Zaslal: pá září 18, 2015 3:05 pm Předmět: Mistrovství světa v ragby
Tak dneska to začíná. Koho tipujete na vítěze? Podle mě se to zatím nedá určit, uvidí se po skupinách jaká je aktuální forma, ale podle posledních výsledků by černý kůň mohla být Austrálie. Ale i domácí Anglie by po letech mohla něco ukázat. NZ je samozřejmě vždycky favorit a hodně přeju mým oblíbeným Gazelám.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Já díval včera chvilku tu Anglii s Fidži a jak jsem to viděl vlastně prvně v životě, byl jsem z pravidel zmatený jak králík. Každopádně podívaná dobrá.
Pozrel som si vcera Wales vs Uruguaj - pekny zapas, Wales to vyhral rozdielom triedy.
Potom som si pozrel Novy Zeland a bol som vyslovene sklamany. Som velky fanusik, ale to, co stvarali v zapase s Argentinou bola bieda... Zaprve dostali dve zlte karty, za druhe neuveritelne kiksy v utoku, kedy nedokazali v troch cistych sanciach spracovat loptu a zakoncit. Neviem neviem, moc ma nepresvedcili, ze idu obhajit titul Snad sa to precisti, zladia sa a bude zas na co pozerat - ale samozrejme, Argentina branila uplne paradne, prekvapili ma pozitivne.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Pekny zapas, All blacks si nacvicili akcie na silnejsich superov a verim, ze Namibijcania si splnili sen, ze hrali proti uradujucemu majstrovi Niektori Namibijcania sa pred zapasom vyjadrili, ze sa najviac tesia na pocit, ze prvykrat uvidia Novozelandsku haku nazivo
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Já jsem fandil Namibii, hráli dobře ale NZ byl lepší, což se dalo čekat. V zápase Argentinou se nedá říct, že by AB hráli špatně. Ale Argentina na ně byla připravená a hraje už delší dobu na dobré úrovni. Jako vždy se ukázala i nervozita prvních zápasů. Hodně se mi líbí zápasy Japonců, ta trenérská práce je na týmu dost vidět a jdou do každého zápasu na sto procent. Skotové se ale už nedali zaskočit. Škoda že jsem neviděl zápas Gruzie, prý hráli dobře.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Jo, taky se těším. Pumy měli včera fantastickej druhej poločas. Skoro mi bylo Gruzinců líto, což ovšem jde jen těžko když všichni vypadají jako vymahači dluhů.
J.T.
Tak ten Wales s Anglickom neskutocny rachot Ta drama na zaver mi nedala vydychnut, masaker. Ked uvazim, ze sa Walesu polamala polovica teamu, nenormalny vykon a nasadenie na zaver
Samoa a Juzna Afrika ocakavany vysledok.
Koukal jsem na JAR, All blacks mi utekli, ale semifinále si ujít nenechám.
To mozes vazne lutovat, uz ked v prvych piatich minutach NZL vleteli na zabozrutov, vedel som, ze su namotivovani na max. A nakoniec z toho bola fakt exhibicia, co pri takom superovi, ako je Francuzsko uz vazne o niecom svedci. Ak dokazu takto nanutit svoj styl trebars JAR, tak to bude match jak svina. Ale JAR je samozrejme tazky super, takze sa necham prekvapit, kazdopadne moje srdce je all black
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru