|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 1:16 am Předmět: |
|
|
Kdepak. Na začátku prázdnin bylo 182kg, ted je to něco málo přes čtyři měsíce a mám rovných 150kg. Do vánoc chci na 142kg a pak pojedu dál, nebo si 1-3měsíce odpočinu a půjdu na druhou fázi až po této pauze. Původní plán zněl shodit na 130kg, což je reálné, byť 120kg by bylo určitě lepších. Uvidíme. Tlaky mi spadly přesně o 10kg.:) Jsem zvědav, jestli zvýšení příjmu kvalitních sacharidů a kreatin zvládnou během pauzy sílu hodit zpět, pochopitelně aniž bych musel přibírat víc, než 5-6kg. ale zatím ani nevím, jesti tu pauzu vůbec začlením.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 3:22 am Předmět: |
|
|
Jo dík. Taková hmotnost je k ničemu. Nicméně já nikdy nenabral záměrně, jen jsem s tím nechtěl bojovat, když jsem viděl, že lidé s poloviční váhou jí to samé a leckdy více než-li já. Nějaká ta síla byla jediná výhoda těžké TH. Podle mého ale budu se 130 zvedat to samé jako o 50kg těžší. To se každopádně uvidí. Jinak kdyby ses ty, Turakam, nebo Deadlift, ale samozřejmě i kdokoliv další, chtěli mrknout na mou knihu, tak se mi to ozvěte, ale ne do PM, nějak se tam nějak nemůžu přihlásit. Je to takovej hodně drsnej humor.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 7:58 am Předmět: |
|
|
... já bych mrkla, ale jiný kontakt nemám ...
pošli mi ho do PM
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 11, 2015 3:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 8:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 9:00 am Předmět: |
|
|
Cipinku, přiznej se, ty jsi zase pod vlivem! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | Asi 2 roky jsem používal tento parádní Samsung ... dneska jsem ho vyměnil zo trochu lepší 5S :o))
|
A jak jsi spokojen? Plánuji teď S5ku kupovat (ne pro sebe). šestka se mi zdá škaredá a zbytečně pořád drahá, kdežto S5ka je za 12990 Kč, což ještě zkousnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 11:14 am Předmět: |
|
|
mozno ma hladinku este z vecera, tak nestihol vytriezviet _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 11:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|