|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 12:19 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Grznár si vytvořil vlastní svět, ve kterém je milionář, profesionální kulturista a ve kterém je nejsilnější na světě. A vypadá to, že tomu všemu vážně věří, takže podle toho je nutné ty jeho výroky brát. Asi jako když vám bude malé dítě tvrdit, že je spiderman. Tak se na něj usmějete, pokývete hlavou a nebudete mu to kazit. |
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 3:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 7:29 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Mě potěšila zrcadla v brněnském fitku Spinning a fitness. Strašně krásně tam zvětšují a přidávají 10 kg svalů. Připadal sem si při tréninku konečně jak kulturista . |
taky mám doma jedno zrcadlo, kde vypadám jak kdybych měl betonových 100kg
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st říjen 14, 2015 11:34 am Předmět: Uncel Sam |
|
|
V Kiku mají hadry Uncle Sam, za velmi dobré ceny. Kdo chce tepláky nebo mikynu. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st říjen 14, 2015 5:25 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem si pořídil nové autii v Anglii Ford Focus 1,4  chvilku mi bude trvat, než si zvyknu na ten volant vpravo
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
Domácí burčák ( v Praze ).
Moraváci se asi budou smát, ale pro nás, co bydlíme v Praze, je to úspěch. Z jedné 11m pergoly jsme sklidili 105kg hroznů a vylisovali 75l moštu. No a teď pijeme plody naší zahrady _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Domácí burčák ( v Praze ).
Moraváci se asi budou smát, ale pro nás, co bydlíme v Praze, je to úspěch. Z jedné 11m pergoly jsme sklidili 105kg hroznů a vylisovali 75l moštu. No a teď pijeme plody naší zahrady |
No tak to moc nepřehánějte..at moc nelítáš na oná místa
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 1:41 pm Předmět: |
|
|
Neboj, piju jen s mírou a až po cvičení:-):-):-) _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so říjen 17, 2015 12:06 am Předmět: |
|
|
S tím Vinšem má naprostou pravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so říjen 17, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
kdo je vinš? _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so říjen 17, 2015 9:05 am Předmět: |
|
|
filip vinš podnika (spolupracuje jeste s nejakou firmou) a cvičí pro sebe (nezávodí, nikde nerika ze bude zavodit)
..výkony má slušný
..dal na mrtvolu tech 280kg... bral to ze stojanu, trhačky, pasek,..vzal to ze stojanu udělal 3 kroky dozadu a položil a ze země dá se říct od nuly to zvedl... ale jelikož byli záda v napětí tak to sám přiznává, že to nepočítá jako výkon
jináč ze země dal naposledy 240 čistě
jinak berte to s rezervou ty videa všecky na internetu.. jonáš s filipem se baví slušně, neuráží se.. jonáš mu narovinu napsal, že se mu nelíbí jeho podnikani, ale jako ve cviceni ho chválí...je to na profilu vinše
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: ne říjen 18, 2015 10:43 pm Předmět: |
|
|
zatracená hra, proklínám tohle fórum, že jsem se o ní dozvěděl:-)
jinak ta arena je teda bezkonkurenční, já mám nejvíc 9-3 s odřenýma ušima. Jakej máš rank? _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|