|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 11:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 11:17 am Předmět: |
|
|
Tak ono snad všechno ve zbytečně velkým množství není zrovna fajne. _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 11:24 am Předmět: |
|
|
Když vypiješ litr vody, nestane se nic. Když vypiješ 10 litrů vody můžeš umřít. Takže je na každém, aby zapojil mozek a přemýšlel, jestli cukr škodí jen když ho bude jíst po kilech, nebo jestli umře, když si dá jednu koblihu. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st říjen 28, 2015 10:49 am Předmět: |
|
|
Jako promin, ale neprijde mi zrovna zdravy tam hnat denne petikila cukru, to je na odkurveni slinivky, navic sval roste z bilkoviny a ne z cukru, cukr je jenom energie, tak nevim proc tam.hnat nesmyslny petikila cukru...jo dobre chapu, ze kvuli kalorickemu nadbytku, ale tak jednodussi cesta a snad i zdravejsi jsou tuky ne... ok...tak proc si misto toho nedat radsi zdrave tuky treba tech 150g kdyz ma dvojnasobnou kalorickou hodnotu...hm...aha.....stejne cukry jenom nafouknou a pak kdyz je snizis tak splasknes, tak co to je ty volr...
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st říjen 28, 2015 10:51 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Když vypiješ litr vody, nestane se nic. Když vypiješ 10 litrů vody můžeš umřít. Takže je na každém, aby zapojil mozek a přemýšlel, jestli cukr škodí jen když ho bude jíst po kilech, nebo jestli umře, když si dá jednu koblihu. |
Cizo, at hledam jak hledam tak nemuzu najit ten tvuj clanek jak si kdysi v nom napsal ten trenink celyho tela, ten se mi libil hodne, muzu te poprosit o rozpis....jinak doufam, ze bude s tebou log, to je vzycky motivace aspon pro me teda
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st říjen 28, 2015 11:53 am Předmět: |
|
|
| CharlesWood napsal: | | Jako promin, ale neprijde mi zrovna zdravy tam hnat denne petikila cukru, to je na odkurveni slinivky, navic sval roste z bilkoviny a ne z cukru, cukr je jenom energie, tak nevim proc tam.hnat nesmyslny petikila cukru...jo dobre chapu, ze kvuli kalorickemu nadbytku, ale tak jednodussi cesta a snad i zdravejsi jsou tuky ne... ok...tak proc si misto toho nedat radsi zdrave tuky treba tech 150g kdyz ma dvojnasobnou kalorickou hodnotu...hm...aha.....stejne cukry jenom nafouknou a pak kdyz je snizis tak splasknes, tak co to je ty volr... |
Ano, cukr je jenom energie, bez který se ten sval ale nepostaví stejně jako bez bílkoviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st říjen 28, 2015 1:13 pm Předmět: |
|
|
savajs.. vidisto tak už vim, proč jsou někteří lidi dementní... jedí pod 40 sachru  to vysvětluje, že jim nefunguje mozek
delam si prdel :)
charleswood.. nejsi jediny, zrovna vcera jsem si poustel vlog cizopasnika s vinogradovem... mrte veci zaujme treba cvičení gumama..
já od něj kdysi okopíroval cvik na hamstringy.. pomocí toho velkyho balonu, nebo cvičení břicha na míči..
nebo mě jeho strongmansky videa z posilovny dovedli k zamysleni proc tam furt dychal tak zvlastne a syčel atd......az pak sem přišel na to, že se nadechuje do břicha.. nic takovyho sem neznal, trosku mi udělal na to cvičení takový ten jiný pohled
jediný cvik, co mě udivil technikou byl mrtvý tah.. ale někde ve foru kdysi byla diskuze a psal, že má svoji techniku vyloženě
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st říjen 28, 2015 1:17 pm Předmět: |
|
|
charles mas to na sobe vyzkouseny nebo tu jen placas to co sis nekde precetl? nahod aktualku, zajima me jak vypadas.. teorie je super, ale ne vzdy to podle ni v praxi funguje _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st říjen 28, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
Já jsem to zkusil na sobě, mě jako většině nedělá dobře veliký příjem sacharidu, navic jsem pak unaveny a traveni je na nic, prdim, obcas sracka...ty tuky jsou pro mne lepsi varianta, nemusim toho tolik snist protoze nejsem jedlik a tak mi to vyhovuje a zase na druhou stranu se nechystam na nejakou soutez to nikdy, na to nemam vlohy ani ambice, ciste cvicim jenom proto aby nebyl uz ta kostra ze zakladky co mu nadavaly do somalcu a tak, takze tim chci rict, ze nejaka margotka a bramburky vecer je u me zaklad :DDD no jednou jsem byl uz heclej ze bych jsem nahral fotku ale nejak mi to neslo jsem nahrat nevbim proc hlasilo mi to chybu....a stejne mi netvrdte ze pri pulkilech denne cukru to nejni napor na slinivku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 28, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
Ja bych to s tema sacharidama nejak nadramatizoval a proste bych zvolil nejaky rozumny kompromis, ktery je individualni a kazdy , kdo sve telo zna a umi mu naslouchat, tak by si ho mel zvladnout najit sam, to myslim neni takova veda a rozhodne bych se neridil tim, ze nekdo rekne to ci ono. Ale co je fakt a co na sobe pozoruji je to, ze mne tez svedci mensi prijem 400- 500 max a kdybych jeste ubral a nahradil to tuky, bylo by to jeste lepsi a vubec nechapu, jak me telo mohlo nekolik mesicu v kuse denne prijmat 1000 a vice a vse z pevneho jidla. A jelikoz jsem tohle praktikoval dlouhodobe , tak se obavam, ze to melo hlavni podil na tom, ze me telo ted neni schopno prijmout ani polovinu mnozstvi jidla, co jsem prijmal drive a nemel jsem sebemensi problem. Dneska se trochu vic najim a lezi to ve mne hodiny, pali me zada, tezko se mi pohybuje a celkove se citim na houbec, ovsem na low carb jsem naopak slaby a malatny, takze jak rikam nejaky kompromis, ktery indiviudualne svedci telu kazdeho jedince _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|