|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 7:46 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | A není místo těch kravin lepší jít si hrát ven? |
na preliezky? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | tyboo napsal: | | A není místo těch kravin lepší jít si hrát ven? |
na preliezky? |
Drogy už nejsou levné
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | A není místo těch kravin lepší jít si hrát ven? |
A není lepší si někdy jít hrát ven a někdy na počítači, podle toho na co má zrovna člověk náladu? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 9:21 pm Předmět: |
|
|
tož, pobavilo _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 03, 2015 7:29 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | člověk napsal: | dobrá čengličtina
Jediná hra u které jsem já zůstal je Quake Live ... tam není potřeba logika, ani žádné cool anglicky pojmenované komba |
nejde o cool pomenované kombá, sú hry, ktorá sa hrajú a pilujú roky, založené na skilloch, buildoch a ich kombináciách, kde keď chce človek dosiahnuť pomerne vysoké úrovne či rankingy, tak musí jednoducho skôr či neskôr preniknúť hlbšie, čítať fóra, experimentovať, teoretizovať, grindovať, proste všetko, inak aktuálne som dal GR 63 v Diable trojek, konečne v prvej tisícke v európe. |
Pěkný, hodně se to posunulo od doby co jsem naposledy hrál. Jaký build? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 03, 2015 8:47 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Turakam napsal: | | člověk napsal: | dobrá čengličtina
Jediná hra u které jsem já zůstal je Quake Live ... tam není potřeba logika, ani žádné cool anglicky pojmenované komba |
nejde o cool pomenované kombá, sú hry, ktorá sa hrajú a pilujú roky, založené na skilloch, buildoch a ich kombináciách, kde keď chce človek dosiahnuť pomerne vysoké úrovne či rankingy, tak musí jednoducho skôr či neskôr preniknúť hlbšie, čítať fóra, experimentovať, teoretizovať, grindovať, proste všetko, inak aktuálne som dal GR 63 v Diable trojek, konečne v prvej tisícke v európe. |
Pěkný, hodně se to posunulo od doby co jsem naposledy hrál. Jaký build? |
Najlepší alkaizer dal GR 74, závidí od density a skladby monštier v rifte, Rend build, v súčasnosti má barb na výber HOTA build, WW6/BK 2 Build a IK6/WW 2 Rend build, ak to chce potiahnuť vyššie, závisí však od výšky paragonu, lebo od para 800 ti pribúda +5 strenght, osobne mám všetko vrcholný ancient gear, tam ani nie je čo vylepšovať skoro, pomaly lepší jak alkaizer alebo plno ľudí z top stovky, ALE som paragon 795 a oni 1200-300, čo je obrovský rozdiel a práve to tvorí podstatnú časť ich dps, lebo 500 x 5 strengt je 2500 strenght, čo je veľká výhoda:). Osobne sa mi všaka paragony grindovať nehce, skúsim však dať 64ku tento víkend, to by mohlo hodiť tak 700 v EU _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 9:52 pm Předmět: |
|
|
http://www.ceskatelevize.cz/sport/ostatni/321635-mezi-kulturistikou-a-dopingem-je-rovnitko-rika-enfant-terrible-grznar/
| citace: | | Není to o tom, že bychom byli pumpičky. V mém případě je to naopak - já jsem nejsilnější kulturista v České republice, možná na světě. Mé silové výkony jsou 330 kg na dřep, 300 kg mrtvý tah a přes 200 kg na bench. Přitom všechny tyto výkony padly při váze pod sto kilo, což nemůže předvést žádný klasický powerlifter. Při mém procentu tuku jsem světová rarita, takže je zde krásně vidět to, co jsem říkal - že to není jen o dopingu, ale o dřině. | _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | http://www.ceskatelevize.cz/sport/ostatni/321635-mezi-kulturistikou-a-dopingem-je-rovnitko-rika-enfant-terrible-grznar/
| citace: | | Není to o tom, že bychom byli pumpičky. V mém případě je to naopak - já jsem nejsilnější kulturista v České republice, možná na světě. Mé silové výkony jsou 330 kg na dřep, 300 kg mrtvý tah a přes 200 kg na bench. Přitom všechny tyto výkony padly při váze pod sto kilo, což nemůže předvést žádný klasický powerlifter. Při mém procentu tuku jsem světová rarita, takže je zde krásně vidět to, co jsem říkal - že to není jen o dopingu, ale o dřině. | |
Grznárova kulturistika je totiž týmový sport - to jsi nevěděl?
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po říjen 05, 2015 6:59 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Není to o tom, že bychom byli pumpičky. V mém případě je to naopak - já jsem nejsilnější kulturista v České republice, možná na světě. Mé silové výkony jsou 330 kg na dřep, 300 kg mrtvý tah a přes 200 kg na bench. Přitom všechny tyto výkony padly při váze pod sto kilo, což nemůže předvést žádný klasický powerlifter . Při mém procentu tuku jsem světová rarita, takže je zde krásně vidět to, co jsem říkal - že to není jen o dopingu, ale o dřině. |
Ted jsem z toho trosku zmatenej. Temi vykony klasickeho powerliftera mysli raw vykony? Jestli ty cisla dava opravdu RAW, tak je hodne silnej. Na jakych zavodech to nazvedal?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 7:02 am Předmět: |
|
|
nedava to ani raw, ani equiped. Nedava to totiz vobec, je to tymova praca, kde najviac roboty odvedie jeho spoter _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 7:14 am Předmět: |
|
|
Grznár si vytvořil vlastní svět, ve kterém je milionář, profesionální kulturista a ve kterém je nejsilnější na světě. A vypadá to, že tomu všemu vážně věří, takže podle toho je nutné ty jeho výroky brát. Asi jako když vám bude malé dítě tvrdit, že je spiderman. Tak se na něj usmějete, pokývete hlavou a nebudete mu to kazit. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 7:29 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Když jsem odešel z SKFČR do federace NABBA/WFF, tak jsem teprve začal být úspěšný a rozvíjet pořádný byznys. A to bylo v té mé kariéře zlomové. |
tak to uz ano, poradny byznys je zaklad _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 8:33 am Předmět: |
|
|
Dalsi neskodny taraj.Ale on vykony naozaj ma, skoda,
za ich zhadzuje tym, ze sa ich snazi nafuknut smerom
k rekordom. Asi sucast toho jeho marketingu. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|