|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 5:11 pm Předmět: |
|
|
| DeGuise napsal: | Mám záda v prdeli z kettlebell swingů, posrala se mě kára, bydlím v práci a jsem zavalenej reklamacema.
Teď k tomu z čeho mám radost.....vidím to kuva stále pozitivně! |
výborně, pokračuj...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
riker

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 5:12 pm Předmět: |
|
|
| DeGuise napsal: | Mám záda v prdeli z kettlebell swingů, posrala se mě kára, bydlím v práci a jsem zavalenej reklamacema.
Teď k tomu z čeho mám radost.....vidím to kuva stále pozitivně! |
:-) Taky jsem nenapravitelnej optimista.
Ale obcas si rikam ze bych mel byt vic negativni, ze by me to casteji donutilo k nejaky akci
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 6:57 pm Předmět: |
|
|
Takže jak se nám to vyvinulo....
Kára je v záruce, v práci je sprcha a reklamace jsem zamítl. Na ty záda jsem si vzal Doretu a jsem asi mírně sjetej, takže ať mě nikdo nevykládá, že na tom světě není krásně!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 9:10 pm Předmět: |
|
|
Bez receptu? To nikdy! Mám bezva doktorku, funguje to asi takhle. Přijdu, řeknu jí...non medicus sum, ale je mi to a to a léčil bych to tak a tak. Ona se na mě zoufale podívá a řekne...jsem tady úplně na hovno! Já na to že ne, že bez recepisu by mě v lékárně vyhodili ze dveří a ona na to, že mohla s takovou štemplovat na poště a nemusela se šest let biflovat anču a podobný lahůdky. Ano, drogy jen z rukou lékaře!
A děkuji za přání, jdu si slupnout ještě kósek.
Dobrou...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 9:37 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že to tu nečte někdo z VZP a podobně!
Ale jestli je pěkná, tak ti ji začnu závidět! A jak to tak čtu, že ona pro tebe má i jistou ne čistě profesionální slabost;-)? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 3:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 3:39 pm Předmět: |
|
|
Ta sleva za hovězí kostky je opravdu výživná! _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Naposledy upravil Bombay dne pá listopad 06, 2015 3:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 3:42 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | nějakej blbeček špatně vytiskl cedulku a ty jsi z toho u regálu ejakuloval... a pak ještě jednou, když jsi to dal sem... |
A pak ještě jednou po tvým příspěvku
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
Svatá pravda
 [/img] _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 12:01 am Předmět: |
|
|
Dvě věci mě potěšily. Jednak mám právě 32kg dole a hlavně mi konečně vyšla kniha, celkově třetí, ovšem první próza. Vlastně to sem i trochu patří, protože to je těžkej Hardcore:))
Naposledy upravil Johncreasy dne po listopad 09, 2015 12:11 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|