|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lwc
|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 1:24 pm Předmět: |
|
|
Problém kolik cca čeho jestli je lepší na ten tuk přidat na tukách nebo na sacharidech nebo na čem.
Jestli pro to málo svalů co mi zbylo mám rvát bílkoviny aby se alespoň udržely. Nevím nevím.
Protože je jasný, že po téhle hladovce do sebe nafutruju hromady všeho. I když kvalitní tak prostě stejně hodně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Krokodyll
|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 10:17 am Předmět: |
|
|
Dobry v tom jdelnicku mas akorat obedy
Pytlík rýže (100g) + 100g okurka + 150g kuřecí maso
dej si tohle 3-4 denne, k tomu nejaky proteinovy napoje a bude to ok
A ten trenink mi prijde taky divnej
Všechno jsem jel 4x - 8 opakování - Váhy cca 40 - 50% maxima
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 9:11 am Předmět: |
|
|
ten trener se tim zivi? Hod sem nejaky info o nem, za todle bych ho zavrel.
najdi si tady na foru nejaky zakladni split trenink a poradne zer. Kdyz budes 3x ve fitku a 2x na MMA, muzes si zrat v podstate co chces. vydej budes mit velikej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 12:45 pm Předmět: |
|
|
Já se tomu nedivím, za 10K může dělat dneska "fitness trenéra a poradce" kdekdo. K tomu to množství informací, jejich špatná interpretace a aplikace udělá své. Jak může chlap snídat 3 bílky? Ten jídelníček si imaginárně představuji tak u nějaké šílené fitnessky kolem 45 kilo.
Takhle jíst, na to se fakt vykašli. Jez, jak sám uznáš za vhodné. Stejně si na to, co ti nejvíc vyhovuje, musíš přijít sám. Můžeš jíst každé 3 hodiny, jednou za den, abys pak poznal, že Ti stačí 3 jídla denně podle tvého vytížení (osobní zkušenost).
V tom je přeci ta krása, nechat se inspirovat, studovat, ale na všechno si přijít sám :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
lwc
|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 3:09 pm Předmět: |
|
|
Trenér se tím živí, jméno nechci publikovat, nechci ho nějak hanit nebo podobně. Nezlobte se.
Dnes jdu cvičit jinam k trenérovi tak uvidím co mi poví.
Pak to sem napíšu .
Díky všem.
Jím "normálně" cítím se lépe a už nejsem tak neskutečně hladový a utahaný. Takže změna k lepšímu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
lwc
|
Zaslal: so listopad 21, 2015 1:46 pm Předmět: |
|
|
Včera trénink v novém fitku . Trenér nebe a dudy fakt
Vypadá jako super člověk . Cvik který mi nešel vysvětlil, ukázal, zbytečně nenakládal maxima.
Trénink proběhl v rytmu seznamovacího kruháče. Jeli jsme nohy,prsa,ramena ... Další trénink dáme zbytek a na další jsme se dohodli na splitu. Takže budu trénovat 3x týdně. + 2x týdně MMA . Jíst mám normálně a zhruba po 4 týdnech vymyslíme nějaký jídelníček.
Každopádně včerejší trénink mě bavil od 1000% víc než doposud :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so listopad 21, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
No vidíš-tak držím palce, ať to jde:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
lwc
|
Zaslal: st listopad 25, 2015 7:13 am Předmět: |
|
|
Včera další super trénink :-) Jeli jsme záda biceps břicho . Na čtvrtek máme naplánováno super série na nohy + triceps :-)
Moc síly nemám, protože jsem se stále nenaučil jíst
Můj denní příjem je + - 1000 kcal , z toho Sachry a Bílkoviny +- 100g a Tuky pod 20g ..
Vím, že je to málo, ale po tom nesmyslu co jsem dělal mám nějaký problém toho sníst víc prostě, ale to se snad napraví
Dneska MMA tak uvidíme jak dlouho budu držet nahoře ruce po tom bicepsu
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 7:18 am Předmět: |
|
|
Tak si tady založ log - píšeš do špatného tématu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|