Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotka bez toho tricka by byla jeste daleko lepsi )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Hezká práce. Já budu muset do toh Eaglu zajet a potrénovat. Udělat si výlet z Moravy.

Hihi jen pojed moc ráda tě zas uvidím :) přijed nasát ultragalatickou atmosferu, motivaci, sílu sálající z každýho místečka nebudeš litovat

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Tak tohle už je dobré .

mocko děkuju, snažím se

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.10. Nohy, kardio

vubec se mi nechtelo, ale vubec, spanek zas jen 4 hodiny.... už zas cejtim že mi život klouže do kolejí co byly předtim, ale musim to zastavit a zas přeorganizovat a naucit se řikat "ne" lidem když po mě něco chtěji na ukor myho pohodlí a zdraví.
přítel trenoval hodinu přede mnou a na legpressu mu prasklo žebro...takže nervy a stres....a demotivace....musim se vzchopit! a jít makat.

předkopy
15x 135lbs
15x 135lbs
15x 135lbs
15x 135lbs
15x 135lbs

hackeny
12x plošina + 25kg
12x plošina + 25kg
12x plošina + 25kg
12x plošina + 25kg

legpress s bosu pod zády
20x
20x
20x
20x
20x
20x

výpady vzad na MP
20x 40kg
20x 40kg
20x 40kg
20x 40kg

bulharsky dřep o lavicku
12x
12x
12x
12x

zákopy v leže
15x 100lbs
15x 100lbs
15x 100lbs
15x 100lbs
15x 100lbs
15x 100lbs

abdukce
20x 160lbs
20x 160lbs
20x 160lbs
20x 160lbs

kardio 30min
celý trenink v agresivním tempu, zas jsem se vratila do svyho modu ala "machine" , což znamená mikina s kapucou, sluchatka, soustředění jen na trenink a odhalim se zas až budu se sebou spokojenější a až na sobě ucejtim další nějaký progress :)) do té doby budu zahalené kačátko.

Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boze ten chlap ma smulu
ale nadruhou stranu stesti, ze te nasel :)
Zlata

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
boze ten chlap ma smulu
ale nadruhou stranu stesti, ze te nasel :)

ma no...6operaci, zada v haji, kolena, loket a ted žebro... ale přesně jak řikáš o to větší komfort, péči, služby a pozornost u mě má :D ale my to zvládnem, má vůli jak lev... a moje laska k němu nema hranice...

Zlata

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.10. Prsa, triceps

už od ráda jsem se hrozne na trenink těšila fakt takovej zapal jsem neměla dlouho, ikdyž jsem nadsena pomalu z každyho treninku :D tak jsem se nemohla dočkat až se zas zabalim do mikinky, do kapucky, pustim El Marona s DeSadem a rozbombim to.

benche
15x 40kg
12x 45kg
10x 45kg
8x 50kg
6x 55kg
5x 60kg
4x 65kg!!!!!!!!!!!! PR
oh yeah!!!!!! bože iiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk obrovska mega radost
příště tam padne tech 70kg musí :D :D musí musí musííííííííííí ...

rozpažky na incline
10x 10kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg

pullover přes lavici s jč
12x 15kg
12x 17,5kg
12x 20kg
12x 20kg
krasne do protazeni, hezky procítěná i záda ve spodní fázi, nadherne natlakovany prsicka

stahovani kladky s Ve adapterem na triceps
12x 60lbs
12y 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs

tlaky s jč za hlavou
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg

kliky na uzko
10x
10x
10x
10x
Na smrt uplně :D :D :D strasne natekly a bolavy a vypínavý tricáčky....
Poznatek: Mikina s kapucou a andělskýma křídlama na zádech funguje jako znásobovač síly a energie...tzn. nepostradatelná součást mého každého treninku

Zlata

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2015 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.10. záda, biceps

muj plán je jasny, kvalitnější, hlubší záda, kulatější ramena, vic hmoty na prsou, co nejuzší pas, pevnější, zaoblenější a větší zadek, separovaný stehna, prorýslý lýtka, mnohem víc hmoty na hamstringach a vyšlehlejší paže.... tak :D hodně hodně hodně moc práce na hodně hodně dlouhou dobu, ale věřim, že to dam. za 3 týdny odlítáme na dovolenou, tak do te doby chci bejt číča

mrtvolky
6x 60kg
6x 70kg
6x 80kg
6x 80kg
6x 80kg
6x 80kg
6x 80kg
6x 80kg
poslední dvě serie na krev, kdy se mi zvedal žaludek a měla jsem co dělat aby snídaně nešla ven

stahování kladky podhmatem
12x 85lbs
12x 100lbs
12x 100lbs
12x 100lbs

Přítahy jč v předklonu
10x 25kg
10x 25kg
10x 25kg
10x 25kg

bicepsový zdvih s EZ
15x 20kg
12x 20kg
10x 25kg
8x 25kg
8x 25kg
pomalicku procitene :)) nadherny paleni

koncentrované bicepsové zdvihy na spodní kladce , co nejpomalejsi opakovani
15x 40lbs
15x 40lbs
15x 40lbs

a jen tak pro legraci srovnani ma zada/záda Nicole Wilkins...mam co dohanět :)))) ale musim se priznat, že mam ze sebe radost :)

cipinek

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2015 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepší cvik na hustotu zad, tak aby ti ta záda vystupovala vzadu to prostoru je tamtadadá..., ano jsou to přítahy velké činky v předklonu, ale nesmí se to ojebávat, tak jak jsem to viděl dělat tebe, musíš mít páteř téměř vodorovně s podlahou a opravdu to pořádně cítit, že to tahám fakt zádama ne bicákama a já nevím čím možným, tak se na to pořádně zaměř a hlavně pokračuj...
Zlata

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2015 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
nejlepší cvik na hustotu zad, tak aby ti ta záda vystupovala vzadu to prostoru je tamtadadá..., ano jsou to přítahy velké činky v předklonu, ale nesmí se to ojebávat, tak jak jsem to viděl dělat tebe, musíš mít páteř téměř vodorovně s podlahou a opravdu to pořádně cítit, že to tahám fakt zádama ne bicákama a já nevím čím možným, tak se na to pořádně zaměř a hlavně pokračuj...

p o l e p š i m s e

Zlata

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2015 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera volno nestihacky, jít "spát" okolo 2:30 , vstávat ve 4:00 do práce, z práce pojedu rovnou do školy až no večera a večer ještě trenal to dam...přepínám na nesmrtelnost

Moocha

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2015 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ta ale roztomile spinká
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2015 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spankovy deficit ma slusny vliv na poskozeni mozku, viz tento nebo x jinych odkazu na studie... be careful. At nejsi ve 30ti retardovana
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/04/03/sleep-loss-alzheimers-disease.aspx
Zlata

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2015 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Spankovy deficit ma slusny vliv na poskozeni mozku, viz tento nebo x jinych odkazu na studie... be careful. At nejsi ve 30ti retardovana
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/04/03/sleep-loss-alzheimers-disease.aspx

řekla bych, že už jsem to prošvihla (at to sama napíšu dřív, než to stihne třeba diamond nebo darkkiller :D )

Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2015 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem rad , ze jsi zpet takova jakou si te pomatujeme Kdybys byla normalni a spala 8 hodin denne, tak by to byla strasna nuda :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: