Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 801, 802, 803 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 1:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po vyse 7 rokoch som bol v posilovni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michal96

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 5:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem měl ve vajíčku dva žloutky :D Make my day
ygg

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Po vyse 7 rokoch som bol v posilovni.

A koukám, že jsi z toho celou noc nespal.

BTW .. na koho jsi tam čekal?
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ono to nie je sranda, cloveka tie vahy na zaciatku moc nebavia a a tiez uz viem, ze aj keby som cvicil zasa pravidelne a dlhodobo (co je otazne), tak osy sa pod kotucmi prehybat nebudu a 50 cm cez pracku tiez nebudem mat :) Takze zaklad motivacia, casu na teoriu tiez uz nemam tolko, aby som cital kopu clankov a diskusii o tom, ktory protein je vlastne teraz v tomto storoci v kurze (a daco by som si snad casom aj mal kupit), alebo planoval trening svedomitejsie. Povodne som chcel thai box alebo nieco take, ale kedze byvam v strede medzi 2ma leisure centrami (k obom to mam do 10 min. na bicykli), tak som zatial stavil na posilovnu a plavanie... neda sa vsetko naraz.

Inak fitko celkom ok, prvy raz v zivote mozem vyuzivat power racj ci jak sa to vola, maju tam aj core bags, zavazia na telo, lana, samozrejme aj kundostroje a kardiomasiny, co nevyuzijem. A prvy krat v zivote som skusil zhyby s nadlahcenim, teda vcelku sklamanie kolko som si toho musel nalozit, aby som robil serky po 8 opaciek (co mi je divne, kedze par normalnych zhybov dam aj normalne).

Vystrasil ma aj pohlad na sexi amazonky co trenuju vcelku hardcore, ziadne blbinky, funkcny silovy trening a sexi leginy, vrazedne kombo. Jo a nech mi niekto hovori nieco o genetike, kazdy druhy cernoch vyzera jak kandidat na Mr. Olympia, oni su snad iny ziv. druh.

No uvidim jak to pojde

Spazik

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:

Vystrasil ma aj pohlad na sexi amazonky co trenuju vcelku hardcore, ziadne blbinky, funkcny silovy trening a sexi leginy, vrazedne kombo. Jo a nech mi niekto hovori nieco o genetike, kazdy druhy cernoch vyzera jak kandidat na Mr. Olympia, oni su snad iny ziv. druh.

Však Rich Piana říkal, že genetika je hodně důležitá :-) Že to pochopil, když viděl černocha jak vybírá popelnice (bezdomovec) a měl vyrýsovanější a větší svaly , než spousta lidí co chodí do posilovny a dodržuje dietu
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už dlouho jsem se tak od srdce nezasmál jako při čtení tohoto titulku ....

http://www.novinky.cz/krimi/384295-v-beroune-se-rozlozila-mestska-policie-temer-vsichni-straznici-jsou-obvineni.html

... ne že by mne překvapilo, že se to dělo .... protože to skoro všude a furt .... ale 16 z 18, to už je slušný. Škoda těch dvou odpadlíků.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Už dlouho jsem se tak od srdce nezasmál jako při čtení tohoto titulku ....

http://www.novinky.cz/krimi/384295-v-beroune-se-rozlozila-mestska-policie-temer-vsichni-straznici-jsou-obvineni.html

... ne že by mne překvapilo, že se to dělo .... protože to skoro všude a furt .... ale 16 z 18, to už je slušný. Škoda těch dvou odpadlíků .

Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začali jsme se spolubydlícím koukat zase na starý Grznárova videa, pokud máte někdy někdo špatnou náladu, mrkněte na to, ten chlap je tak geniální komik, že profesionální baviči se můžou jít zahrabat

*odkopne 30 kg činku, flusne na zem* "JSEM NEJLEPŠÍ DŘEPAŘ NA SVĚTĚ VY MRDKY!!"

PS: Nejlíp to vynikne, když si pustíte na přeskáčku videa Mestera a Grznára
marzochi

PříspěvekZaslal: so říjen 24, 2015 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potěšil mě můj výkon na dřepu a benči dneska na raw jižní moravě, v kategorii do 93kg (mam 23let) jsem dal dřep 200kg a benč 150kg. Ovšem mrtvola mi vubec nejde a i kvuli dlouhodobějším problémům se zádama se mi podařilo zapsat jen 190, tím pádem mě na mrtvole všichni přeskočili a ja skončil 8. z 9 :D Nedá se nic dělat, na té mrtvole se musí zapracovat, tam jsem ztratil uplně všechno co jsem si na prvních dvou disciplínách vybojoval.

-jinak největší zkušenost co si z toho odnáším je, že vykon na soutěži je vykon na soutěži a s tím co si zvednete v posilovně se to nedá srovnat. Posilovna snese všechno, ale poctivou hloubku nebo dlouhou stopku na soutěži neojebete. To je taky duvod proč se mi povedlo pouze vyrovnat osobáky z posilovny, ale vím že ty soutěžní výkony jsou daleko daleko hodnotnější.

Jo a jen tak mimochodem, těžkou činku už hodně dlouho nechci vidět :D
člověk

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ták jsem sehnal vstupenky na Slipknot !!! mám z toho neskutečnou radost
a ani jsem zas tolik nepřiplácel :o)

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodl jsem se koupit roller a balonek na svoje posrany kycle . Takova blbost ale tesim se az to budu mit doma.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2015 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jsem masochista, ale baví mě se na to dívat

http://www.novinky.cz/domaci/384956-v-cine-odvysilali-show-o-cesku-ve-stylu-ein-kessel-buntes-ucinkoval-v-ni-i-zeman.html

http://www.hunantv.com/v/1/18/f/1827213.html#
Poman

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2015 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uspesne jsem doucil, pres pocatecni nervozitu, trenersky kurz, a studenti byli nadseni (alespon ze mne:), coz mi udelalo radost.

Vetsinu jsme ani nemuseli vyhodit od zkousek.
ygg

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KS v Brně potěšil .....

http://zpravy.idnes.cz/zadat-doklady-bezduvodne-je-nezakonne-rozhodl-soud-fx4-/domaci.aspx?c=A151105_103657_domaci_zt

.... i když diskuze pod článkem mne přiměla se jít kouknout, jestli mám pořád schovaný průkaz SSM a ROH:-).

Uvidíme co NSS, ale "u Baxy" mívají většinou rozum.
DeGuise

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám záda v prdeli z kettlebell swingů, posrala se mě kára, bydlím v práci a jsem zavalenej reklamacema.

Teď k tomu z čeho mám radost.....vidím to kuva stále pozitivně!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 801, 802, 803 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: