Zaslal: út listopad 10, 2015 8:27 pm Předmět: bílkoviny ve stravě
Zdravim je vhodné kombinovat více zdroju bílkovin?? Například vajíčka se slaninou a sýrem? Dva druhy masa například hovězí s kuřecím? Nebo to má nějaké klady četl jsem něco že to naruší vstřebávání aminokyselin do těla co je na tom pravdy
Zaslal: st listopad 11, 2015 2:55 am Předmět: Re: bílkoviny ve stravě
Milcek55 napsal:
Zdravim je vhodné kombinovat více zdroju bílkovin?? Například vajíčka se slaninou a sýrem? Dva druhy masa například hovězí s kuřecím ? Nebo to má nějaké klady četl jsem něco že to naruší vstřebávání aminokyselin do těla co je na tom pravdy
No neprijde mi moc bezny jist najednou dva druhy masa v jednom jidle. A ve slanine moc bilkovin opravdu neni. Tohle bych vuuubec neresil.
No například národy jako Bulharsko, Řecko, Chorvatsko apod. celkem často různě kombinují hovězí/kuřecí/vepřové/jehněčí v jednom jídle. A nevidím na tom nic špatného :) Také to tak dělám a nějaké potíže jsem zatím nezaznamenal.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru