Kdybych nenašel jednoho z těch borců ve videu body transformations na youtube tak bych tomu ještě věřil. Tady má proměnu za 6 týdnů, tam za 20 :D
Nevím co to je za trenéra ani jestli to jsou jeho svěřenci nebo nejsou nicméně jen konstatuji, že takovýhle proměny jsou možný - u první proměny je rozdíl v postavě celkem znatelnej, ale na druhou stranu ber fakt, že ze začátku to jde mnohem rychleji, než později a taky 5.5 měsíce je dlouhá doba. U druhý fotky tam žádnej velkej rozdíl není, tím pádem i těch 6 týdnů věřím, že je reálných (to, že to ve skutečnosti teda bylo 20 týdnů už je jiná věc).
Tak jsem si našel trenéra, od pondělí 4. ledna najel na trénink a jídelníček a přicházejí výrazné změny. Vysoký počet sacharidů jsem nahradil zdravými tuky, přičemž rozložení vypadá takhle: 2 817 Kcal, 226g bílkovin, 164g sacharidů a 150g tuků.
Za necelé dva měsíce jsem shodil 3% tělěsného tuku, 4cm na bocích a 3cm kolem pasu. Přibral něco na bicáku, na prsouch 4cm a váha je furt stejná. Mám mnohem větší sílu a větší vyrysovanost. Uvidíme dál :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru