|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Donnie90
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 8:32 pm Předmět: Objem |
|
|
Zdravim, již DRUHÝ měsíc cvičim a zajímalo by mě pár věcí.
Věk 24, výška 188, váha při začátku 85Kg, nyní 89 kg, 20% tělesného tuku (vzhledově 17%) možná je to tím, že jsem 13 let sportoval.
Držim se cílu přibrat 2kg váhy/měsíc, chci se dostat na 100kg a pak tělesný tuk vyrysovat na co nejmíň.
Zajímalo by mě, jestli je lepší, držet se 2kg za měsíc, nebo přijímat více sacharidů a přibrat víc i na úkor nárustu tělesného tuku, nebo to nechat takhle. S jídlem problém nemám a klidně budu přebytečný tuk shazovat půl roku.
Trénink: 5,5g Sacharidů/1Kg, 1,9g Bílkovin/1Kg, 0,9g Tuků/1Kg váhy
Volno: 6 - 6,5g Sacharidů/1Kg, 1,6g Bílkovin/1Kg, 0,9g Tuků/1Kg váhy
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
hele, ma cenu jit na metrak, vyrobit si stryje a pak to sekat nekam na 80, nebo pekne pomalu na 80 bez stryji, bez prejidani atd? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 8:43 am Předmět: |
|
|
Jak píšou kluci. Nehroť nasilu přibírání, cvič, jez kvalitně a postupně nabírej svaly a shazuj tuk. Třeba se budeš držet na stejné váze, ale budeš zkvalitňovat.
Na co se teď rozežrat, nabrat a pak veškerou svalovou hmotu v drastické dietě shodit?
Přišel jsem na to že veškeré objemy a diety jsou na prd. Snažím se jíst kvalitně docela pořád, jen v létě úplně vynechávám sacharidy na večer a mám hodně výdajů, takže mám tak o 3-5 kg míň než v zimě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Donnie90
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 12:01 pm Předmět: |
|
|
Den tréninku:
Před snídaní: 20g Giant Mega Mass
Snídaně: 140g ovesných vloček s vodou, 10g araš. máslo, 30g Whey Core 100 protein
Svačina: 2 vejce na trvdo, 100g žitný chléb
FITKO
Po fitku: 150g Giant Mega Mass
Za 30 minut: 15g Whey Core 100 protein
Oběd: 150g masa, 120g Lagris rýže, zelenina
Svačina: 125g tvaroh/2 vejce na tvrdo, 50g žitný chléb/40g ovesných vloček, 10g araš. máslo
Večeře: 100g masa/tuňák/ryba, 160g Lagris rýže, zelenina, 10g araš. máslo
Svačina: něco malýho 5bílkovin, 10sacharidů
Před spaním: 125g tvaroh + 15g Whey Core 100 protein
Nad tím jsem přemýšlel, ale při velmi kvalitním tréninku, jídle a odpočinku se nabrat kolem 7kg čistých svalů za rok, což podle mě moc na objemech nepřidá, ale možná se pletu. Alkohol nepiju a sladký jsem přestal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 12:55 pm Předmět: |
|
|
To je panečku jídelníček a ukázka toho jak by to nemělo vypadat.
Zbytečně komplikované a zmatené.
Drž se toho co Ti psal Princ a PU - nemá význam nabírat další tuk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Donnie90
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1446724396_1.jpg
forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1446724396_2.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 1:00 pm Předmět: |
|
|
Přibrat 7 kilo čistých svalů, to bych chtěl taky.
Představ si, jaká kupa svalů je 7kg kuřecích prsou a teď si je představ na sobě. To je docela velké množství.
Když kvalitním tréninkem a stravou shodíš pár kg tuku a "nahradíš" to několika kg svaloviny, tak to bude úspěch a ta postava se docela promění.
EDIT: Po shlédnutí fotek radím, abys opravdu dále nepřibíral. Ať hmotnost stojí nebo trochu klesá a mění se složení těla.
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 1:04 pm Předmět: |
|
|
Co ty chces naberat? vsak si tlstoch. vyhod Giant mega mass do hajzla a popozeraj sa tu po nejakych rozumnych jedalnickoch. Ak budes dlhodobo drzat rozumnu stravu a poctivo cvicit, tak mozes mat do roka rovnaku vahu ako teraz, ale s uplne inym pomerom svaly/tuk. Ak budes teraz dalej umyselne tlstnut (2kg za tyzden nie je naberat svaly, ale tlstnut), tak si na najlepsej ceste k velkym problemom (aj zdravotnym)
|
|
| nahoru |
|
 |
Donnie90
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Donnie90
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
2kg za měsíc, né za týden. Myslim, že tlustoch vypadá opravdu jinak, ale díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 1:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Donnie90 napsal: | | 2kg za měsíc, né za týden. Myslim, že tlustoch vypadá opravdu jinak, ale díky. |
prepac, ja som aj myslel za mesiac len som omylom napisal tyzden. Napisal som, ze si tlstoch, aby bolo jasne, ze o ziadnom objeme u teba nemoze byt ani reci, mas privela tuku na to, aby si si mohol dovolit cielene jest gainery a podobne veci. ty ho potrebujes zhodit a nie pridavat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Donnie90
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 1:16 pm Předmět: |
|
|
Ok, zrovna jsem ho chtěl objednávat..:D Měl bych ihned po tréninku přijmout menší množství, nebo nahradit sacharidák ovocem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
Ono to půjde, jen bych vyrazil gainer a stáhl sacharidy. Každopádně bych netahal nahoru 2 kg za měs. Jak psal Princ - držet hmotnost a zkvalitňovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|