Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 800, 801, 802 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marzochi

PříspěvekZaslal: ne říjen 18, 2015 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkné. Mě se nedávno povedlo 11 výher se super deckem na warlockovi kde jsem měl mimojiné i ragnarose. Ted jsem si stahnul Heartharena program kterej mi trackuje statistiky v areně a taky pomáhá pickovat tak jsem zvědavej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
zatracená hra, proklínám tohle fórum, že jsem se o ní dozvěděl:-)

jinak ta arena je teda bezkonkurenční, já mám nejvíc 9-3 s odřenýma ušima. Jakej máš rank?

Je to návykový :) Aktuálně rank 12, midrange paladin. Ale ranked hraju málo, pořád chybí dost karet na kompletní balík, i když jsem teď vycraftil docela dost věcí.

marzochi napsal:
...

Taky si asi pořídím nějaký tracker, ty statistiky mě docela zajímají. Jinak nedávno jsem v aréně nadraftoval Booma a skončil jsem 4 - 3, protože jsem nechytil žádný kvalitní 2 a 3 drop. Tenhle balík byl v podstatě hodně špatnej, neměl jsem v něm jedinou ledendary, jedinou epic, ale díky neskutečnýmu tempo v prvních 4 - 5 tazích jsem většinu her vyhrál tak v 7. nebo 8. tahu.

Derek Poundstone
Spazik

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Konečně! A hned 12-0!

Hustě, mě se povedlo nejvíc asi 8:3. Koukám že hodně rychlej deck, tolik 1,2,3 dropů
To si musel končit hry do 5 kola, ne?
Na Ranked je teď hustej aggro secret paladin, mám s ním do ranku 9 zatím snad 80%+ winrate :-)
CIZO

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, bylo to rychlý, protivník obvykle každý tah přišel o cokoliv, co poslal ven, zatímco já jsem pomalu budoval board. Většinu her jsem končil někde v 6 - 7. tahu. Většinou jsem měl absolutní board controll a když šel ven hungry dragon, muklas champion, nebo boulderfist ogre, byl to obvykle konec.

Já jsem si udělal dva balíky (midrange zoo paladin a controll priest) speciálně jako counter face huntera a aggro secret paladina. Hlavně ten první se osvědčil, protože si překvapivě dobře poradí i s handlockem (2x aldor, 2x sova a 2x equality dělá divy) a díky tomu je hodně konzistentní, protože face hunter, aggro secret a handlock jsou teď 80% ladderu. Proti controll warriorovi se s tím prakticky nedá vyhrát, ale těch zase tolik není.

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne po říjen 19, 2015 10:46 am, celkově upraveno 1 krát
Petey

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tu uz sa rozprava klingonsky?
Broken

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Konečně! A hned 12-0!

Hustě, mě se povedlo nejvíc asi 8:3. Koukám že hodně rychlej deck, tolik 1,2,3 dropů
To si musel končit hry do 5 kola, ne?
Na Ranked je teď hustej aggro secret paladin, mám s ním do ranku 9 zatím snad 80%+ winrate :-)

postni deck nebo je to tenhle?http://www.icy-veins.com/hearthstone/secrets-paladin-aggro-rush-tgt-deck
, já zatím hraju aggro paladina,hrozně levnej a rychlej deck, ale jsem zaseklej na 11-10 ranku, každopádně z nenáviděného facehuntera se stal pro mě nejlepší match-up a vždycky se těším, když slyším let´s the hunt begin:-)
CIZO

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
tu uz sa rozprava klingonsky?

Já vím, že se nad tím pár lidí pozastavovalo s opovržlivým výrazem, jenže problém je, že když to budeš všechno překládat do češtiny, tak to a) bude často znít nesmyslně až směšně a b) lidi, kteří tu hru hrajou, tomu nejspíš nebudou rozumět. Já si na češtinu docela potrpím, ale tohle je slang, který prostě přeložit nejde. Stejně jako málokdy uslyšíš někoho, jak říká: "dal jsem si motýlka, tlaky vleže na lavici a pak jsem trošku prokrvil čtyřhlaváky a na baru jsem to završil větvenýma s bílkoviňákem"

Derek Poundstone
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bílkoviňák je dobrej, to se ti povedlo :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
CIZO

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
já zatím hraju aggro paladina,hrozně levnej a rychlej deck, ale jsem zaseklej na 11-10 ranku, každopádně z nenáviděného facehuntera se stal pro mě nejlepší match-up a vždycky se těším, když slyším let´s the hunt begin:-)

Midrange paladin - coghammer, 2x defender of argus, healbot a sea giant za 2 many když hraje unleash a netraduje. Face hunter rage quit zaručen.

Derek Poundstone
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nejlepsi arena 12-2 za paladina :), jinak uz ji moc nehraju. Posledni dobou me bavi nejvic brawl .
arkan

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokročilá digitalizace

Judson

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nova osa do me posilky, 200cm/25mm, uchopova cast 141cm/30mm . Ted uz jen dostavit klec.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Konečně! A hned 12-0!

Gratuluju. Ještě by si měl ale postnout arena reward, jestli to za to opravdu stálo a nebo jsi tam otevřel jenom Dark bombu jako já.
CIZO

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Konečně! A hned 12-0!

Gratuluju. Ještě by si měl ale postnout arena reward, jestli to za to opravdu stálo a nebo jsi tam otevřel jenom Dark bombu jako já.

Ani nechtěj vědět! 300 gold, golden blood imp a dva balíky, ve kterých bylo dost karet akorát tak 50 arcane dust. Zkrátka odměna jak se patří!

Derek Poundstone
wondra

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 10:10 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Odtáhli mi v brně auto, blokové čištění které je tu asi po měsíci (????). takže už se těším až vyhodím 2k doprdele, místo toho abych si koupil neoprenova bandy na kolena. Hlavně že tam byla i motorka a tu nechali. Buzeranti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 800, 801, 802 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: