 30
Záda
Úterý
Měl jsem klasicky naspěch, snad už to brzo skončí. Trénink jsem musel stihnout za hodinku, s tím, že odjedu mrtvolu.
Shyby
Nevím kolik sérií, jedu to tak na rozjezd podle pocitu
Přítahy T-osy v předklonu
4 série x 10 opakování - technicky každé opakování, pomalu, nahoře podržené
Mrtvý tah
Up to 150 kg - tam mi skoro pukla hlava :D zkusil jsem i 160, ale nezvedl. Měl jsem strašně krátké pauzy, hodně v tempu a mrtvolu jsem nejel asi 2 týdny tak snad to bude tím :D jinak se stydím
Přítahy horní kladky za hlavu
Hodně sérií x hodně opakování - chtěl jsem prolomit to nekonečné nenapumpování křídel :D a povedlo se
Pocity:
Už mě to začíná štvát, chci už konečně ať se mi uklidní denní režim, a odjedu si dvouhodinový trénink. Nikam nespěchat, myslet jen na trénink a nedívat se furt na hodiny. Jinak ale celkem fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 6:46 am Předmět: |
|
|
Trénink č. 31
Nohy
Čtvrtek
Byl jsem připravený se zničit jako nikdy, namotivovaný jako blázen. Ze začátku jsem si ale dal jako správná pumpička nějaké shyby a bench :D
Dřepy
Rozjezd byl hrozný :D 54 kg mi přišlo těžkých.
2 série x 6 opakování x 100 kg
1 série x 10 opakování x 80 kg
2 série x 20 opakování x 60 kg - joooo to byl brutal, bez jakéhokoliv zastavení, bum bum bum, nahoru dolů, balls to grass :D Už to té první sérii jsem padl na zem, a 5 minut odpočíval, po druhé sérii jsem myslel, že jsem dostal infarkt
Leg-press
3 série x 12 opakování x 133 kg - masakr, celá mašina se klepala jak nevím co. Moje nohy nepracovaly jak měly, ale to jsem přece chtěl! Super
10 minut ležení v co nejvíce pohodlné poloze :D
Předkopávání
2 série x 10 opakování x 14 cihliček¨- rozjezd, i ten byl ale na krev :D
Shazovaná série
1 série x 25 opakování x 17 cihliček - nechápu jak jsem to dokázal
1 série x 12 opakování x 14 cihliček
1 série x vypnul mozek, nevím kolik :D - tady už jsem nepřemýšlel, nevnímal, jen poslouchal takové ty motivační řeči ve sluchátkách :D
1 série x skoro žádné cihličky x hodně opakování :D - měl jsem strach přestat, protože to potom bolí, pálí, štípe a nevím co ještě dalšího mnohem víc, než při zvedání
Kóma na 15 minut, během toho nekonečné křeče :D
Zakopávání
3 série x 12 opakování - rozbitý jak nikdy
Pocity:
Nejde to ani popsat, brečel jsem a zároveň se smál, neskutečný pocit. Moc dobře odjeté nohy, úplně jiný trénink. Nohy nevěděly co blbnu, dal jsem jim co proto. Nesmí si zvyknout. Začínám to tělo pořádně šokovat. Dneska můžu říct, že jsem je hodně slušně odjel. Odpoledne mě čekají ramena, na ty se taky moc těším. Zdar a sílu
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: st říjen 21, 2015 8:44 am Předmět: |
|
|
Zápis po skoro týdnu, minulý pátek proběhly ramena podle plánu
Trénink č. 32 - ramena, pátek 16.10.
Trénink č. 33
Kozeny, biceps lehce
Pondělí
Ze začátku jsem si dal klasicky shyby na různé úchopy. Střídám to, vidím velké zlepšení. Tři týdny zpátky jsem měl problém vytáhnout sám sebe 6x poctivě :D V pondělí 4x já + 20 kg takže super. Zahřátý a hurá na kozy
Bench
4 série x 12 opakování - byl jsem odhodlaný celý trénink pojmout ve jménu benche, šlo to pěkně, snažím se teď čistě technicky a na prokrvení. Parádní
Bench s hlavou nahoru
4 série x 12 opakování - taky slabé váhy, ale technika super. Kozy k prasknutí
Bench press hlavou dolů
4 série x 12 opakování - prasečina, po dlouhé době. Luxusní cvik, budu zařazovat častěji.
Biceps-pumpička
Rychle 2 varianty bicepsu, velká činka a jednoručky, hned za sebou a jelo se. Myslel jsem, že mě do nich něco kouslo, připadal jsem si obrovský :D
Pocity:
Tréninky mě baví čím dál tím víc, jím slušněji, jde to celkem už poznat. Energie při tréninku je, sílu neřeším, jedu na procítění. Druhý den to šlo slušně cítit.
Trénink č. 34
Záda, triceps
Úterý
Na začátek shyby, pomalý rozjezd, nakonec jsem si dal 5 x 25 kg+ a hned na to s valstní váhou maximální počet.
Mrtvý tah
4 série x 8 opakování - 45 sekund pauza, masakr, dole položené, nahoře podržené sekundu, záda jak pravítko. Bolest neskutečná, pálelo celé tělo. Dobře to sedlo
Přítahy v předklonu
4 série x 12 opakování - pomalu, nahoře podržené
Přítahy JČ k pasu
4 série x 12 opakování - křídla napumpované, celkově záda
Přítahy horní kladky
4 série x 12 opakování- nějak mi to nejde procítit pořádně, nevím co dělám špatně. Snažím se přijít na ten správný pohyb.
Triceps
Pumpička supersérie francouzského tlaku a vrchní kladky s lanem. 4 série x 15 opakování
Parádní, triceps vylezl po dlouhé době :D
Pocity:
Trénink od tréninku je to lepší a lepší. Baví mě to strašně, užívám si trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|