|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 9:03 am Předmět: objem s malo sacharidu a hodne tuku |
|
|
myslite ze ma cenu jit objem s malo sachrama a hodne tukama? do ted jsem tam daval okolo 500g sachru, chtel bych je stahnout, pribral jsem hodne na brise, ale nevim jestli vubec muzu nejakym zpusobem jeste pribirat kdyz stahnu sachry, chtel bych nejakou zmenu pro telo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 9:36 am Předmět: |
|
|
Pokud budeš v kalorickém přebytku-...lhostejno zda z tuků či cukrů, vždy přibereš tuk.
Objem s vysokými tuky a nízkými cukry se dá jet...tuším, že Boris Orava to praktikuje. Jen to neznamená žrát jak čunče pod záminkou, že je to vlastně dietní plán:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 9:48 am Předmět: |
|
|
to je fakt, ale napr. ten Boris, je natural a drzi formu relativne po celej rok a do toho pribira svaly, myslim si ze za zkousku to stoji, jen nevim jak ten jidelnicek poskladat a z ceho hlavne
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 10:41 am Předmět: |
|
|
Já bych se teda úplně nezkoušel rovnat Borisovi. Jeho suplementace je úplně někde jinde a bude to mít na nabírání svalů při málo sacharidech velkej vliv. Nevidím důvod, proč jít při nabírání tou složitější cestou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 10:42 am Předmět: |
|
|
jde to, ale je to pomalejsi.. a prijde mi ze se na tom pribira i min tuku, sam jsem zkousel _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 12:41 pm Předmět: |
|
|
Hlavne se to musi umet, Boris pravidelne cukruje, nedava konstantne malo sacharidu. Nejrozumejsi bude najit si nejaky optimalni pomer, ktery ti bude vyhovovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 2:05 pm Předmět: |
|
|
Z mé vlastní zkušenosti mohu posoudit, že mě dělá lépe více tuku mene sacharidu...drive jsem tam hnal taky pětistovky neli šestistovky cukru denne, vysledek nafouklej precpanej, hnus nechut do dalsiho jidla...ted to mam takto 150g B, 150g T a 300g S= 3150kcal + tam poslu treba denne nejakou sladkost koblizky margotku takze ve finale jsem nekde na 3500mozna nekdy i vejs a pribiram a nejsem nafouklej hlavne co me tesi tak ze neprdil a jim jenom 4x denne..taky patrim mezi hubenou, taky se mi nabalil tuk na brise, to tak proste je...vim, ze by mi nedelalo problem zhubnout, ale jak bych vypadal sice kostky na brise, ale vypadal bych zase jak z koncentraku, o nejakem hubnuti muzeme premyslet az budeme mit tak 90kilo coz jestli nekdy :DDD
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 4:02 pm Předmět: |
|
|
| nocomply napsal: | | Z mé vlastní zkušenosti mohu posoudit, že mě dělá lépe více tuku mene sacharidu...drive jsem tam hnal taky pětistovky neli šestistovky cukru denne, vysledek nafouklej precpanej, hnus nechut do dalsiho jidla...ted to mam takto 150g B, 150g T a 300g S= 3150kcal + tam poslu treba denne nejakou sladkost koblizky margotku takze ve finale jsem nekde na 3500mozna nekdy i vejs a pribiram a nejsem nafouklej hlavne co me tesi tak ze neprdil a jim jenom 4x denne..taky patrim mezi hubenou, taky se mi nabalil tuk na brise, to tak proste je...vim, ze by mi nedelalo problem zhubnout, ale jak bych vypadal sice kostky na brise, ale vypadal bych zase jak z koncentraku, o nejakem hubnuti muzeme premyslet az budeme mit tak 90kilo coz jestli nekdy :DDD | jojo souhlas, hubnuti nepripada v uvahu jinak muzes mi tu tak nejak nastrelit tvuj jidelak? asi mame podobnou vahu, ted mi stacilo na pribirani taky tech cca 3100kcal+ ale nevim jak to z tech tuku slozit
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 4:07 pm Předmět: |
|
|
| nocomply napsal: | | Z mé vlastní zkušenosti mohu posoudit, že mě dělá lépe více tuku mene sacharidu...drive jsem tam hnal taky pětistovky neli šestistovky cukru denne, vysledek nafouklej precpanej, hnus nechut do dalsiho jidla...ted to mam takto 150g B, 150g T a 300g S= 3150kcal + tam poslu treba denne nejakou sladkost koblizky margotku takze ve finale jsem nekde na 3500mozna nekdy i vejs a pribiram a nejsem nafouklej hlavne co me tesi tak ze neprdil a jim jenom 4x denne. .taky patrim mezi hubenou, taky se mi nabalil tuk na brise, to tak proste je...vim, ze by mi nedelalo problem zhubnout, ale jak bych vypadal sice kostky na brise, ale vypadal bych zase jak z koncentraku, o nejakem hubnuti muzeme premyslet az budeme mit tak 90kilo coz jestli nekdy :DDD |
Jedu to víceméně stejně.. 150,150,300.... a řekl bych, že je to ideál. U těch sacharidů dost záleží na zdroji. Nejlépe se mi tráví rýže, po té nafouknutý nejsem, pak brambory a nejhůř to je s těstovinami. Je to dost o tom, co komu sedí..
Jinak jestli chci přibírat a mít alespoň nějaké výkony, tak tam ty sachry musí být.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: | | nocomply napsal: | | Z mé vlastní zkušenosti mohu posoudit, že mě dělá lépe více tuku mene sacharidu...drive jsem tam hnal taky pětistovky neli šestistovky cukru denne, vysledek nafouklej precpanej, hnus nechut do dalsiho jidla...ted to mam takto 150g B, 150g T a 300g S= 3150kcal + tam poslu treba denne nejakou sladkost koblizky margotku takze ve finale jsem nekde na 3500mozna nekdy i vejs a pribiram a nejsem nafouklej hlavne co me tesi tak ze neprdil a jim jenom 4x denne. .taky patrim mezi hubenou, taky se mi nabalil tuk na brise, to tak proste je...vim, ze by mi nedelalo problem zhubnout, ale jak bych vypadal sice kostky na brise, ale vypadal bych zase jak z koncentraku, o nejakem hubnuti muzeme premyslet az budeme mit tak 90kilo coz jestli nekdy :DDD |
Jedu to víceméně stejně.. 150,150,300.... a řekl bych, že je to ideál. U těch sacharidů dost záleží na zdroji. Nejlépe se mi tráví rýže, po té nafouknutý nejsem, pak brambory a nejhůř to je s těstovinami. Je to dost o tom, co komu sedí..
Jinak jestli chci přibírat a mít alespoň nějaké výkony, tak tam ty sachry musí být.. | a na tomhle jsi schopen pribirat? a jak ty sacharidy casujes? podle me jsou treba jen k snidani, a pak po trejnu, ale treba obed bez prilohy si nedokazu predstavit
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 7:56 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | nocomply napsal: | | Z mé vlastní zkušenosti mohu posoudit, že mě dělá lépe více tuku mene sacharidu...drive jsem tam hnal taky pětistovky neli šestistovky cukru denne, vysledek nafouklej precpanej, hnus nechut do dalsiho jidla...ted to mam takto 150g B, 150g T a 300g S= 3150kcal + tam poslu treba denne nejakou sladkost koblizky margotku takze ve finale jsem nekde na 3500mozna nekdy i vejs a pribiram a nejsem nafouklej hlavne co me tesi tak ze neprdil a jim jenom 4x denne..taky patrim mezi hubenou, taky se mi nabalil tuk na brise, to tak proste je...vim, ze by mi nedelalo problem zhubnout, ale jak bych vypadal sice kostky na brise, ale vypadal bych zase jak z koncentraku, o nejakem hubnuti muzeme premyslet az budeme mit tak 90kilo coz jestli nekdy :DDD | jojo souhlas, hubnuti nepripada v uvahu jinak muzes mi tu tak nejak nastrelit tvuj jidelak? asi mame podobnou vahu, ted mi stacilo na pribirani taky tech cca 3100kcal+ ale nevim jak to z tech tuku slozit |
je to uplne jednoduchy:
1) Olivový olej
2) Burákové máslo
3) Slunečnicová semínka
olivový olej vypiju štaprli na lačno ráno, hlavně protože čistí a krásně se po nom vyprázdním a druhou štamprli večer k jídlu
burákový máslo lžíci ráno lžíci k obědu a lžíci ke svačině
noa pytlík 100g slunečnicovejch semínem si vezmu do šichty a uzobávám, tod vse,,,žádná věda
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 8:10 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: |
a na tomhle jsi schopen pribirat? a jak ty sacharidy casujes? podle me jsou treba jen k snidani, a pak po trejnu, ale treba obed bez prilohy si nedokazu predstavit |
jak časuju? když mám hlad, tak se najím Tréning mám po,st,pá, tak se snažím, abych potřebné kalorie dostal během těch dvou dnů mezi tréningy, většinou v tréningový den moc nejím a v potréningový den žeru Takže to neřeším jako denní záležitost, ale v průměru to vychází na těch 150/150/300 + dávám třeba po obědě tu margotku, nebo tak.. tu do toho nepočítám. Nabírat se tak nějak daří, ale už to nejsou takové přírůstky, jako když jsem začínal _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
kua to jsem tu jen ja takovej chudak co musi na 90kg tlacit 4500kcal+ aby nabiral? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | kua to jsem tu jen ja takovej chudak co musi na 90kg tlacit 4500kcal+ aby nabiral? |
A kolikrát za den chodíš srát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|