|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 5:37 pm Předmět: |
|
|
| to je on napsal: | chlapci, nechápu vaši sebedůvěru se takhle přít, při tak mrzkých znalostech. spaziku, i esko - nereaguju na vaše tupé citace o regeneračních procesech neustále probíhajících, neb se jim stále ještě divím. to je jasné asi jako tak, že člověk potřebuje dýchat nebo by umřel. osobně se od počátku diskuze bavím o regeneračních procesech během půstů. ale buďme upřímní - vy dva mně asi těžko řeknete něco nového - v čemkoli.
mám životem i literaturou ověřené, že zdravé stravování je na světelné roky vzdálené od toho, co je normou pro běžné návštěvníky fitness center. veškeré doplňky, od méně škodlivých po velmi škodlivé, ale i mnoho potravin, které jsou běžně označované jako zdravé, je tělu škodlivých a místo renegeračních procesů, probíhají spíš degenerační, a to především v dlouhodobém měřítku.
jiné názory a zkušenosti nikomu neberu, ale mé nezměním. dovi :-))) |
Kulturistické stravování a styl života je samozřejmě zdravotně škodlivé, to je přece naprosto jasné. Nikdo tu netvrdí opak. Reagoval jsem pouze na ten tvůj výcuc z prstu že "tělo regeneruje po 3 dnech" Ale když se někdo 6 dnů v týdnu přejídá kilem masa denně a pak si dá den půst, ano je to určitě dobré pro zdraví...
Ale pokud má někdo zdravou a vyváženou stravu, je fyzicky zdravý, není podle mě absolutně žádný důvod držet půsty na vodě v tom pravém slova smyslu. A to jak to bere např. Jarda Dušek, to už je v podstatě psychická porucha..
http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1205050150
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RichardVeliky
|
Zaslal: út listopad 03, 2015 7:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 9:00 am Předmět: |
|
|
| RichardVeliky napsal: | | ALT 2,53 a AST 2,35 |
Tak zvysene jsou, zhruba 3x nez by mely byt, ale jak jsem uz psal, hodne zalezi co tomu odberu predchazelo.
Sniz tezsi fyzickou aktivitu aspon 1-2 dny pred odberem, zadny alkohol, bilkoviny drz v rozumne mezi a uvidis, jak bude vypadat novy odber.
Zalezi, jak to vypada v souvislosti s dalsimi hodnoty krve/moci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út listopad 03, 2015 11:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 11:23 am Předmět: |
|
|
Skoro ti to vyslo Hulkie, az na to ze vrchni hranice normy se udava 0,78 u ALT, 0,72 u AST... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út listopad 03, 2015 7:11 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Skoro ti to vyslo Hulkie, az na to ze vrchni hranice normy se udava 0,78 u ALT, 0,72 u AST... |
vidíš to, já byl v počtech dycky silnej až v číslech nad šest nul
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|