Dokud neni tommy se svym psych. onemocnenim nebezpecny pro sve okoli, tak myslim ze je to OK. Jen to vcas rozpoznat a zastavit, nez se to zvrhne.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Dokud neni tommy se svym psych. onemocnenim nebezpecny pro sve okoli, tak myslim ze je to OK. Jen to vcas rozpoznat a zastavit, nez se to zvrhne.
jasne, takze tady pan Walter Veith je psychicky nemocnej ze, nebo Doug Butchelor nebo Bill Schnobelen 33 stupnovej zednar ktereho podle svych slov z toho zachranil az zasah bozi, je tedy taky psychicky nemocnej, nebo Putin, pokud tedy obratil svou viru je taky psychicky nemocnej, tech prikladu ti muzu napsat stovky...
takze Blair je demonom posadnuty reptilian co meni podobu? Asi sa na drogy dam aj ja
Ne on je celozivotni satanista, na ktereho se demonicke sily projevuji i fyzicky, dukaz jsi videl na jejich ocich i rysy v tvari, celkovy vyraz se po letech nebo v noci meni, hlavne na ocich je to poznat, nastuduj si kdo byl takovej Alyster Crowley nebo Blavatska, z jejich uceni, o cemz Walter Veith mluvi, se odvozuje novodobe uceni Kabbaly resp. ..... co dokazi takove sily viz treba:
Škoda, že musí mrkat, aby mu vyjely ty barevné čočky. Byl by to frajer, kdyby to uměl bez toho. Takto hodnotím jen 5/10...byl to zábavný iluzionistický kousek, ne?
Škoda, že musí mrkat, aby mu vyjely ty barevné čočky. Byl by to frajer, kdyby to uměl bez toho. Takto hodnotím jen 5/10...byl to zábavný iluzionistický kousek, ne?
to sem si taky rikal, cocky jsou asi umele aby to pridalo na efektu, ale cum na tu praci prstu, jak vysvetlis tu kulicku ve vzduchu?
Podle mě má na sobě vrstvu která vypadá jako kůže a na prstu magnet, který minci přitahuje a v prvním případě jde podle mě o úhel pohledu a hodně tréninku, tohle brát jako nějakého mocného satanistu je docela hardcore :) Jinak klasický satanismus je přírodní, racionální, pokrokový životní styl, to jak si každý satanismus představuje je protestní satanismus, kdy lidé měli plně zuby pokrytectví katolíků a svou zlobu si vybijeli zesmesnovanim všech tradic a symbolů, dneska bych řekl, že vzniká takový další směr rozežranecký:) Ale, že se na ronniem budou řešit mimozemšťani, démoni, duchové to bych nečekal :) Možná tak duchové po velkém množství bilkovin :D
......vsichni najednou na strane Putina jako spasitele, kdy prohlidli ze za vsecno muzou USA a do toho Papez uz ted v pruhledne roli na geopoliticke scene coz se da vycist i z medii pri trose vule a selskeho rozumu, kdy by mel zasatvat ciste nabozenskou ulohu, ktera je ovsem krestanska asitak jako Prince Phillip filantrop. No lidi se z jednoho vysokostupnoveho zednare´ (Obama 32 stupen) pridavaji na stranu druheho (Putin neurcity stupen, ale vzledem k tomu ze ve 33 neni ani royal families ani papez ani Putin, budou v tom stupni neoficialnim skrytem i pro badatele), vidim tady okaty princip duality, teze/antiteze= synteza--- NWO, tak jao tomu bylo za druhe sv. valky ...vsichni protagoniste zednari 33 stupne- Churchil, Roosevelt, Stalin, Hittler neni veden jako 33 ale to ze byl clenem okultnich spolku je na netu plna prdel..... ale cas ukaze porad beru Putina jako neznamou prave diky KOB/DTRV
Tady jsem se upřímně poněkud ztratil, můžeš to více rozvést? Klidně na dvě stránky.
Tim myslis jak v zakulisi zednari ovladani Jezuitama pracuji? Nevim kde presne tady to je ale mluvi o tom primo z Jezuitskych/zednarskych zdroju.... mam na mysli princip Hegelovy duality, sjed to cele to video. Ono nestaci jen videt jadnu cast, protoze si to uz nemusis dat spravne do kontextu, to je stejne jako nebudes chapat slozitou terminologii v KOB, chce to cist, hledat, badat. Mne taky az sem se dozvedel o GP, nechapal jsem co to je, celou dobu jsem byl uveznen v teorii o R+R
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru